Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 30.09.1985

Permis conducere:  Cat.A,B, Data obtinerii:25.11.2003

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Punerea in valoare a abilitatilor de vanzare, management si coaching, dezvoltarea business-ului prin calitatea serviciilor si experienta oferita clientului.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Telefon serviciu, masina serviciu, comision vanzari, diurna, decontarea cheltuielilor de serviciu

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Relatii publice, Marketing, Administrativ / Logistica, Internet / e-Commerce, Telecomunicatii, Achizitii, MLM / Vanzari directe, Audit / Consultanta, Management

Oras de lucru: Brasov, Sibiu, Tirgu-Mures, Miercurea-Ciuc, Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc, Odorheiu Secuiesc

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2013 - prezent

Departament: management

Titlu Job: office manager

Responsabilitati:

Responsabilitati:
Deschiderea si administrarea biroului local, formarea si coordonarea echipei de executie (recruteri, specialisti HR, reprezentanti comerciali etc.), gestionarea resurselor si urmarirea indicatorilor de performanta si profitabilitate a biroului, dezvoltarea echipei regionale, dezvoltarea departamentului de vanzari la nivel national, crearea unei strategii de vanzare la nivel de companie, derularea activitatii de executive search, livrarea de training-uri de vanzari, comunicare si customer care catre clienti.

Realizari:
Deschiderea si dezvoltarea biroului Brasov. Atragerea de business stabil. Aducerea biroului de la nivel de start-up la centru de profit pentru companie.

01.08.2011 - 31.12.2013

Departament: vanzari

Titlu Job: area sales manager

Responsabilitati:

Responsabilitati:
Prospectarea pietei, stabilirea si implementarea strategiei de vanzari si dezvoltare locale, gestionarea echipei de vanzari, achizitia de noi clienti, promovarea serviciilor oferite de catre companie, negocierea contractelor mari, dezvoltarea relatiilor comerciale, urmarirea bunei desfasurari a proiectelor, intocmirea de raportari periodice.

Realizari:
Cresterea notorietatii companiei in zona alocata, crearea unui portofoliu stabil de clienti.

01.08.2011 - 31.12.2013

Departament: management

Titlu Job: branch manager

Responsabilitati:

Responsabilitati:
Administrarea biroului local, coordonarea echipei de executie (recruteri, specialisti HR, reprezentanti comerciali etc.), gestionarea resurselor si urmarirea indicatorilor de performanta si profitabilitate a biroului, dezvoltarea echipei locale.

Realizari:
Dezvoltarea biroului local prin cresterea volumului de business (de la 3 angajati la venirea in biroul Brasov pana a 12 la plecarea din companie).

01.02.2011 - 31.08.2011

Departament: inginerie

Titlu Job: sales engineer

Responsabilitati:

Responsabilitati:
Prospectarea pietei, achizitia de noi clienti, promovarea solutiilor de securitate si comunicatie, negocierea contractelor de furnizare a solutiilor tehnice, dezvoltarea solutiilor tehnice, programarea lucrarilor de instalare a echipamentelor necesare proiectelor, urmarirea bunei desfasurari a proiectelor, intocmirea de raportari periodice.

Realizari:
Atragerea, dezvoltarea si gestionarea unor clienti si parteneri strategici.

01.07.2010 - 28.02.2011

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: account manager

Responsabilitati:

Responsabilitati:
Prospectarea pietei, achizitia de noi clienti, mentinerea legaturii cu actualii clienti, promovarea serviciilor, negocierea contractelor de furnizare a serviciilor, programarea livrarilor echipamentelor catre clienti, intocmirea de raportari periodice.

Realizari:
Dezvoltarea portofoliului de clienti, contractarea de clienti strategici.

01.03.2009 - 31.07.2010

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: account manager

Responsabilitati:

Responsabilitati:
Prospecatrea pietei, promovarea serviciilor, negocierea contractelor de furnizare a serviciilor, programarea livrarilor echipamentelor catre clienti, intocmirea de raportari periodice.

Realizari:
Atingerea si depasirea targetelor de vanzari (278% in ultima luna de activitate), dezvoltarea abilitatilor de vanzare si consultanta a colegilor de echipa impactand astfel performanta echipei.

01.08.2008 - 28.02.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: area sales manager transilvania

Responsabilitati:

Responsabilitati:
Prospectare piata, identificarea potentialilor clienti si parteneri, negocierea contractelor de colaborare, cresterea volumului de vanzari, training colaboratori, promovarea produselor, mentinerea legaturii cu clientii, intocmirea de raportari periodice, deplasari periodice in cadrul regiunii.

Realizari:
Dezvoltarea portofoliului de clienti de la un numar de 4 parteneri la 42 de parteneri activi.

01.08.2006 - 31.07.2008

Departament: vanzari

Titlu Job: unit manager

Responsabilitati:

Responsabilitati:
Aprovizionare departament electronice, operare comenzi catre furnizori, operare acte intrare/receptie marfa de la furnizori cat si depozit propriu, elaborare planuri de dezvoltare pe departament cat si planuri de actiune pe magazin, dezvoltarea si implementarea strategiei de vanzari la nivel local, vanzare efectiva, recrutare si pregatire profesionala personal pentru noi puncte de lucru.

Realizari:
Dezvoltarea departamentului astfel incat fiecare membru sa fie constient de importanta si impactul activitatii sale asupra planului de dezvoltare a magazinului.
Crearea unui sistem de raportare si forecast implementat la nivel national in cadrul comaniei.
Cresterea in statistici a departamentului atat in plan local, in cadrul punctului de lucru raportat la perioadele anterioare, cat si la nivel global, in raport cu alte unitati din tara.
Cresterea vanzarilor in medie cu 50-60% de la un trimestru la altul si a profitului prin vazare eficienta a echipei din subordine.

studii

 

Facultati:

2004 - 2009 Facultate: Electronica Aplicata la "Universitatea Transilvania din Brasov" din Brasov.

Premii

Hobby-uri
Snowboarding,Mountainbiking,Calatorii

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close