Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 23.12.1996

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:26.01.2015

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Îmi doresc o carieră în domeniul politic şi al afacerilor și sper ca prin experiența acumulată în urma cursurilor , a internshipurilor, proiectelor la care voi participa, să pot obține un post de ministru în Guvernul României . Totuşi ,sunt atras şi de alte lucruri cum ar fi marketing , management , scrierea de proiecte , traininguri etc. Astfel că sunt deschis la orice oportunitate de a mă dezvolta personal şi profesional.

Salariu: 1.500,00 USD / luna

Tip job: Part time, Practică / Voluntariat, Proiect / Sezonier

Departament: Juridic, Relatii publice, Marketing, Publicitate, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, ONG / Voluntariat, Functii publice, Management, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2016 - prezent

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: membru fondator

Responsabilitati:

Mă ocup împreună cu o echipă de 10 tineri la implementarea şi coordonarea de proiecte pentru tineri .

01.02.2016 - 30.06.2016

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: membru

Responsabilitati:

Împreună cu mai mulţi tineri ne-am ocupat cu sondarea oamenilor din satele şi comunele judeţului Vrancea în legătură cu problemele administrative, politice etc.

01.05.2015 - 31.10.2015

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: promoter

Responsabilitati:

Am avut că şi obiectiv implementarea în oraşul Focşani a unui proiect european prin care tinerii să conştientizeze avantajele şi oportunităţile de care aceştia dispun . Proiectul a fost încheiat cu succes , având peste 100 de participanţi implicaţi în urma desfăşurării a trei activităţi .

01.03.2015 - 31.12.2015

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: membru fondator

Responsabilitati:

Am ajutat la scrierea şi implementarea unor proiecte , dar mai mult mă ocupăm cu recrutarea de noi membri , traininguri pentru echipa şi promovarea în mediul online.

01.01.2015 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: membru

Responsabilitati:

În grupul de lucru format din peste 20 de tineri , ne ocupăm de iniţiative în domeniul educaţiei pe care mai apoi le transmitem comisiei naţionale de educaţie din Camera Deputaţilor.

01.11.2014 - 30.11.2015

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: director judeţean

Responsabilitati:

M-am ocupat cu organizarea de proiecte în numele acestei organizaţii la nivel de judeţ. Am desfăşurat proiecte educaţionale , caritabile şi sportive care au avut un impact pozitiv în societate şi care m-au ajutat să mă dezvolt atât personal , cât şi profesional şi nu numai pe mine , cât şi pe colegii mei din echipă . Am reuşit să coordonez şi să realizez lucruri frumoase cu o grupă formată din 10 tineri activi şi care m-au motivat spre reuşită şi invers.

01.11.2014 - prezent

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: ambasador judeţean

Responsabilitati:

Mă ocup cu coordonarea filialei din judeţul Vrancea a acestei organizatii . Împreună cu 2 membri şi cu o echipă de voluntari ne ocupăm cu implementarea şi organizarea de consultări publice între cetăţeni şi decidenţi politici , între experţi în educaţie , traineri şi tineri sau proiecte cu caracter educaţional şi orientate spre dezvoltarea tinerilor.

01.03.2014 - 31.08.2015

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: voluntar

Responsabilitati:

Împreună cu voluntarii bibliotecii am ajutat la implementarea şi desfăşurarea activităţilor şi proiectelor pe care biblioteca le a avut în perioada anului 2014-2015.

01.10.2013 - 31.10.2014

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: director pe departamentul de proiecte sportive

Responsabilitati:

M-am ocupat de iniţierea de proiecte , dar şi de implementarea şi coordonarea lor . Nu s-a mai ţinut cont că eram pe departamentul de sport , ci aveam în grijă , împreună cu o echipa de patru tineri , de proiectele Consiliului la nivel de judeţ.

studii

 

Facultati:

2016 - prezent Facultate / Colegiu: Stiinte Politice la SNSPA din Bucuresti.

Premii

Conferinte
Sep 2014 - Sep 2014: Comunicare şi relaţii publice în Consiliul Elevilor
Au avut loc cursuri în domeniul comunicării pentru tinerii din Consiliul Elevilor.
May 2014 - May 2014: CNE mai aproape de tine
Au avut loc diferite ateliere de lucru pentru dezvoltarea personală a tinerilor atât din judeţ , cât şi din ţară .
Voluntariat
Jul 2014 - Jul 2014: Vin' la teatru
M-am ocupat de invitaţii şi de participanţii care au luat parte la spectacolele desfăşurate timp de şase zile la Teatru Municipal din Focşani.
Jun 2014 - Jul 2014: Vrancea Trophy
M-am ocupat de terenul unde s-a organizat proiectul sportiv şi de echipamentele jucătorilor de tenis care au luat parte la acest eveniment
Hobby-uri
Fotbal, Vizionarea de filme motivationale, Sa citescPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close