Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 20.08.1996

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:11.10.2015

obiectiv

 

Punctualitatea, perseverența, seriozitatea, responsabilitatea, respectul față de sine și față de cei din jur mă caracterizează în totalitate.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Oras de lucru: Bucuresti, Suceava, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2020 - prezent

Departament: banci

Titlu Job: ofițer bancar

Responsabilitati:

Principalele atribuții desfășurate în cadrul companiei: - Procesarea în sistemele informatice ale Băncii operatiuni asociate proceselor de administrare credite: modificare dată scadenta, rambursari partiale/totale, restructurări, modificări de dobândă etc; - Procesarea în sistemele informatice ale Băncii operatiuni asociate proceselor de administrare conturi curente: închideri, blocări, deblocări, etc; -Verificarea/validarea corectitudinii operațiunilor procesate în cadrul echipei; - Redactarea scenariilor de testare și testarea produselor și proceselor noi/îmbunătățiri ale celor existente; - Participarea activă la instruirea noilor colegi, oferirea suportului necesar în cadrul echipei; - Redactarea/modificarea procedurilor interne și instrucțiunilor de lucru pentru aria de activitate, asigurându-mă că acestea reflectă corespunzător activitățile desfășurate; - Administrarea creditelor de nevoi personale/alte produse de creditare, mentenanță conturi curente, produse de economisire, etc; - Postarea și reconcilierea zilnică a intrării în conturile clienților banilor depuși zilnic de aceștia;

01.07.2019 - 31.08.2020

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: operator reconciliere documente

Responsabilitati:

Printre principalele atribuții desfășurate în cadrul companiei sunt:
- Înregistrarea documentelor originale primite de la curier, dar venite și prin canalele Băncii;
- Verificarea calității și cantității documentelor originale în ceea ce privește informațiile despre clienți conform procedurilor interne;
- Scanarea și încărcarea documentelor în sistemul băncii, primite de la curier și cele primite de la punctele de lucru;
- Pregătirea fișierelor interne pentru procesul de arhivare internă și înregistrat în registrele interne;
- Pregătirea cutiilor de arhivare în conformitate cu procedurile interne care trebuie trimite companiei de arhivare;
- Pregătirea borderourilor centralizatoare pentru colectarea documentelor din punctele de lucru;
- Realizarea rapoartelor de activitate lunare;
- Monitorizarea dosarului clienților, documentelor suplimentare, monitorizarea și gestionarea discrepanțelor identificate în documente (C.I-uri false sau contracte nevalide);
- Monitorizarea activităților externalizate ale Băncii și a furnizorilor de curierat;
- Păstrarea relațiilor cu furnizori externi pentru implementare și pentru îndeplinirea sarcinilor curente;
- Monitorizarea și raportarea sarcinilor legate de activitățile curente.

01.01.2019 - 31.07.2019

Departament: vanzari

Titlu Job: consilier vânzări

Responsabilitati:

Consilierea clienților. Oferirea de ajutor, sprijin, suport pe durata vizitei în magazin. De asemenea, pe lângă aceasta, mă ocup și de tot ce înseamnă actele pe magazin, mai exact, înregistrarea acestora în baza de date (excel), transmiterea lor pe email, comunicarea cu clienții pe email, dar și telefonic. Totodată, recepționarea mărfii sosite în magazin. Facturarea produselor trimise către clienți etc.

01.11.2016 - 31.12.2016

Departament: jurnalism / editorial

Titlu Job: asistent de colectare și interpretare date

Responsabilitati:

Colectarea și interpretarea datelor despre candidații propuși de partidele politice la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, date care au ajutat la elaborarea profilurilor acestora, pentru o informare cât mai corectă a electoratului înainte de vot.

01.11.2015 - 31.05.2016

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: asistent de cercetare

Responsabilitati:

Obiectivul proiectului îl constituie asistență în colectarea de date și statistici în cadrul proiectului „bugete și migrație politică”, desfășurat de Centrul de Studii Comportamentale.

studii

 

Facultati:

2018 - prezent Masterat: Comunicare și Relații Publice la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București. Specializare: Comunicare și Relații Publice
2015 - 2018 Facultate: Științe Politice la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București. Licențiată în Științe Politice cu media 10.
Competențe generale:
- științe politice,
- sociologie,
- instituțiile uniunii europene,
- ideologii politice,
- politica europeană,
- politici publice,
- filosofie politică,
- gen și minorități,
- etică politice,
- religie și fundamentalism religios,
- schimbare socială și politică
2011 - 2015 Liceu / Școală profesională: filologie la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din SUCEAVA. Competențe generale:
-limba română,
-limba engleză,
-istorie,
-socio-umane,
-geografie.

Premii

Voluntariat
Nov 2016 - Dec 2016: SOCIETATEA EDITORILOR DIN ROMÂNIA
Colectarea și interpretarea datelor despre candidații propuși de partidele politice la alegerile parlamentare din 11 decembrie, date care au ajutat la elaborarea profilurilor acestora, pentru o informare cât mai corectă a electoratului înainte de vot.
„Menționăm că suntem plăcut impresionați de contribuția studentei Cristiana Gabriela Rusu la proiectul nostru și am dori să continuăm colaborarea și în viitor.”
Conferinte
Mar 2016 - Mar 2016: OPEN PARLIAMENT AND OPEN JUSTICE
Această conferință a avut loc în cadrul Parlamentului, iar printre invitați s-a numărat și Valeriu Zgonea,
președintele Camerei Deputaților (anul 2016). În cadrul acestei conferințe s-a discutat despre
Parlamentul deschis și Justiție deschisă, adică despre datele din cadrul Parlamentului și a Justiției ce
pot fi oricând vizualizate sau accesate de către cetățeni.
Proiecte
Nov 2015 - May 2016: BUGETE ȘI MIGRAȚIE POLITICĂ
În cadrul acestui proiect am ocupat poziția de asistent de cercetare. Obiectivul proiectului constă în asistență în colectarea de date și statistici în cadrul proiectului „bugete și migrație politică”, desfășurat de Centrul de Studii Comportamentale, reprezentat prin Andrei Vlăducu, în calitate de Director al Centrului de Studii Comportamentale.
Oct 2013 - Jan 2014: EU FOR YOU! AȘA FUNCȚIONEAZĂ UNIUNEA EUROPEANĂ
Proiect la care am luat parte și care a fost implementat de Biroul de Informare al Parlamentului în România și Ministerul Educației Naționale, iar participarea mea a constat în pilotarea materialului didactic auxiliar alături de alți colegi ce am fost îndrumați de către doamna profesoară de istorie, Rodica Cozaciuc.
Premii si Distinctii
May 2015: ACTIVITĂȚI ÎN CADRUL BIBLIOTECII

Apr 2015: DIPLOMĂ DE PARTICIPARE LA CONCURSUL „STUDENT PENTRU O ZI”, domeniul LIMBA SPANIOLĂ, desfășurat la Universitatea „ȘTEFAN CEL MARE”, Suceava

Jun 2014: IMPLICARE ÎN ACTIVITĂȚILE CENACLULUI „EMIN”

Jun 2012: ACTIVITĂȚI DE VOLUNTARIAT

Lucrari publicate
Jun 2014: Cenaclul Emin - Cuvinte despre noi - Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Suceava

Hobby-uri
BASCHET, PICTURĂ, DESEN, ARTE PLASTICEPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close