Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 25.07.1988

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Every moment matter: Valorificarea fiecarui moment pentru a putea crea mereu ceva, in special ceva nou si original, care sa ma identifice, pentru a tinti cat mai sus.Totodata,excelarea continuua in domeniul in care activez pentru a fi cel mai bun,si nu in ultimul rand, inainte de toate,folosirea experientei si competentelor profesionale pentru a crea ceva util in beneficiul societatii.

Salariu: 500,00 USD / luna

Beneficii: Afirmare in plan profesional precum si promovarea profesionala,motivarea si stimularea rezultatelor precum si o renumeratie consistenta.

Tip job: Part time, Full time

Departament: Vanzari, Relatii publice, Marketing, Altele, Administrativ / Logistica, Productie, Transport / Distributie, Achizitii, Financiar / Contabilitate, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, Constanta

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2016 - 30.04.2017

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: operator call center

Responsabilitati:

COMPANIA ITALIANA BCB CALL PLUS,IN CAUZA,EFECTUEAZA SERVICII DE VANZARI SI ASISTENTA IN VANZARI PENTRU COMPANIA TELEKOM ITALIA,IN CEEA CE PRIVESTE SERVICII DE TELECOMUNICATII MOBILE SI FIXE,RESPECTIV INTERNET.IN CADRUL ACESTUI JOB EFECTUAM APELURI CATRE CLIENTII DIN ITALIA CARE ERAU ABONATI LA SERVICIILE TELEKOM ITALIA,PENTRU A LE PREZENTA NOI OFERTE DE SERVICII SAU PENTRU A LE MODIFICA PACHETELE IN FUNCTIE DE NEVOILE LOR ACTUALE,IN ACELAS TIMP CONTACTAM POTENTIALII CLIENTI,TOT DIN ITALIA,CARE NU ERAU ABONATI AI TELEKOM,CU SCOPUL DE A LE OFERI SERVICII DE TELEFONIE SI INTERNET.

01.11.2014 - 31.10.2016

Departament: marketing

Titlu Job: operator comercial

Responsabilitati:

Efectuarea cifrei de afaceri,efectuarea gestiunii stocurilor de marfă prin 2 procedee,efectuarea dead stocurilor(stocurile moarte),efectuarea controlului de securitate,comparea de prețuri,etc.

01.11.2011 - 30.11.2014

Departament: internet / e-commerce

Titlu Job: operator,introducere,validare Și prelucrare date cu caracter personal

Responsabilitati:

Contractele pentru deschiderea conturilor bancare venite de la clientii din Italia,sunt trimise prin diferite canale catre noi imperuna cu documentatia aferenta contractului!Tot odata,impreuna cu contractul si documentatia clientului este venit si sistemul in care sunt inscrise toate datele clientului,iar sarcina noastra este aceea de a verifica datele inscrise in contract pentru a vedea daca corespund cu sistemul si daca sunt datetele reale ale cliemtului,verificam si ca semnaturile sa fie prezente pe contract si sa ne asiguram ca sunt semnaturile titularului,apoi verificarea documentatiei pentru a vedea daca este o documentatie admisibila si corespunde cu cea inscrisa in sistem,verificarea vericiditatii datelor inscrise pe document cat si verificarea vericiditatii documentatiei!Pentru contract cat si pentru documentatie sunt 3 posibilitati:1:aceea cand contractul sau documentatia corespunde din toate punctele de vedere,contractul si documentatia sunt validate si trimise inapoi prin fax sau alte terminale in Italia pentru a se deschide contul bancar clientului,2:cand contractul sau documentatia pezinta o eroare sau nu corespunde dintr-un anumit pumct de vedere,catalogat dupa anumite coduri pe care le avem,trimitem. contractul sau documentatia in partialmente validato,contactam clientul pentru a-l informa cu privire la situatia contului si pentru a-i explica ce trebuie facut,iar in momentul in care acesta rezolva probleme aparute se reia contractul si documentatia nou trimisa de client si daca corespunde este la fel,contractul si documentatia sunt trimise inapoi in Italia pentru a i se deschide contul clientului,si3:in momentul in care contractul sau documentatia nu corespunde dintr-un mitiv catalogat prin unul don codurile stiute de noi ca blocante,contractul si documentatia clientului sunt refuzate si dreptul clientului de a-si activa contul este blocat,acesta avand posibilitatea de a incerca o noua cerere dupa circa trei saptamani!

01.08.2009 - 31.10.2011

Departament: vanzari

Titlu Job: consultant tehnic și vânzări echipamente auto

Responsabilitati:

Preluam commenzile clienților în vederea ofertării de consumabile din domeniul auto,cât și consilierea acestora în vederea achiziționării de echipamente și consumabile auto.

14.06.2008 - 30.08.2008

Departament: merchandising / promoteri

Titlu Job: promoter

Responsabilitati:

Promoter

06.06.2007 - 06.09.2007

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: lucrator platforma

Responsabilitati:

Alimentarea autoturismelor cu carburant

studii

 

Facultati:

2015 - prezent Facultate: Inginerie Electrotehnică și Mecanică la UNIVERSITATEA MARITIMĂ CONSTANȚA din CONSTANȚA.
2004 - 2008 Liceu / Școală profesională: Industrie Alimentară și Turism. la Liceul Tehnologic ”Gheorghe Miron Costin” Constanţa din Constanța.

Premii

Traininguri
Nov 2014 - Nov 2014: Hera Com-luce&gas
Cursul a fost inițiat și derulat de către o echipă de specialiști din Italia,de la compania Hera Com Italia,o companie specializată în distribuția și vânzarea de electricitate,gaz metan,salubrizare,apă potabilă,dar pentru noi cursul a fost doar pe partea de vânzare și gaz/electricitate.În cadrul cursului care a durat o săptămână,am fost pregătiți cu privire la domeniul de activitate al companiei,lecții despre curentul electric și gazul metan,tehnici de marketing în domeniul vânzării în domeniul electricității și gazului,tehnici de comunicare cu clienții,și date legislative asupra contractelor și a facturilor de electricitate și gaz metan.
Nov 2012: Prgătire în domeniul back-office oferit de compania multinațională S.C.COMDATA SERVICE.S.R.L
Cursul a fost oferit de către compania mai sus menționată,de către o echipă de specialiști din Italia,pentru a putea să desfășurăm activitatea de operator date cu caracter personal,dar și oferire de asistență tehnică în domeniul de interes pentru firmă către clienți din italia Italia,activitate pe care am și desfășurat-o timp de 2 ani și 4 luni în cadrul acestei companii.
Hobby-uri
Tranzacții bursiere, muzica, astrofizica, documentare militare, cifrele, golful, armele de foc

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

italiană(mediu,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close