Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 01.09.1974

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:11.02.2005

obiectiv

 

Atingerea unui nivel superior intr-o companie multinationala ,cunoasterea si aprofundarea altor domenii,perfectionare.

Beneficii: toate instrumentele-beneficii , necesare atingerii performantelor propuse ,conform pozitiei ocupate (masina , laptop, telefon ,training etc.)

Tip job: Full time

Departament: Juridic, Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Altele, Administrativ / Logistica, Functii publice, Turism / Hotel staff, Import - export

Oras de lucru: Ploiesti, STRAINATATE

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: 15.12.2010

experienta profesionala

 

01.05.2009 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: mediator conflicte

01.04.2009 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

-Organizarea departamentului juridic al societatii;
-Asigurarea cadrului juridic legal necesar functionarii corespunzatoare
-Verificarea ,avizarea documentelor sub aspect juridic incheiate de societate in raporturile sale parteneri, colaboratori sau terti
-etc.

01.06.2005 - 01.06.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: manager general(administrator)

Responsabilitati:

Responsabilitati :
-Urmarirea punerii in practica a politicilor prestabilite ale Consiliului de Administratie al societatii prin delegarea ,de sarcini , atributiuni , responsabilitati in sarcina echipei ,etc.
-Formarea si coordonarea echipei de vanzari,
-Implementarea strategiilor de atingere a obiectivelor propuse , indraznete dar realiste si deci posibile ,
-Identificarea modalitatilor de promovare a produselor (publicitate,prin diferitele sale forme , participare la targuri si expozitii ,vanzari promotionale sau alte forme de atragere a consumatorului, etc.)
-Dezvoltarea activitatii societatii prin identificarea altor cai de crestere a volumului de vanzari
-Construirea unei retele de distributie la nivelul national .
-Dezvoltarea retelei de distributie .
-Informarea . raportarea periodica ,catre asociatii societatii cu privire la evolutia activitatii societatii , dinamica vanzarilor, nivelul evolutiei implementarii masurilor de promovare ,etc.

Realizari:

-Realitati numerice-pentru anul 2005-cifra de afaceri de -473.524 ron , pentru anul 2006-cifra de afaceri de -1.007.797 ron (o crestere de 115% fata de anul 2005)

- echipa formata, organizata si coordonata de mine personal de la inceputul functionarii societatii , (echipa = 14 persoane -lucratori comerciali cu experienta in domeniu , gestionar , contabil , inspector resurse umane , inspector protectia muncii) ,
- promovarea brand-ului Lokin´s , pe o piata cu o concurenta acerba si un produs necunoscut
-actiuni de solidarizare cu persoane aflate in nevoi speciale (orfelinate , cele pentru batrani , etc.-prin donatii , sponsorizari ,etc)

Magazinul din Ploiesti se intinde pe o suprafata de 540 m.p

01.04.2005 - 01.06.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: manager general (administrator)

Responsabilitati:

Responsabilitati :
-Formarea si coordonarea echipei de vanzari,
-Implementarea strategiilor de atingere a obiectivelor propuse ,
-Identificarea modalitatilor de promovare a produselor (publicitate,prin diferitele sale forme , participare la targuri si expozitii , preturi promotionale , discounturi la platile cash , etc)
-Construirea si dezvoltarea unei retele de distributie la nivel national .
-Dezvoltarea activitatii societatii prin identificarea altor cai de crestere a volumului de vanzari (patrunderea pe alte piete -Rep.Moldova, Bulgaria)
-monitorizarea activitatilor reprezentantilor de vanzari din tara

Realizari:

Realitati numerice-pentru anul 2005-cifra de afaceri de -221.419 ron , pentru anul 2006-cifra de afaceri de -346.944 ron

Echipa coordonata si condusa a fost de 10 oameni ,

01.12.1999 - 17.12.2007

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: manager general(administrator)

Responsabilitati:

-Responsabilitati si atributiuni complexe -implicare personala sub toate aspectele si la toate nivelurile , inclusiv in ceea ce priveste procesul tehnologic .
-Administrarea patrimoniului societatii prin prisma atat a componentelor sale economice , materiale cat si a resurselor sale umane ,etc.
-Urmarirea punerii in practica a politicilor si obiectivelor prestabilite in cadrul Consiliului de Administratie al societatii -Productivitate , Calitate, Eficienta , Responsabilitate .
-Asumarea exercitiului financiar si a rezultatelor activitatii societatii sub toate aspectele sale -organizatoric si functional (prin : stabilire si urmarire obiective ,formare si specializare echipa ,crearea unui mediu propice pentru dezvoltarea spiritului de echipa si atingerea obiectivelor ,motivare , etc.)
-Atributiuni de reprezentarea a societatii in raporturile cu tertii , cu autoritatile statului ,colaboratori , justitia , etc.
-Negociere de acte si contracte , necesare derularii in conditii optime a activitatii societatii , din Romania si C.E (principalul partener de afaceri al societatii )
-Coordonare , control, supervizare , la nivel de societate , departamente , sectiuni ; monitorizare permanenta a intregii activitati a societatii .

Realizari:

Pentru anul 2003 -cifra de afaceri de 1.917.179 ron , 295 angajati si o productie de 600.000 perechi ; pentru anul 2005- 3.126.074 ron , 360 angajati si o productie de 960.000 perechi ,pentru anul 2006 -3.711.064 ron , 298 angajati si 1.320.000 perechi . Toate aceste rezultate au fost consecinta directa a formarii , specializarii si consolidarii unei echipe functionale si operative la un nivel ridicat de exigenta , urmaririi indeaproape , implicarii totale , coordonarii in cele mai mici amanunte a intregului si complexului proces de organizare si rentabilizare a muncii , inclusiv la nivelul procesului tehnologic
Societatea nu a fost in nici un moment insolvabila , si-a achitat obligatiile financiare la timp , nu a fost implicata in litigii , inclusiv in privinta litigiilor de munca.
Pe plan personal , o ascensiune rapida - sunt angajata acestei societati din 1999 ,fiind primul meu job dupa terminarea studiilor , o evolutie rapida in cadrul societatii , astfel incat , daca in anul 1999 ocupam postul de jurist economist , in 2001 detineam postul de director de fabrica , iar din anul 2002 si pana in anul 2007 , pe acela de manager general al societatii S.C. RAN PEPES ROMANIA SRL

studii

 

Facultati in straiatate

nu

Activitati extracurriculare

Asimilare rapida cunostinte din alte domenii ,inclinatie catre invatarea rapida de limbi straine , flexibilitate si adaptare la schimbare , insusirea , intelegerea si aplicarea notiunilor si a instrumentelor sau a tehnicii office si perfectionarea in domeniu, etc.

Premii

Curs formare -Mediator de solutionare a conflictelor -Asociatia Pro Medierea-Bucuresti-2008-2009
Curs de specializare in domeniul resurselor umane -Bucuresti 2000
Curs de specializare in domeniul protectiei muncii - Bucuresti 2000
Curs de aprofundare a limbii spaniole - Bucuresti 2000 Institutul Cervantes

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

spaniolă(avansat,avansat,avansat)

franceză(mediu,mediu,mediu)

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close