Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 21.03.1952

Permis conducere:  Cat.A,B, Data obtinerii:14.07.1983

Stagiu militar: da

obiectiv

 

--MANAGEMENT SUPERIOR - ORGANIZARE , COORDONARE , PREGATIRE-INSTRUIRE , VERIFICARE-CONTROL SI EXECUTIE CU / PT. PERSONAL ANGRENAT CU SARCINI DE PAZA SI PROTECTIE PERSONE FIZICE SAU OBIECTIVE FIXE/MOBILE , INTERVENTIE RAPIDA , SISTEME DE TRANSMISIUNI , MONITORIZARE , VERIFICARI TEHNICE SPECIALE/ANTITERORISTE , ACTIVITATE DE TRAINER/preg.fizica si psihica , ACTIVITATI SPECIFICE PRIVIND PROTECTIA INFORMATIILOR CLASIFICATE / DOCUMENTE - arhivare-pastrare , clasare-distrugere , ASISTENTA PE LINIE DE ARMAMENT-MUNITIE, ALTE FORME DE PREGATIRE SI ACTIVITATI DE INSTRUIRE PE LINIE SECURITATE -GARDARE PERSOANE FIZICE , OBIECTIVE FIXE SI MOBILE CAT SI DE ANTITERORISM . --PREGATIRE SPECIFICA SI VASTA EXPERIENTA DE CONDUCATOR AUTO / CAT. AB , B1 , B-1983 IN MISIUNI SI ACTIVITATI PROTOCOLARE , CAT SI MEDIUL CIVIL , CU VECHIME DE PESTE 41 DE ANI / 1974-2015 . --DIRECTOR ADJ. LA O FIRMA DE TIP FECURITY INCLISIV CU FOLOSIREA MIJLOACELOR AUTO DIN DOTAREA FIEMEI . --SOFER SI GADA DE CORP PERSOANA PRIVATA . --CARNET DE CONDUCERE CAT. Ab , B1 , B - DIN 1983 --SISTEM DE LEGATURA 0722728965 - 0737054379 --STUDI SUPERIOARE MILITARE SI CIVILE / 2 LICENTE -ACTALMENTE PENSIONAR MILITAR

Salariu: 2.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Altele, Paza si protectie / Militar

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.1974 - 31.08.2015

Departament: paza si protectie / militar

Titlu Job: ofiter cu grad superior

Responsabilitati:

--ACTIVITATE DE MANAGERIAT SUPRIOR --ORGANIZARE-COORDONARE-EXECUTIE , DE PREGATIRE-INSTRUIRE , VERIFICARE-CONTROL SI ATESTARE A PERSONALULUI DIN INSTITUTII DE STAT / SISTEMUL MILITAR ANGRENAT ACTIVITATI IN DOMENIUL DE APARARE SI SECURITATE NATIONALA DAR REALE VALENTE IN CEL CIVIL .
--MANAGER-COORDONATOR/ CADRU MILITAR CU GRAD SUPERIOR , CU VECHIME DE 41 DE ANI IN DOMENIU DE SECURITATE/PROTECTIE PERSOANE SI OBIECTIVE FIXE SAU MOBILE , SARCINI PE LINIE DE ANTITERERORISM , PROTECTIA INFORMATILOR CLASIFICATE/DOCUMENTE , ARMAMENT-MUNITIE , SISTEME DE TRANSMISIUNI , CAT SI COMPETENTE SPECIFICE DOMENIUL CIVIL DE PAZA , PROTECTIE , MONITORIZARE SI INTERVENTIE RAPIDA .
-PREGATIRE SPECIALA SI SPECIFICA DOMENIULUI ANTITERORIST CAT SI O EXPERIENTA DEOSEBITA IN ACEST DOMENIU .
--DIRECTOR ADJ. - TRAINER , LA FIRMA PRIVATA DE TIP SECURITY - PAZA SI PROTECTIE, MONITORIZARE , INTERVENTIE RAPIDA , CU FOLOSIREA MASINILOR DIN DOTARE .
--SOFER PERSONAL SI GARDA DE CORP SI PROTOCOL - PERSOANA PRIVATA .
--PREGATIRE SUPERIOARA MILITARA SI CIVILA /2 LICENTE , COMPETENTA PROFESIONA , VASTA PREGATIRE SI EXPERIENTA , SERIOZITATE DEOSEBITA , EXIGENTA IN RESPECTAREA SARCINILOR SOCIOPROFESIONALE-PERSONALE SI ALE PERSONALUI DIN SUBORDINE, RESPECTAREA LEGALITATII , COMPETENTE PE LINIE DE ANTITERORISM -inclusiv verificari tehnice , ASISTENTA armament-munitie , PROTECTIA INFORMATILOR -documente .CLASIFICATE/DOCUMENTE-mod de manipulare , pastrare-arhivare , SISTEME DE TRANSMISIUNI , ACTIVITATI SPECIFICE DOMEMIULUI MILTAR SI CIVIL.
--ACTIVITATI SPECIFICE DE INSTRUIRE SI VASTA EXPERIENTA DE CONDUCATOR AUTO / cat.Ab ,B1 , B din 1983 , IN MISISUNI DE IMPORTANTA DEOSEBITA SI PROTOCOL SISTEMTEMUL MILITAR /25 de ani DAR SI IN DOMENIUL CIVIL .
--ALTE FORME DE INSTRUIRE SI COOPERARE CU INSTITUTII DIN TARA SI ALTE ORGANISME DIN STRAINATATE , CU RELEVANTA SI IN VIATA CIVILA .
--PROMOVARI SI RECOMPENSE CONFORM CELOR LEGALE SPECIFICE SISTEMULUI MILITAR
-ACTUALMENTE PENSIONAR MILITAR - 2015

01.02.1974 - 30.09.2014

Departament: paza si protectie / militar

Titlu Job: cadru militar

Responsabilitati:

-MANAGEMNT SUPERIOR , ORGANIZARE-COORDONARE SISTEME DE SECURITATE SI GARDARE PENTRU PERSOANE FIZICE , OBIECTIVE FIXE SI MOBILE , PREGATIRE-INSTRUIRE , VERIFICARE-CONTROL PERSONAL MILITAR SAU CIVIL ANGRENAT IN MISIUNI SPECIFICE DOMENIULUI DE APARARE SI SECURITATE NATIONALA , DE PAZA SI PROTECTIE - INERVENTIE RAPIDA CAT SI SARCINI - MASURI PE LINIE DE ANTITERORISM , ALTE ACTIVITATI SPECIFICE SI TOATE CONFORM NORMELOR LEGALE .
-OFITER CU GRAD SUPERIOR CU O VECHIME DE PESTE 41 ANI / 1974-2015 .
-STUDII SUPERIOARE MILITARE SI CIVILE / 2 LICENTE , CURSURI POSTACADEMICE SI POSTUNIVERSITARE , ALTE FORME DE PREGATIRE SI COLABORARE-COOPERARE , SCHIMB DE EXPERIENTA CU ALTE INSTITUTII DIN TARA SI STRAINATATE
-PROMOVARI SI RECOMPENSE CONFORM NORMELOR MILITARE.
-PREGATIRE SPECIFICA SI VASTA EXPERIENTA DE CONDUCATOR AUTO IN MISIUNI SI ACTIVITATI DE PROTOCOL / CAT.Ab , B1 , B din 1983 , CU VECHIME DE PESTE 35 DE ANI. POSESOR DE AUTOTURISM DIN 1985 CAT SI IN PREZENT .
-DIRECTOR ADJ. LA FIRMA TIP SECURITY -PAZA -PROTECTIE SI INTERVENTIE RAPIDA , CU FOLOSIREA MIJLOACELOR AUTO DIN DOTARE - 2 ANI
-SOFER PERSONAL SI GARDA DE CORP , ACTIVITATI DE PROTOCOL PT. PERSOANA PRIVATA - 1 AN
-INSPECTOR IN CADRUL FEDERATIEI MILITARILOR DIN ROMANIA A CADRELOR MILITARE CU GRAD SUPERIOR IN REZEREVA SAU RETRAGERE CAT SI PARTICIPAREA LA SEDINTELE DE LA PARLAMENT CU MEMBRII COMISIILOR DE APARARE .
-ACTALMENTE PENSIONAR MILITAR - 2015

studii

 

Facultati:

2003 - 2009 Masterat: PROFESOR / ANTRENOR / ARBITRU FEDERAL la ACADEMIA de EDUCATIE FIZICA SI SPORT BUCURESTI/ PROFESOR , ANTRENOR SI ARBITRU FEDERAL din BUCURESTI. -CURS POSTUNIVERSITAR
-CURS al COMITETULUI OLIMPIC SPORTIV ROMAN / DIPLOMA
-VASTA EXPERIENTA SI PREGATIRE DE CONDUCATOR AUTO CATEGORIA Ab , B1 , B din 1983
1984 - 2002 Masterat: STUDI SUPERIOARE MILITARE - CURS POSTACADEMIN la INSTITUTIE MILITARE DIN SISTEMUL DE APARARE SI SECURITATE NATIONALA din BUCURESTI. -STUDI SUPERIOARE MILITARE - CURS POSTACADEMIC
-ACTIVITATI DE PERFECTIONARE PROFESIONALA SI SCHIMB DE EXPERIENTA CU INSTITUTI DIN TARA SI STRAINATATE IN DOMENIUL MILITAR SI CU VALENTE SI PENTRU DOMENIUL CIVIL , PE LINIE DE APARARE SI PROTECTIE CAT SI INTERVENTIE RAPIDA .
-PENSIONAR MILITAR - 2015
-VASTA EXPERIENTA SI PREGATIRE DE CONDUCATOR AUTO CATEGORIA Ab , B1 , B din 1983

Facultati in straiatate

ACIVITATE DE DOCUMENTARE-INSTRUIE SI COOPERARE CU ALTE INSTITUTII SIMILARE DIN TARA SI STRAINATATE .

Premii

Lucrari publicate
May 2003: Forme si metode de pregatire psihica si fizica a personalului mltar/civil angrenat in sistemul de Apare si Securitate Nationala

Certificari
Jan 1995 - May 1995: Schimb de experienta
Schimb de experienta cu institutii din tara si strainatatePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close