Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 24.11.1969

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:24.11.2008

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Vanzari, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Administrativ / Logistica, Transport / Distributie, Achizitii, Alimentatie / HoReCa, Service / Reparatii

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2014 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: operator facturare

Responsabilitati:

Emiterea facturilor, avizelor catre clienti, a notelor de retragere, facturarea retururilor, transferul produselor. Gestionarea corespondentei, preluarea comenzilor, difuzarea publicatiilor. Relationarea cu clientii societatii.
Cunostiinte de utilizare a programului SAGA.

01.06.2012 - 31.01.2014

Departament: vanzari

Titlu Job: gestionar; operator facturare

Responsabilitati:

gestionar - primirea produselor, verificarea cantitativ, calitativ, preturi, aranjarea in spatiile destinate pe sort, livrarea.
Verificarea necesarului, trimiterea comenzilor catre furnizori, participarea la inventar lunar.
contabilitate primara - efectuarea facturilor de intrare, a facturilor de livrare, operarea chitantelor de incasare, a diverselor facturi si bonuri, casa, banca, nomenclatoare, inventare, operarea cu casa de marcat, incasari cash, registre, borderouri.
Rezolvarea diferitelor situatii ale clientilor, furnizorilor, urmarirea preturilor comparativ, identificarea noilor clienti, efectuarea decontarilor cu transportul, urmarirea consumului, recrutarea de personal si indrumarea lui.
Am pus bazele unui procedeu de lucru foarte organizat, am propus aranjarea produselor in functie de urgente, pe sortimente inca de la primire, care a dus la scurtarea timpului de livrare si onorarii a cat mai multe comenzi.

01.11.2008 - 31.05.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: gestionar; vanzator

Responsabilitati:

Primirea produselor, verificarea, vanzarea cu cash, efectuarea actelor de intrare, iesire, registru de gestiune, borderou incasari, participarea la inventar lunar, verificarea necesarului, transmiterea comenzilor, gasirea de noi modalitati de extindere a a gamei de produse.
Mentinerea legaturilor intre firma si clienti, marirea portofoliului de clienti si fidelizarea lor.
Am contribuit la cresterea portofoliului de clienti si implicit a vanzarilor cu peste 50% printr-un sistem de publicitate prin recomandare.
Am aranjat produsele la vanzare dupa un model propriu.

15.09.1986 - 30.10.2008

Departament: altele

Titlu Job: gestionar

Responsabilitati:

Receptia marfurilor, cantitativ si calitativ, conform actelor, aranjarea lor in spatiile destinate, efectuarea actelor de intrare atat scriptic cat si intr-un program de gestiune, evidenta certificatelor de calitate.
Livrarea, corect cantitativ-calitativ, efectuarea actelor de iesire, avize de expeditie, facturi, bonuri, efectuarea periodica a stocurilor, necesarului de materiale, participarea la inventariere, supravegherea si indrumarea unei echipe de 6-10 persoane.

Realizari:

Am contribuit la usurarea muncii fizice a oamenilor, aranjand marfurile dupa necesitati si urgente, sorto-tipo-dimensiuni, coordonand oamenii cu profesionalism si obiectivitate, astfel avand mai multa marfa rulata intr-un timp foarte scurt.
Am initiat trecerea din scriptic a actelor, intr-un modul de contabilitate gestiune pe calculator.
Am propus si ajutat la modernizarea pazei si protectiei depozitului.

studii

 

Facultati:

1986 - 1989 Liceu / Școală profesională: constructii la liceul ind.nr.21 din Bucuresti. Cu obtinerea bacalaureatului.
1986 - 1989 Liceu / Școală profesională: constructii la Liceul ind. nr.21 din Bucuresti.

Premii

curs acreditat contabilitate primara
curs operator PC
experienta in asigurari, acte autoPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close