Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 28.09.1953

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.03.1978

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sa gasesc un job care sa fie o motivatie majora pentru mine, calauzit de schimbari, sa intalnesc o echipa careia sa ii ofer toata experienta mea (27 de ani in activitate geologica-prospectiune/explorare si exploatare si 11 ani in industria ceramica-cercetare pentru resurse minerale ceramice) si o companie cu o cultura a afacerilor reusite.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Functie de complexitatea job-ului.

Tip job: Full time

Departament: Turism / Hotel staff, Productie, Inginerie, Petrol / Gaze, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti, Baia Mare, Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, STRAINATATE, Alba Iulia

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: 01.12.2016

experienta profesionala

 

01.09.2016 - 30.11.2016

Departament: management

Titlu Job: director general interimar

Responsabilitati:

Conducerea activitatii unei companii organizata in sapte sucursale, cu un total de peste 1700 de angajati, in momentul de inceput al unui nou CA.

01.07.2016 - prezent

Departament: management

Titlu Job: membru al consiliului de administratie

01.01.2016 - prezent

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: liber profesionist, consultant / expert geolog

Responsabilitati:

Expert geolog, avand competente tehnice si profesionale pentru a executa lucrari de teren si aferente in domeniul minereurilor, rocilor utile si nemetalifere, elaborare documentatii geologice, tehnice si tehnico-economice pentru activitati miniere – minereuri, roci utile si nemetalifere, conducerea/coordonarea activitatilor legate de cercetarea geologica si exploatarea resurselor minerale – minereuri, roci utile si nemetalifere.
Experienta mare in deschiderea si intretinerea functionarii unor sucursale specializate in cercetarea geologica si activitatea miniera in Romania ale companiilor interesate de acest gen de activitati in Romania, inclusiv relatia cu Agentia Nationala de Resurse Minerale precum si cu alte departamente decizionale in desfasurarea acestor activitati(mediu, cultura, ape, silvic).

Competente in domeniul activitatii in turism( ghid national de turism, foarte bun cunoscator al Romaniei si specializat in organizarea de circuite turistice personalizate, functie de componenta grupului si cerintele acestuia; manager in activitatea de turism).

01.06.2013 - 31.12.2015

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: director administrativ

Responsabilitati:

Domeniu Activitate Firma:Activitati de inginerie si consultanta legata de acestea.Domeniul este prospectiunea si explorarea geologica pentru metale neferoase de baza(plumb, zinc, cupru).
Responsabilitati:
Administrarea activitatilor la sediul firmei si in teren/santier din punctul de vedere al respectarii legislatiei privind protectia si securitatea in munca, protectia mediului, relatia cu administratia locala si centrala privind avize/acorduri necesare desfasurarii activitatii, asigurarea conditiilor in organizarea de santier – cazare, masa, transport, utilitati, aprovizionare cu materiale necesare.
Activitatea a fost interconectata cu aceea a firmei mama(Lundin Mining) si a altor sucursale din Portugalia, Suedia, Peru, Chile.
Contacte frecvente intr-un spirit multicultural de inalta tinuta.
Deplasari dese in teren, in conditii de santier, cu organizarea integrala a acestora.

01.12.2010 - 30.06.2013

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: consultant/expert geolog

Responsabilitati:

Ca expert geolog, specializat in resurse minerale pentru industria constructiilor, am cautat solutii pentru componentii retetelor ceramice, de exemplu, realizand astfel solutii economice mai bune pentru clientii Veldtster.
Am analizat si modul de functionare a activitatii miniere in cariere, propunand solutii mai bune pentru aceasta, cu scopul obtinerii unei calitati superioare a produsului minier final.
Am realizat si pus in practica o analiza a materiilor minerale pentru un important producator de obiecte ceramice din Romania(Teraplast Bistrita), cu scopul de a-i oferi solutii viabile pentru componentii minerali ai retetelor de masa ceramica.
Stefan Bucataru, proprietarul Veldtser. Am lucrat cu Stefan timp de 6 ani intr-un mare proiect de restructurare in industria ceramica, SC Sanex SA Cluj-Napoca, perioada in care a fost Director General.
Masina, telefon de serviciu.

01.02.2001 - 30.04.2012

Departament: productie

Titlu Job: manager resurse minerale

Responsabilitati:

Cea mai importanta responsabilitate a fost sa realizez efectiv managmentul tehnic al materiilor prime minerale achizitionate, sa identific noi surse alternative de materii prime minerale si sa explorez alternative la retetele de masa pentru a obtine reduceri semnificative de pret, pastrand sau imbunatatind calitatea masei ceramice.Ca urmare a cunostintelor noastre despre resursele minerale si a experientei in conducerea activitatii miniere in cariere si subteran, am sprijinit furnizorii in activitatea lor din carierele proprii, in ceea ce priveste tehnologiile de exploatare si organizare a productiei, toate avand ca scop cresterea calitatii produsului final - resursele minerale ceramice.
Dupa o complexa analiza comparativa a materiilor prime ceramice utilizate in retetele de masa si posibilelor surse alternative, dupa teste intense, am reusit sa eliminam in totalitate argila de Medgidia, care era cel mai scump component al retetelor de masa din acel moment la Sanex, reducand in acelasi timp pretul de cost al argilelor (care reprezentau 60-70% din masa totala) cu mai mult de 50%.
O alta realizare a fost inlocuirea in reteta de masa a gresiei, a feldspatului provenit din Turcia, cu materii minerale locale, unele dintre ele utilizate in premiera in ceramica romaneasca (riolit, tuf vulcanic).
Stefan Bucataru - fost CEO al Sanex.
Andreas Seidel - fost director tehnic la Lasselsberger Romania.
Masina, telefon.

16.11.1998 - 01.02.2001

Departament: productie

Titlu Job: geolog sef

Responsabilitati:

Conducerea activitatii geologice la nivelul minei (exploatare si cercetare zacamant in extindere), politicile calitative, planificarea si urmarirea productiei dpdv calitativ, realizarea studiilor de fezabilitate pentru dezvoltarea minei.

Realizari:

Ca urmare a unei analize minutioase a depozitelor de minereu aurifer sarac (din perioada exploatarii in cariera), am reusit sa reluam in procesul de prelucrare cantitati importante din astfel de depozite istorice si sa recuperam cantitati spectaculoase de metale pretioase (aur si argint).

07.10.1997 - 16.11.1998

Departament: productie

Titlu Job: sef al departamentului geologic (geolog sef)

Responsabilitati:

Conducerea activitatii geologice la nivelul Companiei, politica calitativa a Companiei, realizarea studiilor de fezabilitate pentru dezvoltare si politica de cooperare cu companiile internationale de profil.

Realizari:

Coordonarea studiilor de fezabilitate privitoare la restructurarea Companiei pe criterii economice, primele documentatii de acest tip din industria miniera romanesca.

02.07.1982 - 07.10.1997

Departament: productie

Titlu Job: geolog sef

Responsabilitati:

Conducerea activitatii geologice la nivelul minei (exploatare si cercetare zacamant in extindere), politicile calitative, planificarea si urmarirea productiei dpdv calitativ, realizarea studiilor de fezabilitate pentru dezvoltarea minei.

Realizari:

Datorita problemelor hidrogeologice ale minei, impreuna cu colectivul geologic (in jur de 20 de persoane), am reusit sa realizam un program de monitorizare pentru supravegherea curgerii apelor subterane si impiedicarea acumularii lor si a producerii de evenimente declansatoare de accidente in subteran.

01.06.1981 - 01.07.1982

Departament: it software

Titlu Job: analist programator it

Responsabilitati:

Realizarea analizei activitatii geologice in vederea inregistrarii automatizate a informatiilor geologice si a prelucrarii acestora.

Realizari:

Am realizat primul program electronic de calcul al rezervelor geologice ale zacamintelor din cadrul industriei miniere romanesti.

09.08.1977 - 01.06.1981

Departament: productie

Titlu Job: geolog de sector

Responsabilitati:

Conducerea activitatii geologice la nivelul unui sector de productie, planificarea si urmarirea calitatii productiei la nivelul unui sector al minei. Activitate de coordonare a echipei de probare geologica in timpul primului an de stagiatura.

Realizari:

Am realizat lucrari de cercetare in extindere a filoanelor aurifere din cadrul sectorului, care au dus la cresteri suplimentare de rezerve geologice exploatabile..

studii

 

Facultati:

1972 - 1977 Facultate: Inginerie Geologica si Geofizica la Universitatea din Bucuresti din Bucuresti. Certificari:
Auditor in domeniul calitatii, 2010
Agent de turism/Ghid national de turism (turoperator), 2009
Expert Geolog, Agentia Nationala pentru Resurse Minerale Bucuresti, 2003,
reatestat in 2008, 2014
Management Strategic, 1995
Manager in turism, 2014

Premii

Certificari
Jan 2014 - Jun 2014: Manager pentru activitatea de turism
Descriere
Feb 2010 - Feb 2010: Auditor de Calitate
Descriere
Jan 2009 - Jun 2009: Ghid National de Turism
Descriere
Apr 2003 - Apr 2003: Expert Geolog
Reatestat in 2008 si 2014
Mar 1995 - Mar 1995: Management Strategic
Descriere

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close