Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 01.01.1981

obiectiv

 

-atentie la detalii -munca in echipa -organizata -comunicativa

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Farmacie, Agricultura, Productie, Cercetare - dezvoltare, Protectia mediului, Chimie / Biochimie, Controlul calitatii, Alimentatie / HoReCa

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2016 - prezent

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: microbiolog asigurarea calitatii

Responsabilitati:

-Prelevarea, etichetarea si analiza din punct de vedere microbiologic a materiilor prime, ambalajelor si produselor finite conform standardelor in vigoare; - Citirea și interpretarea probelor prelucrate; -Multiplicarea si intretinerea susei de drojdie utilizata in productie; -Analiza microbiologica a apelor utilizate in procesul de productie; -(sterilizare) filtrare prin membrana; -Analiza datelor si intocmirea rapoartelor; -intocmirea instructiunilor de lucru; -prepararea (in conformitate cu specificatiile producatorului), sterilizarea si verificarea mediilor de cultura; -pregatirea si sterilizarea sticlariei si a instrumentarului de laborator conform procedurilor in vigoare; -Monitorizarea starii de salubritate a utilajelor din zonele de productie, a personalului, precum si a echiamentului de lucru (prelevarea testelor de sanitatie); -Identificarea punctelor critice si luarea masurilor de corectie a acestora; -Stabilirea împreună cu șeful de laborator a măsurilor corective în cazul în care se constată abateri de la normele microbiologice, sau tendințe de ieșire din aceste norme, precum și în cazul oricăror abateri de la normele de igienă și curățenie ; -Prepararea mediilor de cultura si a solutiilor utilizate in laboratorul de microbiologie; -Monitorizarea microbiologica a aerului din zonele de productie (microaeroflora); -Întreținerea, verificarea și calibrarea aparaturii de laborator și a echipamentului tehnic din dotare; -Responsabila cu asigurarea necesarului de medii de cultura si reactivi.

01.09.2009 - 30.09.2010

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor biologie

01.10.2006 - 31.12.2012

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: doctorand

Responsabilitati:

-Determinarea unor parametri biochimici si fiziologici implicati in reactia de aparare a piersicului la atacul fungului fitopatogen Taphrina deformans; -Izolarea si cultivarea in-vitro a unor specii de fungi fitopatogeni (Fusarium graminearum, Fusarium moniliforme, Trichoderma viride, Chaetomium globosum) -Determinarea activitatii unor enzime (dehidrogenaze, peroxidaza, catalaza, polifenoloxidaza, celulaze, amilaza) ; -Determinarea continutului de apa si substanta uscata, a continutului de proteine solubile totale, a continutului de glucide solubile, insolubile si totale.
-Prepararea soluțiilor utilizate în laborator;
- Calibrarea aparaturii de laborator;

studii

 

Facultati:

2006 - 2012 Doctorat: Biologie la Universitatea Al. I. Cuza din Iasi.
2004 - 2006 Masterat: Biodiversitatea si productivitatea ecosistemelor la Universitatea Al. I. Cuza din Iasi.
2000 - 2004 Facultate: Biologie la Universitatea Al. I. Cuza din Iasi.

Premii

Lucrari publicate
Mar 2012: Ciobanu Rodica, The influence of Taphrina deformans (Berkeley)Tulasne (peach leaf curl) attack on the activity of some oxidoreductases in cultivar Cardinal, Food and Environment Safety-Journal of Faculty of Food Engineering, Stefan cel Mare University-Suceava, vol. XI, Issue: 4: 30-35, 2012

Mar 2008: Ciobanu Rodica, The influence of the attack of fungus Taphrina deformans (Berk.)Tul. on the activity of peroxidase at Readhaven and Redskin sorts of peach, Annals of the Suceava University-Food Engineering, Year VII, 2: 106-109, 2008.

Mar 2008: Manoliu A., Ciobanu Rodica, Cardei E., The influence of the attack of Taphrina deformans (Berk.)Tul. on the activity of Krebs cycle dehydrogenases in different sorts of peach, Lucrari stiintifice, vol. 51 (1): 22-28, seria Agronomie, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, Iasi, 2008;

Conferinte
Oct 2008 - Oct 2008: Al 51-lea simpizion stiintific "Agricultura durabila in contextul schimbarilor de mediu", Facultatea de Agricultura, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, Iasi.

Aug 2007 - Sep 2007: Simpozionul National de Micologie, Editia a XIX-a, Bacau


Hobby-uri
fotografiPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close