Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 28.10.1980

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:03.10.2000

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Profesionist cu experiență în domeniul auto, cu istoric în dezvoltare de rețele auto, standarde, audit și consultanță. Abilități legate de dezvoltare, audit, consultanță, management și negocieri. Pregătit pentru noi provocări!

Salariu: nespecificat

Beneficii: Bonuri de masa, plata pentru ore suplimentare, prime de Craciun si Paste. Eventual telefon mobil si/sau masina de servici (mai mult daca jobul necesita frecvent folosirea masinii de servici).

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Altele, Farmacie, Administrativ / Logistica, Achizitii, Auto / Echipamente, Audit / Consultanta, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Sibiu, Timisoara, Tirgu-Mures, STRAINATATE, Ilfov, Popesti-Leordeni

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: 12.06.2004

experienta profesionala

 

01.02.2016 - prezent

Departament: management

Titlu Job: network development manager

Responsabilitati:

Gestionarea dezvoltării și a standardelor (CI & VI, proceduri, procese, documentație) pentru Rețeaua Mitsubishi din România. Consultanță și coaching pentru dealerii din rețea ca suport pentru îmbunătățirea activității. Implementarea în România a noilor standarde Mitsubishi. Dezvoltarea rețelei de dealeri cu noi parteneri, printr-un proces de identificare și negociere.

01.11.2015 - 31.01.2016

Departament: management

Titlu Job: area manager

Responsabilitati:

Coordonarea implementării standardelor Ford, Hyundai și Mitsubishi la dealerii din cadrul companiei (6 dealeri). Efectuarea de audituri pentru standarde (design, elemente de signalistică, proceduri de lucru și procese, documentație) la dealerii respectivi.

01.09.2013 - 31.10.2015

Departament: management

Titlu Job: area manager

Responsabilitati:

Continuarea activității desfășurate la Romcar SRL (angajatorul precedent – companie din cadrul aceluiași grup). Dezvoltarea unei rețele de service-uri auto independente (AutoStop), care să ofere clienților toate produsele și serviciile din domeniul auto (reparații, piese de schimb, anvelope, autovehicule noi și second-hand, asigurări, asistență rutieră și garanții extinse, servicii pentru flote). Coordonarea unui număr de 6 agenți naționali pentru dezvoltarea rețelei. Implicarea în dezvoltarea unei rețele de service-uri necesare asigurării serviciilor de reparație pentru flotele contractate de către companie. Efectuarea de audituri interne pentru standarde la dealerii din cadrul companiei și suport oferit pentru îmbunătățirea nivelului de respectare a standardelor (Land Rover/Jaguar). Suport oferit în ceea ce privește standardele altor brand-uri reprezentate în cadrul grupului (Ford, Hyundai și Mitsubishi).

01.02.2011 - 31.08.2013

Departament: management

Titlu Job: development manager

Responsabilitati:

Dezvoltarea unei rețele de service-uri auto independente (AutoStop), care să ofere clienților toate produsele și serviciile din domeniul auto (reparații, piese de schimb, anvelope, autovehicule noi și second-hand, asigurări, asistență rutieră și garanții extinse, servicii pentru flote). Coordonarea unui număr de 6 agenți naționali pentru dezvoltarea rețelei. Implicarea în dezvoltarea unei rețele de service-uri necesare asigurării serviciilor de reparație pentru flotele contractate de către companie.

01.01.2007 - 31.08.2010

Departament: management

Titlu Job: dealer network development coordinator

Responsabilitati:

Dezvoltarea Rețelei Ford din România prin includerea în rețea a unor noi parteneri. Lansarea, coordonarea și implementarea elementelor necesare astfel încât un complex auto să respecte standardele Ford. Desfășurarea de audituri pentru standarde la dealerii din rețea. Dezvoltarea de proceduri de lucru pentru implementarea lor la dealerii din rețea. Consultanță oferită dealerilor pentru îmbunătățirea activității și a imaginii acestora.

01.02.2005 - 31.01.2007

Departament: management

Titlu Job: coordonator dezvoltare

Responsabilitati:

Implicarea în dezvoltarea rețelei de farmacii din cadrul lanțului Catena, prin identificarea de noi locații și ulterior, autorizarea acestora la instituțiile statului. Suport oferit pentru auditurile și verificările efectuate de catre instituțiile statului, pentru autorizarea și reautorizarea farmaciilor.

01.11.2003 - 31.07.2004

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: economist junior

Responsabilitati:

Gestionarea relației companiei și a lanțului de farmacii deținut de aceasta (Catena) cu diverși parteneri și furnizori cât și cu autoritățile statului responsabile de autorizarea farmaciilor. Participarea la inventare.

studii

 

Facultati:

2006 - 2008 Masterat: Marketing si Negocieri in Afaceri la Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir” din Bucuresti.
2002 - 2004 Facultate: Contabilitate si Informatica de Gestiune la Academia de Studii Economice din Bucuresti.
1999 - 2002 Colegiu / Studii postliceale: Contabilitate si Gestiune Financiara la Colegiul Universitar Economic din Bucharest.
1995 - 1999 Liceu / Școală profesională: Informatica la Liceul Octav Onicescu din Bucuresti.
1987 - 1995 Școală generală: Studii Primare la Scoala Generala 108 din Bucuresti.

Premii

Hobby-uri
Masini, Baschet, Pescuit, Tenis, Gatit, Calatorii

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close