de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

 

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 28.12.1978

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:09.10.2004

obiectiv

 

Contribuția la susținerea și creșterea eficienței activităților derulate de echipa cu care lucrez, prin recunoașterea abilităților organizatorice, de cooperare și comunicare.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Administrativ / Logistica, Relatii clienti / Call center

Oras de lucru: Piatra Neamt

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2017 - prezent

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: muzeograf

Responsabilitati:

Asigurarea ghidajului de specialitate specific unității muzeale (Muzeul de Artă Eneolitică Cucuteni Piatra Neamț) pentru publicul vizitator; participare la realizarea de expoziții temporare și reorganizarea expozițiilor permanente; colaborare cu instituții de învățământ în scopul promovării unității muzeale și a specificului acesteia prin organizare de proiecte și ateliere educaționale în școli; organizarea si gestionarea arhivei la nivel de unitate muzeală.

01.07.2015 - 31.10.2016

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: referent de specialitate

Responsabilitati:

Deservire domeniu resurse umane asigurând organizarea de concursuri, actualizări baze de date de personal, planificare întâlniri periodice pentru instructaje SSM, asigurare servicii de secretariat, întocmire situații lunare, trimestriale, anuale (privitoare la patrimoniu, biblioteci, vizitatori, manifestări cultural-științifice).

01.11.2013 - 30.06.2015

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: referent

Responsabilitati:

Desfășurare activități de secretariat în cadrul compartimentului de administrație, Intreținerea relațiilor de protocol și planificarea întâlnirilor, administrarea corespondenței și tehnoredactare de documente, păstrarea evidenței încasărilor de la toate unitățile muzeale subordonate și depunerea acestora la Trezorerie, ridicare numerar de la Trezorerie si efectuare plăți, gestionare operațiuni de casă, întocmire facturi.

01.11.2013 - 31.05.2016

Departament: altele

Titlu Job: responsabil cu probleme financiare

Responsabilitati:

Evidență contabilitate primară, gestionare intrări/ieșiri documente, arhivarea acestora, întocmire registre contabile zilnice, evidentă încasări/plăți.

01.09.2012 - 31.12.2012

Departament: statistica / matematica

Titlu Job: operator

Responsabilitati:

Procesarea electronică a datelor din formularele de recensamânt. Verificarea și corectarea erorilor.

01.06.2004 - 31.03.2008

Departament: vanzari

Titlu Job: agent pentru gestionarea formularelor tipizate cu regim special

Responsabilitati:

Administrarea bazei de date, întocmirea de rapoarte, stabilirea relaţiilor cu firmele utilizatoare de formulare tipizate, negocierea şi preluarea comenzilor.

01.02.2004 - 30.06.2004

Departament: altele

Titlu Job: asistent social pe proiect phare

Responsabilitati:

Asistarea persoanelor cu nevoi speciale (copii, adulți, bătrâni), efectuarea de vizite la domiciliu în scopul identificării nevoilor asistaților: vizita unui medic la domiciliu, a unui psiholog, nevoi de zi cu zi (ex.: cumpărături).

10.06.2003 - 10.09.2003

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: consilier social pe proiect phare ricop

01.01.2002 - 31.01.2003

Departament: altele

Titlu Job: redactor

Responsabilitati:

Redactare articole - domeniul social.

studii

 

Facultati:

1997 - 2001 Facultate: Sociologie la Universitatea "Al. I. Cuza" din Iasi.
1993 - 1997 Liceu / Școală profesională: Informatica la Liceul de Informatica din Piatra Neamț. Atestat ajutor analist programator și operator tehnică de calcul

Premii

Calificari
Aug 2006: Inspector resurse umane

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close