Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 04.04.1993

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:16.08.2011

obiectiv

 

Obiectivul meu este unul cat se poate de clar, dictat de dorinta mea de a lucra intr-un mediu profesional placut, in care imi pot pune in aplicare cunostiintele acumulate pana in prezent, dar care sa imi si ofere unele noi. Totodata, din acest obiectiv fac parte si oportunitatile de avansare in cadrul companiei.

Salariu: 1.800,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Juridic, Resurse umane / Psihologie, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Publicitate, Functii publice, Merchandising / Promoteri, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Tirgu-Mures

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2017 - 31.07.2017

Departament: marketing

Titlu Job: marketing manager

01.07.2016 - 28.02.2017

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

Responsabilitati:

Activitati si responsabilitati principale:
- Consiliere juridica si reprezentarea firmei in procesele survenite;
Plus:
- Activitati specifice secretariatului, mai exact:


-planificarea si monitorizarea orelor de teorie si practica pentru cursanti si evidentierea acestora in platforma online a autoritatii competente in conformitate cu programa scolara si planul de invatamant;

-contabilitate primara

-preluarea documentelor de la cursanti si realizarea dosarelor in vederea prezentarii cusrantilor la examenul de dobandire a permisului auto;

-activitati de arhivare a documentelor de scolarizare a cursantilor si a celor specifice activitatii firmei

01.05.2015 - 31.12.2016

Departament: publicitate

Titlu Job: asistent videograf/editor video

Responsabilitati:

Activitati si responsabilitati principale:

- Filmari evenimente
- Editor video:

-prelucrarea imaginilor filmate la evenimente;

-realizarea de clipuri video pentru nunti, botezuri si diverse evenimente;

01.12.2014 - 31.08.2015

Departament: juridic

Titlu Job: practica profesioanala

Responsabilitati:

Pe parcursul perioadei de practică la Cabinetul individual de Avocat Boilă Lacrima Rodica, am reușit să pun în aplicare cunoștiințele studiate la facultate dar și să acumulez unele noi.
Activitatea desfășurată a fost una extrem de benefică. Printre activitățile realizate în cadrul cabinetului se numără: cunoașterea modului de interacționare cu clienții cabinetului;cunoașterea si dezvoltarea limbajului specific profesiei in raport cu clientii;studierea unor dosare / cazuri încredințate spre rezolvare cabinetului;înregistrări de acte/documente la Registraturile Tribunalului, Judecătoriei și a Curții de Apel Târgu-Mureș;achiziționări de taxe de timbru necesare pentru atașarea lor documentelor ce urmau a fi înregsitrate;participări, în calitate de asistent la procesele pe rol, împreună cu d-na avocat Boilă.
De asemenea, am realizat si activitati specifice muncii de secretariat la cabinet, cum ar fi: înregistrarea și arhivarea documentelor, evidențe specifice.

01.10.2014 - 31.10.2014

Departament: vanzari

Titlu Job: promoter

Responsabilitati:

Activitati si responsabilitati principale:

Împărțirea flaiyerelor promoționale pentru Media Galaxy; interacționarea cu clienții; punerea în practică a abilităților de comunicare și interactionare prin oferirea de informații legate de produse/ brand-uri; promovarea produselor şi atragerea clienţilor către noul produs prin prezentarea cât mai convingătoare a atributelor acestuia, prezentarea promoţiei de sezon şi oferirea de sample;

01.03.2012 - 30.11.2014

Departament: juridic

Titlu Job: practica profesionala

Responsabilitati:

Activitati principale :
Activități specifice postului de secretară; primirea și întocmirea dosarelor pentru clienții cabinetului, evidența și arhivarea documentelor , primirea și distribuirea corespondenței,asistarea la procesele pe rol în calitate de practicant

01.06.2011 - 30.09.2011

Departament: asigurari

Titlu Job: agent de asigurari

Responsabilitati:

Activitati si responsabilitati principale:

Familiariazarea cu domeniul vânzărilor în asigurări; tehnici de vânzări și abordarea clienților; dezvoltarea abilităților de comunicare; întocmirea diferitelor tipuri de asigurări,la cererea clientilor;activități specifice muncii de secretariat și evidenței documentelor de asigurări;deplasări pe teren;studiul legislației specifice asigurărilor – studiu de caz- analiza si studiul proceselor pe rol.

studii

 

Facultati:

2012 - 2016 Facultate: FACULTATEA DE STIINTE ECONOMICE,JURIDICE SI ADMINISTRATIVE - SPECIALIZAREA: DREPT la UNIVERSITATEA ''PETRU MAIOR' TARGU-MURES din TARGU-MURES.
2008 - 2012 Liceu / Școală profesională: STIINTE SOCIALE, INTENSIV ENGLEZA la COLEGIUL NATIONAL ALEXANDRU PAPIU ILARIAN din TARGU-MURES.

Premii

Certificari
Sep 2011 - Dec 2011: CAMBRIDGE ESOL LEVEL 1 CERTIFICATE IN ESOL INTERNATIONAL
CAMBRIDGE- FIRST CERTIFICATE IN ENGLISH (FCE)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close