Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 30.08.1976

obiectiv

 

Munca intr-o clinica/firma cu specific medical (sau deplasari la sediile firmelor, in functie de solicitari, cu fidelizarea clientilor), in specialitatea Medicina Muncii, avand cunostinte solide (teoretice si practice, legislatie etc) si experienta in acest domeniu. Part time, project based, deplasari sau colaborare in functie de solicitarile specifice pentru Medicina Muncii.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Munca individuala sau intr-o echipa de specialisti, desfasurarea activitatii de Medicina Muncii in cadrul unei clinici sau in deplasari, perfectionarea profesionala, diversificarea activitatii, fidelizarea clientilor.

Tip job: Part time, Proiect / Sezonier

Departament: Medicina umana

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

15.02.2012 - prezent

Departament: medicina umana

Titlu Job: medic specialist medicina muncii (part time)

Responsabilitati:

Evaluarea starii de sanatate si efectuarea consultului clinic la angajare/periodic/de adaptare/la reluarea activitatii, a examenelor complementare specifice, a dosarelor medicale, eliberarea fiselor de aptitudine (apt/apt conditionat/inapt temporar sau permanent), a rapoartelor medicale, conform legislatiei in vigoare; recomandarea si interpretarea investigatiilor si analizelor, evaluarea tratamentului.

Realizari:

Desfasurarea activitatii specifice de Medicina Muncii.

15.03.2011 - prezent

Departament: medicina umana

Titlu Job: medic specialist medicina muncii (colaborare)

Responsabilitati:

Evaluarea starii de sanatate si efectuarea consultului clinic la angajare/periodic/de adaptare/la reluarea activitatii, a examenelor complementare (visiotest, audiometrie, spirometrie, ECG), a dosarelor medicale. eliberarea fiselor de aptitudine (apt/apt conditionat/inapt temporar sau permanent) si a rapoartelor medicale, conform legislatiei in vigoare, recomandarea si interpretarea analizelor, evaluarea tratamentului. Vizitarea locurilor de munca ale angajatilor, fidelizarea clientilor prin servicii de calitate.

Realizari:

Desfasurarea activitatii specifice de Medicina Muncii.

01.01.2006 - 31.12.2010

Departament: medicina umana

Titlu Job: medic specialist medicina muncii (rezidentiat 2006-2010)

Responsabilitati:

Consultul medical pentru pacientii cu boli profesionale sau pentru cei ce necesitau stabilirea calitatii de apt/apt conditionat/inapt temporar sau permanent pentru o anumita activitate, efectuarea dosarului medical, foilor de observatie si tinerea lor la zi, supravegherea periodica, scrierea biletelor de iesire, a referatelor medicale si a scrisorilor medicale, efectuarea explorarilor specifice: audiometrie, spirometrie, ECG, teste vizuale, glucotest etc.
Monitorizarea pacientilor, recomandarea si interpretarea analizelor si trimiterea la specialisti din alte domenii, recomandarea tratamentului.
Obtinerea cunostintelor de Medicina Muncii, legislatie speciala si de Toxicologie Clinica.

Realizari:

Dobandirea competentei si experientei profesionale, in stagiul de baza si in alte stagii efectuate in mai multe spitale, obtinerea certificatului de medic specialist Medicina Muncii si a certificatului de membru in Colegiul Medicilor din Romania (atestat de libera practica).
Obtinerea experientei in lucrul cu pacientii si cu cei ce solicitau evaluare de specialitate (stabilirea aptitudinii sau monitorizarea bolii profesionale) si in efectuarea explorarilor functionale specifice. Insusirea modului corect de abordare a pacientului. Dobandirea cunostintelor de legislatie speciala si de Toxicologie Clinica.

01.03.2000 - 01.02.2012

Departament: traduceri

Titlu Job: traducator (project based)

Responsabilitati:

Am realizat traduceri de specialitate (medicina/farmacie), project based: de ex. "Remedii homeopatice" de H.C.Allen (Polirom, 2001), "Stiinta homeopatiei" de G.Vithoulkas (inca nepublicata), "Tratamente si vindecari miraculoase" de Jean Carper (Curtea Veche Publishing, 2012), "100 de metode simple de prevenire a bolii Alzheimer" de Jean Carper (in curs de aparitie la Curtea Veche Publishing).

Realizari:

Am obtinut experienta si cunostintele necesare elaborarii unei lucrari de calitate: insusirea terminologiei stiintifice de specialitate din domeniile mentionate, a echivalentelor lingvistice de specialitate intre engleza/franceza/romana, cunoasterea excelenta a limbii romane (ortografie, gramatica, stil elegant, exprimare clara si concisa), calitatea de a fi atenta la detalii si de a lucra rapid, abilitatea de operare PC.

studii

 

Activitati extracurriculare

Excelente abilitati de comunicare interumana, lucru in echipa, flexibilitate, diplomatie, loialitate, seriozitate, atentie la detalii, capacitate de concentrare si de lucru rapid, calitati organizatorice, motivatie, orientare spre pacient/client, aspect fizic placut.
Traducere/redactare de texte din domeniul medical-farmaceutic.
Abilitati avansate de lucru pe computer: MS Office (Word, PowerPoint), Internet.
Cunostinte solide de Toxicologie Clinica, Homeopatie, Fitoterapie.

Premii

Sunt inscrisa la a doua specialitate (Alergologie-Imunologie Clinica): stagii de specialitate in mai multe spitale (stagiul de baza la Sp. Clinic Malaxa, Bucuresti), cursuri, lucrari practice si teoretice, examene.

Certificat de medic specialist: examen de Specialitate promovat in oct. 2010.

Pregatirea in specialitatea Medicina Muncii, intre ian. 2006-dec. 2010: stagii de specialitate in spitale (stagiul de baza la Sp. Clinic Colentina, Bucuresti), lucrari practice si teoretice, examene promovate.

Cursuri de Toxicologie Clinica, Fitoterapie, Homeopatie.

Cursuri de spirometrie, audiometrie, visiotest, computer.

Certificat de membru in Colegiul Medicilor din Romania (Atestat de libera practica), din 2007.

Examen de Rezidentiat promovat in nov. 2005.

Diploma de Licenta: examen de Licenta promovat in sep. 2005, lucrarea de Licenta cu tema "Glandele salivare-patologie tumorala".

Cursuri, lucrari practice si examene promovate in cadrul Facultatii de Medicina Generala Bucuresti, intre 1999-2005.

Cursuri, seminare si examene promovate in cadrul Facultatii de Limbi Straine Bucuresti, sectia Engleza/Franceza, intre 1996-1998.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close