Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 26.08.1985

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.09.2004

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Sa pun in aplicare cunostintele dobandide pe perioada studiilor si a experientei dobandide in perioada petrecuta in cadrul companiilor in care am lucrat si inca lucrez.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Productie, Inginerie, Auto / Echipamente

Oras de lucru: Bacau, Brasov, Iasi, Sibiu, Ilfov

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2015 - 31.08.2016

Departament: inginerie

Titlu Job: manufacturing engineer supervisor

Responsabilitati:

Coordinator of Front Airbag team, coordinator of SPC, MSA, P-FMEA, Time management team.
Responsable of building the five year plan for Clant CapEx, Plant Loading, Plant headcount

01.10.2013 - 31.08.2015

Departament: inginerie

Titlu Job: manufacturing engineer

Responsabilitati:

Proiectarea proceselor de fabricatie a airbagurilor, colaborare cu furnizorul de echipamente de fabricatie in vederea realizarii procesului necesar executarii airbagului, intocmire documentatie de receptionare a utilajelor, intocmirea documentatiei tehnice si de calitate (instructiuni de lucru si control, instructiuni verificare POKA YOKE, instructiuni Change Over). Intocmirea documentatiei APQP si PPAP pentru airbag - Flow-ul procesului, analiza de risc a procesului (P-FMEA), Control Plan-ul procesului, studiilor de capabilitate a procesuli(SPC si MAS), definirea layout-ului procesului, verificarea si actualizarea BOM-ului conform SAP, implementarea si standardizarea proceduri specifice TRW in procesul de fabricatie, instruirea oamenilor care o sa opereze in procesul proiectat, monitorizaream imbunatatirea continua a procesului dupa ansarea acestuia in productie.
Planificare activittilor: realizarea unui plan de ramp-up pentru toate proiectele care urmeaza sa inceapa in companie, planificarea angajarilor si monitorizarea necesarului de personal in vederea rspectarii Head Count-ului aprobat te Top Management, asimilarea BOM-urilor de la nivel global in cadrul local.
Efectuarea analizelor de problem solving 5 Why? si Fishbone Diagram in vederea stabilirii cauzelor radacina ale problemelor.

01.08.2011 - 01.10.2013

Departament: inginerie

Titlu Job: ing. productie

Responsabilitati:

Asigura aplicarea corecta a procedurilor operationale, ofera suport productiei pe shop floor asigurand functionalitatea utilajelor din aria alocata, este implicat in proiecte de dezvoltare si imbunatatire continua a fluxului operational, ofera informatii si explicatii tehnice asupra unor probleme sau asupra unor posibile implementari in proces conducerii companiei sau clientului, monitorizez stabilitatea procesului utilizand metode tip SPC si LTM.Gasirea solutiilor de imbunatatire a procesului, si realizarea lor.
Am participat la imbunatatirea OE(Operation efficiency ) fiind implicat in proiecte de eliminare a codurilor de defect de proces, standardizarea interventiilor pe statiile de lucru, utilizarea procedurilor Delphi Mini Shainin pentru a depista problema unui produs finit din punct de vedere al componentelor si reactionarea in timp real solicitand o schimbare a unui lot de piese pentru imbunatatirea FTPR-ului.
Am participat la procesul de validare unde impreuna cu echipa ME+PE am reusit sa validam pe toate liniile de testare referintele necesare pentru a oferi fluxului de productie flexibilitate.
Am participat la proiecte de imbunatatire continua (KAIZEN) folosind metoda 5S pentru zona de testare unde am reusit sa standardizam modul de operare si manipulare a obiectelor folosite zilnic.
Am proiectat si implementat un set de mastere de aliniere a componentelor hidraulice ale statiilor de test a injectoarelor.
Zaharia Paul - Manufacturing Engineer Supervisor
Bonuri de masa

01.07.2007 - 31.08.2009

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: coordonator parc auto

Responsabilitati:

Acordare de suport Logistic conducerii intreprinderii. Executarea devizelor oferta si situatiilor de lucrari, verificarea saintierelor si executarea documentelor pentru fiecare Faza de turnare, Efectuarea necesarelor de materialelor si mentinerea canalelor de comunicare cu diverse depozite din zona in vederea achizitionarii acestor necesar, suport on job sight pentru angajatii companiei in vederea realizarii cursive a proiectelor aflate in desfasurare.

Realizari:

Sub supravegherea mea societatea a inchis 2 santiere: Gradinita Sat. Dumbrava, Com. Itesti, Jud Bacau(60% finalizata) si anexele grupuri sanitare si cetrala termica scolii generale Ion Strat, Com. Gioseni, Jud. Bacau(100% finalizata).

studii

 

Facultati:

2009 - 2011 Masterat: Siguranta si performantele circulatiei rutiere la Universitatea Tehnica Gh. Asachi Iasi din Iasi.
2004 - 2009 Facultate: Autovehicule Rutiere la Universitatea Tehnica Gh. Asachi Iasi din Iasi. In anul 2006 am participat la concursul de mecanisme in cadrul facultatii de mecanice unde impreuna cu 2 colegi am obtinut locul II.
Ca proiect de licenta am construit o masina - denumita Primul Roadster realizat in Romania, masina a participat la diferite expozitii si concursuri din judetul Iasi si Bacau.
2000 - 2004 Liceu / Școală profesională: Automatizari si Tehnica de Calcul la Grup Scolar Industrial "Letea"Bacau din Bacau. In anul 2002 am participat la olimpiada de electronica si informatica si am luat locul I pe faza judeteana.

Activitati extracurriculare

AEA injector test rig softwares and test rigs, ROFIM laser marking sistems, SPC, LTM, WinDev,cunostinte de baza PLC,cunostinte Lean Manufacturing, 6 Sigma, PFMEA.
Capabilitati foarte bune organizatorice.

Premii

Traininguri
Feb 2014: REFA si MTM2, PPAP, APQP, SPC, MSA

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

germană(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close