Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 26.11.1994

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:05.12.2017

obiectiv

 

Doresc să îmi dezvolt și îmbogățesc abilitățile și competențele, să contribui la dezvoltarea companiei și să îndeplinesc sarcinile de lucru într-un mod cât mai bun.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Imobiliare, Vanzari, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Arhitectura / Design interior, Publicitate, Functii publice, Achizitii

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2020 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: office manager

Responsabilitati:

- Sarcini administrative si de organizare, atributii de secretariat (efectuare apeluri, faxuri, corespondenta, email-uri) mentinerea evidentei documentelor interne si arhivarea electronica a acestora.
- administreaza si completeaza dosarele si informatiile confidentiale.
- alte responsabilitati necesare pentru buna desfasurare a activitatii firmei.

01.03.2019 - 31.12.2019

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: expert - serviciul contractare și acționariat

Responsabilitati:

- ține evidența și urmărește scrisorile de intenție privind concesionarea/arendarea terenurilor cu destinație agricolă, întocmind în acest sens registrul ,,Candidaturi și oferte,,.
- elaborează documentațiile necesare în vederea concesionării terenurilor cu destinație agricolă, în vederea aprobării acestora în Comitetul de privatizare, concesionare și arendare;
- elaborează norme și proceduri privind organizarea și desfășurarea activității de concesionare/arendare; pe care le supune aprobarii CPCA-ului;
- inițiază și participă în cadrul comisiilor de licitaii/negociere/arendare/atribuire directă a terenurilor, numite prin Decizie a Directorului General;
- ia măsurile necesare pentru exploatarea eficientă a terenurilor cu destinație agricolă aflate în administrarea A.D.S., prin încheierea de contracte de arendă/concesiune/închiriere;
- elaborează documentațiile cadru necesare în vederea concesionării terenurilor cu destinație agricolă din domeniul public sau privat al statului precum și procedurile interne privind aplicarea prevederilor legale în domeniu.

studii

 

Facultati:

2020 - prezent Facultate: Facultatea de drept la Universitatea Titu Maiorescu din Bucuresti.
2016 - 2018 Masterat: Arte Vizuale la Universitatea Națională de Arte din București, Facultatea de Arte Plastice din Bucuresti.
2013 - 2016 Facultate: Arte Vizuale la Universitatea Nationala de Arte Plastice, Facultatea de Arte Plastice din Bucuresti.
2009 - 2013 Liceu / Școală profesională: Certificat Tehnici artistice la Liceul de Arte Plastice ,,Nicolae Tonitza,, din Bucuresti.

Premii

Certificari
Oct 2017 - Sep 2018: Proiectant decorațiuni interioare - Arhitectură și Design Șerban, București (România)

Feb 2017 - Jul 2017: Certificat Designer de Interior - DallesGo, BucureștiPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close