Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 25.02.1959

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:27.12.1987

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sa contractez un job intr-o companie cu profil de forajul sondelor,reparatii sau probe de productie

Salariu: nespecificat

Beneficii: Cele care rezida din politica companiei

Tip job: Full time

Departament: Petrol / Gaze

Oras de lucru: STRAINATATE

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2009 - 02.03.2009

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: nightpusher (sef de schimb de noapte)

Responsabilitati:

Raspunzator de intreaga activitate a schimbului de noapte,de respectarea programelor de lucru ,a normelor de protectie a muncii si de prevenirea eruptiilor,de intocmirea si transmiterea raportului zilnic,de buna functionare a instalatiei de foraj,de buna aprovizionare cu piese de schimb,materiale si combustibil

Realizari:

Am cndus o echipa de 14 oameni

20.08.2008 - 01.10.2008

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: nightpusher(sef de schimb de noapte)

Responsabilitati:

Raspunzator de activitatea schimbului de noapte,de buna organizare si indeplinire a programului de lucru,de intocmirea si transmiterea raportului de foraj zilnic,de aprovizionarea cu piese de schimb si materiale,de respectarea normelor de protectie a muncii si prevenirea eruptiilor.

Realizari:

Am condus o echipa de 16 ameni.

26.02.2008 - 31.05.2008

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: tourpusher (sef schimb de zi)

Responsabilitati:

Am raspuns de activitatea schimbului de zi,de realizarea programelor de lucru in conditii de siguranta,de buna intretinere a instalatiei de foraj si a tuturor utilajelor si echipamentelor,de aprovizionarea cu materialele necesare procesului de foraj ,de transmiterea raportului de lucru zilnic .

Realizari:

Am condus o echipa de 16 oameni.

06.02.2007 - 15.06.2007

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: sef de schimb de noapte(night toolpusher)

Responsabilitati:

Am raspuns de activitatea schimbului de noapte asigurand buna desfasurare a programului de lucru ,am raspuns de aprovizionarea cu materialele necesare procesului de lucru,am intocmit si transmis raportul zilnic de activitate,am supravegheat ca munca sa se desasoare in conditii de siguranta si de protectie a mediului.

Realizari:

Am condus o echipa de12 oameni.

22.03.2006 - 01.07.2006

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: sef de schimb de zi (day tourpusher)

Responsabilitati:

Am raspuns de activitatea desfasurata de schimbul de zi,de buna realizare a programului de lucru ,de asigurarea necesarului de piese de schimb si materiale necesare,de siguranta personalului si a utilajelor,am intocmit raportul zilnic de lucru ,am vegheat la protejarea mediului.

Realizari:

Am condus o echipa de 12 oameni.

20.01.2005 - 20.03.2006

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: sef de sonda

Responsabilitati:

Am fost responsabil de intreaga activitate a personalului sondei ,de buna functionare a instalatiei de foraj si a tuturor utilajelor,de aprovizionarea cu materialele necesare procesului de foraj,am intocmit si transmis raportul zilnic de lucru,am vegheat la siguranta personalului si utilajelor precum si la protejarea mediului.

Realizari:

Am condus o echipa de 20 de oameni.

15.05.2004 - 20.01.2005

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: sef de sonda

Responsabilitati:

Am raspuns de intreaga activitate a personalului sondei si a instalatiei de foraj,de aprovizionarea cu materiale si piese de schimb,de intocmirea si transmiterea raportului zilnic de lucru,am vegheat la siguranta oamenilor ,a utilajelor si a mediului.

Realizari:

Am condus o echipa de 22 de oameni.

15.01.2000 - 15.05.2004

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: sef de sonda

Responsabilitati:

Am fost responsabil de activitatea personalului si instalatiei,raspunzand de realizarea operatiilor la sonda,de intocmirea si transmiterea raportului de lucru zilnic,de aprovizionarea cu piese de schimb si materiale ,de siguranta personalului si a mediului.

Realizari:

Am condus o echipa de 20 de oameni.

31.10.1988 - 15.01.2000

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: sef de sonda

Responsabilitati:

Am raspuns de intreaga activitate a personalului si instalatiei,de respectarea programului de lucru ,de aprovizionarea cu piese de schimb si materiale necesare,de intretinerea corespunzatoare a utilajelor si sculelor,de intocmirea si transmiterea raportului de lucru zilnic,de siguranta oamenilor si protejarea mediului.

Realizari:

Am condus o echipa de 30 de oameni.

studii

 

Facultati:

1983 - 1988 Facultate: Foraj sonde la Institutul de Petrol si Gaze Ploiesti din Ploiesti.

Facultati in straiatate

-

Premii

1990-Curs de perfectionare in prevenirea si combaterea eruptiilor in foraj-extrectie-Centrul de management si perfectionare profesionala pentru industria extractiva-CRAIOVA

1994 si 2004-Curs de prevenirea si combaterea eruptiilor la sondele in foraj si reparatii-Institutul de cercetare si proiectare tehnologica -CAMPINA

2005-Curs I.W.C.F. (International Well Control Forum) pentru supervizori-Universitatea de Petrol si Gaze-PLOIESTI

2009-Curs I.A.D.C. pentru supervizori-Well Control School-MANAMA, BAHRAIN

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close