Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 02.03.1988

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:07.01.2010

obiectiv

 

Tip job: Full time

Departament: Relatii publice, Marketing, Publicitate

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

25.02.2013 - prezent

Departament: marketing

Titlu Job: marketing & pr specialist

10.10.2011 - prezent

Departament: marketing

Titlu Job: marketing consultant

Responsabilitati:

•Coordonarea generala a proiectelor, de la concept, strategie si media buying pana la realizarea rapoartelor finale.
•Implementare campanii (lansare produs, suport vanzari, branding, etc.):
coordonarea agentiilor de creatie, media si BTL, dezvoltarea tuturor materialelor de comunicare pe toate mediile, evaluarea rezultatelor si raportare.
•Dezvoltarea strategiei si managementul campaniilor de BTL si suport vanzari cu scopul de a creste notorietatea, stimula vanzarile si colecta lead-uri, in functie de pozitionarea brand-ului,produsului si segmentarea clientilor.
•Copywriting si dezvoltarea materialelor de comunicare pentru diferite canale si medii, inainte si post-vanzare (offline: flyere,postere,brosuri,insert-uri, branding inovativ; online: newsletters, landing page, website; outdoor; indoor)
•Managementul bugetului si monitorizarea cheltuielilor.
•Finalizarea cu succes si la timp a proiectelor.
•Asigurarea ca toata comunicare este aliniata cu strategiile tuturor echipelor implicate, precum si cu toate politicile necesare (juridic, control, etc.).
•Organizarea a diferite tipuri de evenimente in diverse locatii, in functie de segmentarea clientilor si de obiectivele urmarite.
•Parteneriate Business Development: negociere,implementare, follow-up

Realizari:

Unul dintre cele mai importante proiecte este lansarea contului curent All Inclusive. Rezultatele campaniei au fost foarte bune, obiectivul principal fiind depasit cu aproximativ 30%. Am fost implicata in stabilirea strategiei iar apoi m-am ocupat integral de implementare: dezvoltarea tuturor materialelor de comunicare pe toate mediile (offline, online, outdoor, indoor), negocierea planului media, organizare activari in locatii, realizare rapoarte finale.

07.06.2010 - 09.10.2011

Departament: marketing

Titlu Job: project manager marketing research

Responsabilitati:

• Coordonarea unor echipe de 3-10 oameni pentru fiecare proiect in derulare
• Managementul concomitent a diverse tipuri de proiecte, cum ar fi testari de produes si ambalaj, reclame, comportamentul consumatorului, perceptia asupra brand-ului
• Asistarea clientilor in privinta metodologiei cercetarii si oferirea solutiilor necesare pentru obtinerea unor date corecte
• Managementul bugetului proiectului
• Atitudine orientata catre client, cu scopul de a raspunde nevoilor sale in orice stadiu al proiecutlui
• Atentie pentru detalii si in acelasi timp urmarirea imaginii de ansamblu
• Organizarea si prioritazarea activitatilor in asa fel incat sa fie respectate termenele limita foarte stranse
• Oferirea de training si sprijin colegilor nou veniti in echipa

Realizari:

Am manageriat cu success proiecte complexe cu clienti dificili, aducand valoarea echipei si fiind bucuroasa sa am clienti care au cerut sa lucram din nou impreuna

01.09.2009 - 01.11.2009

Departament: marketing

Titlu Job: marketing and communication trainee

Responsabilitati:

M-am ocupat in mod special de campanii de comunicare (Junior Talent editia a doua), continut site-uri web (www.voluntarcenter.ro), database management si customer support.

Realizari:

Am contribuit cu idei de succes la campaniile de comunicare in social media, aducand un impact mai mare si la imbunatatirea continutului web, facand site-ul mai usor accesibil si mai user-friendly.

01.07.2009 - 30.09.2009

Departament: marketing

Titlu Job: marketing trainee

Responsabilitati:

Ca intern in departamentul de Marketing si Comunicare m-am ocupat de articole de comunicare interna, migrarea intranetului pe o noua platforma, cercetare online, database management si media follow-up.

Realizari:

Una dintre realizarile mele a fost migrarea cu succes a intregului continut intranet existent pe o noua platforma, precum si updatarea si completarea acestuia, activitate ce a presupus interactiunea cu toate departamentele bancii.

01.10.2008 - 01.02.2009

Departament: relatii publice

Titlu Job: pr trainee

Responsabilitati:

Responsabilitatile mele au inclus: media follow-up pentru numeroase evenimente, redactare comunicare de presa, rapoarte media lunare pentru clienti, cercetare online, database management, traduceri.

studii

 

Facultati in straiatate

Universidad de Salamanca, Spania
Bursa Erasmus: Februarie - Iunie 2008

Activitati extracurriculare

Limbi straine:
o Engleza: Atestat CAE (Cambridge Advanced English), grade A
o Spaniola: Certificat nivel superior, Universidad de Salamanca - grade A

Premii

• Training PR Copywriting - PR Kit (mai 2010)
• Kraft Careershop Brand-ul de Angajator – Kraft Foods Romania, campanie de comunicare a brand-ului de angajator catre studenti (Noiembrie 2009)
• Conferinta “Customer Loyalty and Retention” - Expo Media (Octombrie 2009)
• Training “Sales” - training intern la Junior Achievement Romania (Octombrie 2009)
• Training “Brand Promise” – training intern la Junior Achievement Romania (Septembrie 2009)
• Training "Event Management and Marketing" - Business Network Communication (Octombrie 2009)
• Workshop “Ensight Weekend” – Ensight Management Consulting (Aprilie 2009) – creare strategie de repozitionare pentru un retailer
• Training „Managementul Proiectelor” - organizat de Extreme Training (Aprilie 2009)
• Finalista Top Talents 2009
• Training “PR Strategy and Planning” - PR Week (Octombrie 2008)
• Training “Negociere si Comunicare” - Extreme Training, (2007)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close