Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 09.11.1980

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:29.03.2007

obiectiv

 

medic primar radiologie si imagistica medicala (radiologie, ecografie, CT, IRM, senologie imagistica)

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Medicina umana

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2019 - prezent

Departament: medicina umana

Titlu Job: medic primar radiologie imagistica medicala

Responsabilitati:

Medic primar radiologie imagistica medicala

01.10.2015 - 30.11.2019

Departament: medicina umana

Titlu Job: medic radiolog

Responsabilitati:

Medic primar radiologie imagistica medicala: CT, RM, ecografie, radiologie standard, senologie imagistica medicala

01.09.2014 - 01.03.2015

Departament: medicina umana

Titlu Job: medic specialist radiologie imagistica medicala - medic de garda in cadrul laboratorului de radiologie imagistica medicala

Responsabilitati:

In cadrul liniilor de garda efectuate la Spitalul Elias pe sectia de radiologie imagistica medicala efectuez si elaborez rezultate la CT, interpretez examinarile radiologice efectuate. Patologia intalnita in cadrul liniilor de garda asigurate este in principal neurologica , de urgente medico-chirurgicale toraco-abdomino-pelvine, patologie traumatica radiologica si imagistica CT.
Efectuarea de garzi mi-a imbunatatit cunostintele dobandite, prin patologia acuta vasta intalnita dar si prin patologia cronica asociata.

01.05.2013 - 30.09.2015

Departament: medicina umana

Titlu Job: medic specialist radiologie si imagistica medicala - post full time

Responsabilitati:

Medic specialist radiologie si imagistica medicala: tomografie computerizata, ecografie, imagistica prin rezonanta magnetica, senologie imagistica
In cadrul clinicii am examinat imagistic (CT, ecografic ) un numar de peste 1000 de pacienti cu patologie diversa atat acuta cat si cronica (digestiva, bariatrica, chirurgicala, musculoscheletala, urologica, pulmonara, mediastinala, neurologica, ginecologica, vasculara). Am efectuat ecografii la adulti si copii abdominale, pelvine ,de parti moi , de scrot si testicule, mamare, ecografii de tiroida, ecografii musculoschelatale, ecografii de sold la copii.
Am efectuat examinari mamografice in corelare cu examinarile ecografice mamare.
In cadrul clinicii, prin profilul spitalului, am dobandit experienta in patologia bariatrica, atat in radiologia standard cat si imagistic, si am acumulat mai multa experienta in patologia chirurgicala.

01.05.2013 - 31.07.2014

Departament: medicina umana

Titlu Job: medic specialist radiologie si imagistica medicala - post part time

Responsabilitati:

In Centrul Medical Medsana Cotroceni efectuez ecografii abdominale, pelvine, reno-vezicale, de tiroida, parti moi, cu intalnirea unei patologii cronice dar si acute digestive, urologice, nefrologice, ginecologice, endocrinologice si chirurgicale.

01.01.2011 - 01.03.2015

Departament: medicina umana

Titlu Job: medic specialist radiologie imagistica medicala - medic de garda radiologie standard si ecografie

Responsabilitati:

In cadrul Spitalului Militar Central Bucuresti am inceput efectuarea de garzi in cadrul Laboratorului de radiologie incepand cu anul IV de rezidentiat, pe care le-am continuat in anul V si pana in prezent. Ca medic de garda efectuez si interpretez examinarile radiografice si asigur si linia de garda pe ecografie. Patologia intalnita in cadrul garzilor efectuate este una vasta, cuprinzand patologie traumatica, cardio-respiratorie, digestiva, de urgente medico-chirurgicale, dar si patologie asociata tumorala descoperita incidental sau complicata.

studii

 

Facultati:

2014 - prezent Masterat: Rezonanta Magnetica la competenta IRM cu nota 9 din Bucuresti.
2013 - prezent Masterat: competenta la Senologie imagistica medicala - competenta din Bucuresti.
2013 - prezent Masterat: competenta la Tomografie computerizata (CT) - competenta CT cu nota 9.30 din Bucuresti.
2008 - 2013 Masterat: Radiologie imagistica medicala la Rezidentiat in radiologie și imagistică medicală - Clinica de Radiologie, Imagistică Medicală și Medicină Nucleară – Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “Dr. Carol Davila” București din Bucuresti.
2006 - 2008 Masterat: Medicina de Familie la Rezidentiat Medicina de familie din Bucuresti.
1999 - 2005 Facultate: Medicina Generala la Facultatea de Medicina Generala din Bucuresti.
1995 - 1999 Liceu / Școală profesională: matematica fizica intensiv engleza la Liceul Alexandru Ioan Cuza - profil matematica-fizica, intensiv engleza din Bucuresti. In cadrul liceului timp de 2 ani am avut parte de indrumarea unul profesor nativ de limba engleza - americana prin programul Peace Corps

Premii

Conferinte
Dec 2014: THE SIXTH NATIONAL SYMPOSIUM OF BARIATRIC AND METABOLIC SURGERY “Continous Progress in Metabolic Surgery”
Prezentarea in calitate de autor a lucrarii: " The Importance and Limits of CT Examination in PO Leaks after Sleeve Gastrectomy "
Nov 2014: Curs : "Preoperative work-up for minimally invasive pevic surgery - evidence of the imaging investigations (ultrasound, CT scan, IRM) " in calitate de lector in cadrul - "Minimally Invasive Techniques for Laparoscopic Pelvic Surgery", organizat de ARCE si FCLT in perioada 12 - 14 noiembrie 2014;
Curs de imagistica pelvina
Jun 2014 - Jun 2014: Congresul Societatii Europene de Imagistica Musculoscheletala, Riga, Letonia

May 2014 - May 2014: 2014 mai: Curs IRM in patologia umarului in calitate de lector ;

May 2013 - Nov 2014: 2013 mai si noiembrie– Curs IRM in patologia genunchiului in calitate de lector ,

Traininguri
Sep 2013 - Sep 2013: ESOR, GALEN Advanced Course on Musculoschelatal Imaging, Helsinki, Finlanda
Curs de imagistica musculo-scheletala ce a abordat patologia traumatica, reumatologica si tumorala
Sep 2011 - Sep 2011: ESOR, GALEN Foundation Course, Neuroradiology, Iasi, Romania.
In cadrul cursului am aprofundat patologica acuta vasculara cerebrala cat si patologia tumorala si patologia coloanei vertebrale
Sep 2011 - Sep 2011: ESOR, GALEN Foundation Course, Chest/Cardiovascular Radiology, Praga, Republica Cehă
Cursul a abordat patologica infectioasa si tumorala pulmonara si patologia cardiovasculara
Oct 2010: ESOR, GALEN Foundation Course, Paediatric Radiology, Varsovia, Polonia.

May 2010: Curs: Notiuni de baza in Imagistica prin Rezonanta Magnetica, Bucuresti.

Sep 2009: ESOR, GALEN Foundation Course, Abdominal/ Urogenital Radiology, Sofia, Bulgaria.

Nov 2008: Cursul de ecografie musculo-scheletală “Patologia ecografică a mâinii și a piciorului”, Timișoara.

Jun 2008: ERASMUS Course on Magnetic Resonance Imaging, Abdominal MRI Module, Bucuresti.

Proiecte
Nov 2011: Lucrarea “Evaluarea IRM a Structurilor de Stabilitate ale Genunchiului din Compartimentul Postero-Lateral” la Conferința Natională a Societății de Imagistică Musculoscheletală din România “Aspecte Radioimagistice în patologia musculoscheletală la sportivi”.

Oct 2011: Lucrarea “The MRI Evaluation Of The Medial And Posteromedial Supporting Structures Of The Knee” prezentata la Al XVIII-lea Congres Național de Radiologie și Imagistică Medicală și Al XIX-lea Congres Balcanic de Radiologie, Cluj-Napoca, România.

Jun 2011: Lucrarea “Evaluarea IRM a Structurilor Anatomice Anterioare de Stabilitate a Genunchiului” la Cel de-al Treilea Congres Național de Rezonanță Magnetică cu participare internațională.

Nov 2009: Lucrarea “Semne Indirecte și Leziuni Asociate în Rupturile Posttraumatice ale Ligamentelor Încrucișate” prezentata la Conferința Națională a Societății de Imagistică Musculo-scheletală din România, “Patologia imagistică a șoldului și genunchiului”, Timișoara.

Oct 2009: Lucrarea “Diagnosticul IRM al Leziunilor de LIA” a fost prezentata la “Congresul Național al Societății de Radiologie și Imagistică Medicală din România”, București.

Nov 2008: Lucrarea “Explorarea IRM în Patologia Traumatică a Tendoanelor Gleznei” prezentata la “Prima Conferință Națională a Societății de Imagistică Musculo-scheletală din România cu participare internațională”, Timișoara.

Premii si Distinctii
Aug 2011: 2011 – Premiul I cu posterul : “Lipohemartroza, un Indicator al Traumatismului Sever al Genunchiului” la Cel de-al Treilea Congres Național de Rezonanță Magnetică cu participare internațională.

Lucrari publicate
Oct 2009: -“MRI In The Diagnosis Of ACL Lesions And Associated Lesions”, Sport Medicine Journal, no.20/2009; http://www.medicinasportiva.ro/SRoMS/english/Journal/No.20/ The_MRI_diagnosis_of_the_anterior_cruciate_ligamen_injuries_and_associated_lesions.html

Feb 2009: - “Imagistica prin Rezonanță Magnetică în Evaluarea Leziunilor Traumatice ale Gleznei”; Revista de Medicină Militară, anul CXII, nr. 1/2009, ISSN 1222 – 5126

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close