Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 09.07.1984

obiectiv

 

2017/2019 concediu crestere copil.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Altele, Banci

Oras de lucru: Calarasi

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2020 - prezent

Departament: banci

Titlu Job: ofiter credit

Responsabilitati:

.

01.03.2016 - 31.01.2017

Departament: banci

Titlu Job: ofiter credite

Responsabilitati:

Introducerea in aplicatia IT de creditare datele solicitate despre client.Organizarea si finalizarea activitatii de creditare consum (daca este aprobata de centrala) din partea unitatii, in concordanta cu regulile si procedurile aplicabile.
Verificarea documentatiei de credit.
Analiza financiara a clientilor care solicita finantare.
Analiza operatiunilor de creditare din punctul de vedere al riscului si prezentarea recomandarii asupra solicitarilor de finantare pentru clientii IMM.
Propunerea de finantare si prezentarea dosarului comitetului de credit.
Urmarirea incadrarii solicitarilor in Normele/Regulamentele BNR si in procedurile interne de creditare ale IFN-ului
Contribuirea la implementarea si actualizarea politicilor si procedurilor interne referitoare la activitatea de creditare si risc de creditare.
Urmarirea permanenta a contractelor de creditare impreuna cu departamentul de back office

01.06.2015 - 30.04.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: sef tura

Responsabilitati:

Coordonarea activitatii magazinului, in vederea indeplinirii obiectivelor stabilite
Formarea si conducerea unei echipe performante in cadrul magazinului
Imbunatatirea indicatorilor de performanta (CA, piederi, stocuri, fluctuatie si costuri personal, audit)Functii bancare. Transfer valori off-line .Remitere casier . Rapoarte banking.
Rapoarte vanzari.Rapoarte statistice.Management magazin, resetare angajat (server/POS) monitorizare casieri,planograma magazin,rapoarte pricing, Verificare pret/magazin, produse lipsa,raport control stock, valabilitate stoc introducere date. Promo store forecast.Raportare probleme IT. Urmarirea problemelor IT.Factura lunga,factura scurtă.Factura de retur.Rapoarte facturare.Armare/dezarmare magazin.Procedura cumparaturi angajati.Procedura casari.Analiza pierderilor. Masurile de diminuare reglare stocuri negative.Procedura protan.Premise pentru desfasurarea inventarului.Pregatire inventar.Receptie,pregatire inventar sala de vanzare.Completare pontaje.Ore suplimentare. Intocmire orar personal.Organizare personal.Constatare de fapte, cerere de demisie.Intocmire planificare concedii.Cerere de concediu.Carnete de sanatate, fisa de aptitudine.Comanda cu scannerul,receptia cu scannerul.Procedură produse lipsă la raf,scanare. planograme.Miscari de stoc,vizualizare vanzari magazin.Copierea in OpenOffice.Vizualizare globalizată de stocuri.Comanda/inregistrare bani marunt.PPredare,primire sertare casieri.Prelevare numerar.Depunere banca.Pregatirea si trimiterea tichetelor.Utlizare pay-point.

01.12.2014 - 31.05.2015

Departament: it software

Titlu Job: asistent vanzari/consultant vanzari

Responsabilitati:

Asistenta si suport tehnic clientilor, identificarea cerintele clientului si produselor de care au nevoie .
Implementarea politicii de marketing si promotiilor din magazin.
Gestioneaza stocurile, atat din punct de vedere calitativ cat si cantitativ.
Comenzi magazin.Coordonarea si conducerea tuturor activitatilor din cadrul magazinului.
Identificarea si satisfacerea nevoilor clientilor,fidelizarea acestora.
Controlarea si optimizarea indicatorilor de vanzare:stoc,rotatie,destocare.
Raspunderea si corectitudinea procedurilor de service.
Intocmire facturi,Incasare numerar/ pos/vanzare sau rate/Paypoint,intocmire chitante sau facturi de retur, intocmire certificate de garantie pentru produsele vandute creare AWB pentru a trimite diverse produse solicitate de catre alte magazine sau de catre client.
Evidenta zilnica a registrului de casa. Cunoasterea conditiilor de creditare si oferirea informatiilor solicitate.Pregatirea actelor pentru contabilitate. Amenajarea si implementarea produselor aflate in catalogul promotional.

01.07.2009 - 01.12.2014

Departament: vanzari

Titlu Job: comercial

Responsabilitati:

Pregatirea, afisarea, intretinerea si actualizarea materialului promo la fiecare campanie,consilierea clientilor pentru dezvoltarea proiectelor, crearea si amenajarea ambientelor de sezon, competente de management, integritate si productivitate.

studii

 

Facultati:

2004 - 2006 Colegiu / Studii postliceale: Asistent social la Economic din calarasi.
2000 - 2003 Liceu / Școală profesională: Socio-Uman la Grupul Scolar Danubius din Calarasi.

Premii

Certificari
Jun 2014: Curs Calificare Stivuitorist

Jul 2010: Curs Operator Validare Date

Hobby-uri
Muzica,Pescuit,Tae bo/ Fitness,Gatit,Traseele montane,hairstyle,FotografiaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close