Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 29.06.1984

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:12.01.2006

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Îmbunătățirea calității proceselor companiei prin eliminarea pierderilor, reproiectarea activitatilor si implementarea noilor technologii

Salariu: 6.000,00 USD / luna

Beneficii: bonuri de masa, decontare transport, conditi decente de munca

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Constructii / Instalatii, Productie, Telecomunicatii, Transport / Distributie, Achizitii, Controlul calitatii, Financiar / Contabilitate, Auto / Echipamente, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Deva, Iasi, Oradea, Timisoara, STRAINATATE, Giurgiu

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: 01.03.2015

experienta profesionala

 

01.10.2012 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: mobilisation specialist (project management)

Responsabilitati:

Din rolul de specialist in cadrul echipei de mobilizare, particip la tranzitionarea proiectelor obtinute urmarind metodologia companiei.
Sarcinile indeplinite variaza de la planificare, identificarea persoanelor si resurselor necesare desfasurarii proiectului, urmarirea si raportarea bugetara, managementul desfasurarii proiectului; configurarea sistemelor technice care vor fi folosite in productie.
Proiectul actual combina livrarea serviciilor de achizitii cu cele financiare si implica schimbarea sistemelor technologice folosite de client.
Actualul proiect este in derulare.
Raluca Burghelea - Service Deliveri Lead
Alina Sava Mobilization Lead - supervisorul direct
bonuri de masa. decontarea transportului, abonament Medicover, Pensie Facultativa

15.11.2008 - 01.10.2012

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: service management representative

Responsabilitati:

Pe baza datelor extrase din diferite sisteme contabile pregatesc rapoarte zilnice pentru managementul proiectul din care fac parte. Aceste rapoarte au in vedere activitatea echipelor de plati, incasari si reconciliere contabila

Lunar pregatesc rapoarte de performanta si prezentarile in Powepoint pentru cele trei echipe, rapoartele sunt prezentate clientilor.

Project Lead pentru R.I.T.A. - Reporting Integration Task Allocation; aplicatie care automatizeaza organizarea activitatiilor zilnice a membrilor proiectelor de outsourching. Responsabilitatiile mele includ raportarea zilnica si saptamanala a volumelor si productivitatii, rezolvarea problemelor aparute in functionarea aplicatiei, dezvoltarea modulelor pentru proiectele noi care vor utiliza aplicatia, tranzitia si trainingul membrilor echipelor

Incepand cu 2011 predau cursuri de Excel la nivelul companiei in programul de imbunatatire a abilitatilor tehnice ale angajatilor.

Realizari:

Livrarea la timp si corect a rapoartelor solicitate.

Dezvoltarea si mentinerea relatiei profesionale cu managementul companiei si clientii externi.

Tranzitionarea si implementarea cu succes a proiectului R.I.T.A.

17.12.2007 - 15.11.2008

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: financial clerk

Responsabilitati:

Lucrez in cadrul unui program de Outsourcing. Analiza datelor inregistrate in conturile contabile si extrasul de cont al bancii cu care se lucreaza. Intocmirea rapoartelor lunare in vederea inchiderii perioadei contabile

Realizari:

Impreuna cu colegii mei am ajutat la dezvoltarea proiectului, colectand informatiile necesare desfasurarii activitatii si eficentizarea acesteai

20.08.2007 - 17.12.2007

Departament: transport / distributie

Titlu Job: analist vanzari

Responsabilitati:

Intocmirea zilnica a rapoartelor de vanzari pentru toate produsele pe care le comercializam, intocmirea rapoartelor de Forcast pentru vanzariile lunare pentru bauturi, alcool si vin, intocmirea rapoartelor de Forcast pentru vanzariile saptamanale a mezelurilor, stabilirea targetelor pentru subdistribuitori nostri, analize saptamanale si lunare a vanzarilor pentru toate categoriile de produse.
Date sunt extrase din Oracle.

Realizari:

In perioada scurta in care am activat pe acest post, am intomit corect si la timp toate raportele care mi-au fost cerute de catre direcotrul d evanzari.

15.11.2006 - 14.08.2007

Departament: productie

Titlu Job: contabil de mijloace fixe

Responsabilitati:

Introducerea in gestiune a mijloacelor fixe achizitionate de companie, scoaterea acestora din gestiune in urma vanzarii sau casarii, rularea deprecierii lunare a mijloacelor fixe. Gestionez in mod simultan contabilitatea USGAAP, IAS si RAS pe segmentul de mijloace fixe, folosind programul de contabilitate SUN. Lunar intocmesc rapoarte catre superiori pentru USGAAP, IAS si RAS

In perioad Februarie - Mai 2007 am ocupat si postul de Functionar Economic-Account Payable.

Responsabilitati:
Receptionarea, verificarea, rezolvarea problemelor aparute si procesarea facturilor primite de la furnizorii nostri in cadrul unui proiect al departamentului de Vanzari.
Contactul direct cu merchansideri companiei pentru a rezolvarea problemelor aparute: neplata facturiilor, greseli in completarea facturiilor, obtinearea detaliilor bancare ale furnizorilor.

Realizari:

Am reusit ca intr-un timp foarte scurt sa invat contabilitate si activitatile legate de postul meu. Mentionez ca la inceputul lunii noiembrie nu aveam cunostiinte legate de contabilitate.

Indeplinirea obligatiilor postului, respectarea termenelor limita pentru raportare. Finalizarea reconcilierii inventarului din 2006 si pregatirea inventarului din 2007

Am ocupat in paralel 2 posturi, toate activitatiile au fost executate in functie de prioritatea lor.

studii

 

Facultati:

2003 - 2008 Facultate: Management - Administrație Publica la Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Facultati in straiatate

NU

Premii

Certificari
Jun 2013 - Jul 2013: Certificat de Formator ( Trainer )
Curs formator finalizat prin obtinerea Certificatului de Formator
Hobby-uri
Karting

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(incepator,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close