Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 07.08.1977

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:31.01.2000

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sunt o persoană dinamică, pozitivă și creativă. Spiritul de echipă, flexibilitatea și deschiderea pentru noi provocări sunt cele mai puternice calități ale mele. Îmi propun o dezvoltare profesională și o carieră de succes în domeniul marketingului și vânzărilor.

Salariu: 54.321,00 USD / luna

Tip job: Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Vanzari, Juridic, Relatii publice, Marketing, Publicitate, Administrativ / Logistica, Turism / Hotel staff, Crewing / Casino / Entertainment, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Mangalia, Ploiesti, Sibiu, STRAINATATE

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2019 - prezent

Departament: marketing

Titlu Job: marketing manager

Responsabilitati:

Dezvoltarea vânzărilor companiei prin definirea și implementarea planului de marketing și a strategiei de vânzări. Cercetare, identificare și generare de noi oportunități de afaceri prin prospectarea de noi clienți și implementarea planului de promovare al companiei. Dezvoltarea de conținut pentru media online/offline și alte materiale promoționale. Crearea, executarea și monitorizarea campaniilor GoogleAds, FacebookAds și Emails. Implementarea strategiilor / campaniilor de PaidSearch, PPC și SEO. Administrarea, actualizarea și monitorizarea magazinului online al companiei (e-commerce). Managementul și optimizarea platformelor de vânzări online ale partenerilor (Takeaway, TazzbyEmag, Glovo, Foodpanda). Negocierea și contractarea cu furnizorii de materiale și servicii promoționale. Coordonarea proceselor de promovare și vânzare în cadrul companiei

01.01.2019 - 30.06.2019

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: operations manager

Responsabilitati:

Gestionarea, administrarea și organizarea materiilor prime, consumabilelor și echipamentelor specifice activității de restaurant. Realizarea și analiza stocurilor de produse specifice unei activități de restaurant. Efectuarea de analize și rapoarte periodice de activitate și vânzări. Gestionarea eficientă a echipei în ceea ce privește recrutarea, pregătirea personalului, programul și personalul. Organizarea, supravegherea și verificarea personalului. Implementarea strategiilor de prețuri și a campaniilor de promovare. Implicare proactivă în vânzări și degustări ale clienților pentru a asigura experiențe personalizate și pentru a genera oportunități de vânzare. Asigurarea că toate procedurile de administrare, control al numerarului, controlul stocurilor și procedurile de securitate sunt respectate de către membrii echipei.

01.05.2017 - 31.10.2018

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: manager executiv

Responsabilitati:

Formularea și dezvoltarea strategiei de vânzare a companiei pentru serviciile / produsele specifice activității de restaurant. Crearea, dezvoltarea și implementarea strategiilor de stabilire a prețurilor. Realizarea și analiza declarației P&L. Implementarea și supravegherea activităților de producție a evenimentelor. Gestionarea, administrarea și organizarea materiilor prime, consumabilelor și echipamentelor specifice activității de restaurant. Realizarea și analiza stocurilor de produse specifice unei activități de restaurant. Efectuarea de analize și rapoarte periodice de activitate și vânzări. Gestionarea relațiilor și a prețurilor cu furnizorii strategici. Analiza pieței aprovizionării și identificarea de noi furnizori. Identificarea și implementarea măsurilor eficiente de creștere a incasărilor. Gestionarea eficientă a echipei în ceea ce privește recrutarea, programul și pregătirea personalului. Organizarea, supravegherea și verificarea personalului.

01.07.2015 - 31.10.2016

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: f&b manager

Responsabilitati:

Analiza costurilor zilnice / săptămânale a salariilor / alimentelor / băuturilor în conformitate cu veniturile prognozate și materializate pentru a asigura performanțe optime și corectarea imediată a cheltuielilor excesive. Coordonarea relațiilor cu parteneri specifici pentru restaurant și hoteluri. Recrutarea și supravegherea personalului necesar departamentului. Evaluarea activităților și raportarea către directorul general. Sprijinirea activităților departamentelor de marketing și juridice. Implicare periodică în vânzări și degustări ale clienților pentru a asigura experiențe personalizate și pentru a genera oportunități de vânzare. Conceperea meniurilor de mâncare și băuturi pentru unitățile companiei.

01.06.2010 - 30.06.2015

Departament: publicitate

Titlu Job: events manager

Responsabilitati:

Organizarea de evenimente publice și private, petreceri tematice și ateliere. Dezvoltarea și implementarea conceptelor de evenimente pentru sponsori și parteneri. Identificarea și contactarea partenerilor pentru echipamente tehnice. Contractarea locurilor de desfășurare a evenimentelor. Contractare artiștilor români sau străini pentru evenimente. Coordonarea activărilor offline pentru brand-uri FMCG (Becks, Bergenbier, Campari, Jagermeister, Jack Daniels); Fulda Tyres, Hugo Boss. Supravegherea activităților de producție a evenimentelor. Negocierea colaborărilor cu alți promotori. Raportarea către parteneri și sponsori. Autorizarea legală a evenimentelor. Coordonarea activităților financiare ale departamentului. Recrutarea personalului necesar pentru evenimente.

01.06.2007 - 30.06.2010

Departament: management

Titlu Job: marketing manager

Responsabilitati:

Dezvoltarea manualului de identitate vizuală al companiei. Planificarea și bugetarea calendarului evenimentelor. Evaluarea activităților și raportarea la consiliul de administrație. Planificarea strategiei de marketing pentru anul urmator. Identificarea și contractarea posibililor parteneri media, canale de comunicare și canale promoționale. Coordonarea relațiilor cu agențiile de publicitate și media. Verificarea și aprobarea materialelor de comunicare. Crearea conceptelor de evenimente. Coordonarea echipei implicate în organizarea evenimentelor. Comunicare cu artiști români sau străini și agențiile acestora. Contractarea companiilor de teatru sau a altor concepte culturale. Comunicarea cu promotori externi. Coordonarea relațiilor cu partenerii strategici și sponsorii. Redactarea primului proiect de skatepark de interior din România.

01.02.2003 - 30.06.2007

Departament: management

Titlu Job: marketing manager

Responsabilitati:

elaborarea planului media sau de comunicare
coordonarea strategiei de marketing si sales
identificarea si contractarea sponsorilor
organizarea de concerte cu trupe live sau de petreceri tematice
organizarea a doua festivale de muzica si sport la vama veche
organizarea de teambuilding
crearea conceptului emisiunilor tv "b52 live" si "acoustic b52"
coordonarea echipei de artisti a emisiunilor tv

01.10.2001 - 01.01.2003

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman/dj

01.01.2000 - 01.08.2001

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic

01.09.1998 - 01.12.1999

Departament: marketing

Titlu Job: marketing assistant

studii

 

Facultati:

2020 - 2020 Masterat: Google E-Commerce Masterclass la Google Romania din Bucuresti.
2017 - 2018 MBA: la din Spain/Romania.
2000 - 2002 Masterat: Dreptul In Turism la Managementul Turismului din Bucharest.
1995 - 1999 Facultate: Drept la Universitatea Romano-Americana din Bucharest.
1991 - 1995 Liceu / Școală profesională: Economie la Colegiul National I.L. Caragiale din Bucharest.

Premii

Hobby-uri
muzica, animale, carti, turismPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close