Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 18.01.1998

obiectiv

 

Comunicare și abilități personale: ◦ Persoană dinamică, amabilă și pozitivă. Respectul și punctualitatea sunt pilonii care îmi ghidează viața; ◦ Atitudine respectuoasă și diplomatică: luând în considerare punctele de vedere ale altora prin angajament și interes. ◦ Ascultător activ: acordând o atenție semnificativă detaliilor atunci când interacționez cu oamenii; ◦ Empatie și răbdare în comunicare; ◦ Respectul și punctualitatea sunt termenii după care îmi place să mă conduc. ◦ Un avantaj incontestabil pentru cariera mea îl constituie faptul că dispun de timp și dorință maximă pentru realizarea acesteia. Consider că următorul motto este cel mai potrivit pentru a evidenția poziția pe care o am și o voi avea întotdeauna în fața oamenilor pe care îi întâlnesc: „Valoarea unui om rezidă în ce dă el, nu în ceea ce este capabil să primească.” (Albert Einstein) Aptitudini orgazaționale: ◦ Munca în echipă: experiență dobândită prin activitățile de voluntariat. ◦ Planificare: abilitatea de a mă menține calm și pregătit cu planificare și programare sistematică; abilitatea de a ține drumul cu termenele limită, menținând în același timp un echilibru sănătos între viața profesională și viața personală; ◦ Organizare fizică: gândire creativă, abilitate unică în gestionarea programărilor, gestionarea detaliilor.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Oras de lucru: Suceava

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2020 - 30.06.2021

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: secretar

Responsabilitati:

În calitate de secretară al biroului de executare silita, am reusit ca îndeplinesc o varietate de sarcini administrative pentru a ajuta la buna funcționare a biroului. Am răspuns la apelurilor telefonice, am redactat și trimis mesaje prin e-mail, am completat registre și îndosariat dosare. Am răspuns la solicitările creditorilor si debitorilor verificând situația dosarelor, calculând sume și am parcurs procesul de închidere a dosarului.

01.01.2020 - 31.01.2020

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: stagiu de practică

Responsabilitati:

Am participat la prezentarea departamentului de resurse umane, având posibiliatea de a afla mai multe despre responsabilitățile pe care le are un specialist în resurse umane, pentru a menține fluxul bun de rectutare și selecție în proces;
◦ Am consolidat cunoștințelor teoretice și am formarea abilităților în dobândirea competențelor profesionale și a celor trasversale.

01.07.2019 - 30.09.2019

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: work and travel + hostess

Responsabilitati:

Am lucrat în departamentul F&B Aldemar Olympian Village Hotel și în acest timp am reușit să:
◦ Să efectuez operațiunile de bază în furnizarea de asistență pentru clienți (întâmpinarea clienților, răspuns la întrebări, direcționarea vizitatorilor către persoana responsabilă corespunzătoare, care se ocupă de nevoile clienților);
◦ Efectuarea sarcinilor operaționale, cum ar fi deservirea clienților cu bunurile dorite, asigurând comenzile la timp, precum și taxele de pregătire, (cum ar fi pregătirea micului dejun, amenajarea meselor);
◦ Oferirea asistenței pentru clienți, oferind indici pentru zonă, direcții și informații exacte.

01.05.2019 - 31.05.2019

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: stagiu de practică

Responsabilitati:

Am participat la elaborarea citațiilor.

01.03.2019 - 31.03.2019

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: stagiu de practică

Responsabilitati:

◦ Am participat la o ședință din cadrul Consiliului Județean și am aplicat cunoștințele teoretice obținute în facultate, pentru a dezvolta competențe de comunicare.
◦ Am dezvoltat aptitudini de muncă în vederea îmbunătățirii pe piața muncii.

01.10.2018 - 31.05.2020

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: membru

studii

 

Facultati:

2020 - prezent Masterat: Management și Administrație Europeană la Universitatea “Ștefan cel Mare”, Suceava din Suceava.
2017 - 2020 Facultate: Drept și Științe Administrative / Administrație publică la Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava. Licențiat în Științe Administrative

Lucrarea de diplomă : Rolul mass-media în campania electorală a unui candidat la alegerile prezidențiale.
2014 - 2017 Liceu / Școală profesională: Profil uman la Liceul Teoretic “Olimp” din Sîngerei, RM.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close