Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 11.09.1983

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:18.10.2010

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Realizarea pe plan profesional si al obiectivelor companiei

Salariu: 900,00 USD / luna

Beneficii: Un loc de munca stabil

Tip job: Full time

Departament: Marketing, Administrativ / Logistica, Paza si protectie / Militar, Functii publice, Cercetare - dezvoltare, Protectia mediului, Controlul calitatii, IT Software, Banci, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2017 - prezent

Departament: banci

Titlu Job: merchant operations and fraud officer

Responsabilitati:

Suport partenerilor comerciali pentru utilizarea POS-ului si efectuarea de tranzactii.
Operarea, verificarea si raspunderea pentru inregistrarile in sistemul informatic a parametrilor pentru crearea sau modificarea identificatorilor specifici pentru POS.
Preluarea apelurilor telefonice sau sesizarile comerciantilor, luarea decizilor necesare privind rezolvarea problemelor (informative, operative, tehnice)
Monitorizarea Aplicatiei Mastercard de supraveghere a tranzactilor si inteprinderea de actiuni necesare in conformitate cu prevederile legii si procedurile specifice.
Suport detinatorilor de carduri pentru clarificarea tranzactilor efectuate prin POS, ATM si Virtual POS.
Definirea POSurilor - TID, MID, ISSUER, FIRM.
Modificarea / adaugarea comisioanelor la terminalele POS si introducerea / eliminarea campaniilor pentru comercianti din POS si sistemul informatic (Rate optionale)
Reparametrizarea terminalelor POS.
Suport echipei service in instalarea si setarea terminalelor POS la comercianti.
01.08.2016 - 31.12.2016

Departament: banci

Titlu Job: directia de operatiuni si trezorerie

Responsabilitati:

Suport tehnic, coordonarea celor 70 de agentii pentru buna desfasurare a activitatii de transfer de bani si conexe.
Activitati de recrutare, control si training necesar noilor angajati atat in centrala cat si in orasele unde ofera servicii de plata si operatiuni cu numerar sau in conturi.

01.05.2015 - 31.08.2016

Departament: banci

Titlu Job: referent transfer de bani

Responsabilitati:


De-alungul întregii activitati, obiectivul principal al institutiei a vizat realizarea unor oferte de servicii de plati moderne, rapide si accesibile din punct de vedere al tarifelor, obiectiv îndeplinit prin elaboarea unei strategii de creare, implementare si dezvoltare a serviciilor de remitere de bani axata pe orientarea acestora pe coridorul etnic românesc reprezentat de comunitatea cetatenilor români si moldoveni din strainatate.


13.05.2013 - 01.01.2014

Departament: banci

Titlu Job: operator bancar atm

Responsabilitati:

Coordonarea activitatii transportului de valori
Alimentarea / remiterea de numerar de la / la BNR şi sediile clienţilor
Efectuarea operaţiunilor de alimentare cu numerar a ATM-urilor, ASV-urilor si MFM-urilor.
Efectuarea intervenţilor tehnice pentru automatele de remis bani

14.10.2006 - 15.01.2012

Departament: banci

Titlu Job: referent

Responsabilitati:

SmithPay - transfer de bani în care beneficiarul sumei încasează banii de la unul din punctele de lucru ale Smith&Smith indiferent de modalitatea prin care plătitorul a iniţiat tranzacţia.
Smith Worldtrans - transfer de bani din România catre exterior prin intermediul partenerilor nostri. Sumele se depun la punctele de lucru ale Smith&Smith, urmând ca banii sa fie ridicati de la partenerii externi, care acopera un numar de 191 de tari.
SmithExpress - transferul unei sume de bani între oricare dintre punctele de lucru ale Smith&Smith, atât platitorul, cât si benefciarul alegând Smith&Smith ca institutie de plata.
Credit Transfer - transfer de bani în care beneficiarul sumei încasează banii în cont, la unul din agenţii noştri: BCR, RIB şi Victoriabank (pentru Republica Moldova). Unul dintre avantajele utilizării acestui produs îl reprezintă posibilitatea plătitorului de a trimite bani în propriul cont deschis la agenţii Smith&Smith (BCR, RIB şi Victoriabank - pentru Republica Moldova).
Smith Worldtrans - Bank Account - Produsul grupează serviciile de transfer de bani în care plătitorul doreşte ca sumele să fie transferate într-un cont bancar al beneficiarului. Utilizarea acestui produs oferă avantajul unui cost semnificativ mai mic decât cele practicate de către instituţiile de credit pentru servicii similare.

Realizari:

Cresterea punctului de lucru prin numarul mare de tranzactii in valuta venite din strainatate cat si din vanzarea biletelor de avion si autocar.

26.05.2004 - 26.05.2006

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: receptioner

Responsabilitati:

Activitati specific hoteliere, receptia clientilor,

studii

 

Facultati:

2009 - 2011 Masterat: Criminologie / Cunoasterea si combaterea criminalitatii la Universitatea " Lucian Blaga " Facultatea de Psihologie din Sibiu.
2005 - 2008 Facultate: Psihologie / Psihologia muncii si organizationala la Universitatea " Lucian Blaga " Facultatea de Psihologie din Sibiu.

Premii

Traininguri
Nov 2016 - Nov 2016: O.N.P.C.S.B.
Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor
Calificari
Jun 2012: Atestat libera practica in Psihologia Muncii ai Organizationala

Voluntariat
May 2003 - May 2004: Ministerul Apărării Naționale
Stagiul Militar - Satisfacut

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close