Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 18.02.1978

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:14.06.2006

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Altele, Administrativ / Logistica, Inginerie, Controlul calitatii, Banci, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Ploiesti, Otopeni

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2016 - prezent

Departament: banci

Titlu Job: ofiter bancar retail

Responsabilitati:

Responsabil pentru furnizarea de servicii complete si eficiente clientilor,precum si pentru promovarea si vanzarea efectiva a produselor si serviciilor retail ale bancii,in scopul cresterii portofoliului de clienti,maximizarii profitabilitatii,dezvoltarii afacerilor prin vanzari cross selling si asigurarii satisfactiei clientilor si retentiei acestora.

01.09.2015 - 31.08.2016

Departament: banci

Titlu Job: consilier clientela credite

Responsabilitati:

Consiliere si sprijin acordate clientului in alegerea celei mai potrivite alegeri de creditare din portofoliul de produse.
Realizarea tuturor rapoartelor de activitate cerute de superiorul direct.
Participarea la campaniile de marketing initiate de catre companie.

01.03.2013 - 30.09.2015

Departament: banci

Titlu Job: consilier credite

Responsabilitati:

Consiliere si sprijin acordate clientului in alegerea celei mai potrivite alegeri de creditare din portofoliul de produse.
Prezentarea produsului de credit in detaliu-conditii,criterii de eligibilitate,setul de documente necesare in vederea obtinerii creditului.
Introducerea corecta a tuturor informatiilor despre client in aplicatiile software utilizate in cadrul procesului de intocmire a dosarului de credit.
Certificarea identitatii clientului si a consistentei documentelor de identificare prezentate.

01.06.2009 - 31.12.2011

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: director comecial

Responsabilitati:

Asumarea rapunderii pentru calitatea negocierii contractelor/actelor aditionale cu furnizorii.
Asumarea responsabilitatii pentru propunerile de noi furnizori,dupa ce am verificat pozitia in piata si standardele serviciilor oferite de catre acestia.
Efectuarea returului de marfa
Efectuarea comenzilor de marfa
Intocmirea rapoartelor de stocuri.

01.04.2009 - 31.01.2013

Departament: vanzari

Titlu Job: director comercial

Responsabilitati:

Urmarirea zilnica a activitatii personalului aflat in subordine pentru asigurarea aplicarii corecte a procedurilor operationale de achizitii si aprovizionare.
Stabilirea strategiei specifice fiecarui magazine pentru implementarea /urmarirea stocului optim si a tuturor procedurilor comerciale prevazute.
Stabilirea unor relatii bune cu furnizorii ,pentru rezolvarea in timp util si in bune conditii a tuturor problemelor aparute ocazional.
Negocierea si incheierea contractelor de vanzare-cumparare
Intocmirea rapoartelor lunare de vanzari.
Evidenta stocurilor de marfa.
Prezentarea si promovarea produselor.
Identificarea de noi client.

01.10.2005 - 31.03.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant tehnic comercial

Responsabilitati:

Consilierea clientilor(atat personae fizice ,cat si juridice )prin intermediul telefonului,e-mailului sau la sediul firmei.
Preluarea comenzilor de mobilier persnalizat ,urmarirea acestuia in faza de productie si livrarea acestora catre beneficiari.
Intocmirea rapoartelr de vanzari,ofertelor si facturilor.
Programarea masuratorilor si montajelor mobilierului.
Intocmirea si analiza dosarelor de credit.
Contabilitate primara.

studii

 

Facultati:

2008 - 2010 Masterat: Managementul Sistemelor Economice,Turistice si Administrative la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti.
2003 - 2008 Facultate: Inginer Diplomat in controlul si expertiza produselor alimentare la Universitatea Bioterra din Bucuresti.
1998 - 2000 Colegiu / Studii postliceale: Finante-Contabilitate la Scoala Postliceala Economic din Ploiesti.
1992 - 1996 Liceu / Școală profesională: Matematica-Fizica la Grup Scolar de Chimie Industriala din Ploiesti.

Premii

Certificari
Jan 2012 - Mar 2012: Inspector Resurse UmanePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close