Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 06.08.1980

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Cu o experienta de 10 de ani in industria HORECA, sunt un profesionist dedicat, creativ, orientat catre rezultate si care pune experienta/satisfactia clientilor pe primul loc. In prezent, sunt deschis in a ma alatura unei echipe care doreste sa consolideze reputatia business-ului sau, chiar sa construiesc, dezvolt si sa coordonez un business horeca aflat la inceput de drum. Anii de experienta, alaturi de viteza de reactie si pasiunea pentru acest domeniu, ma ajuta sa gasesc solutiile optime potrivite fiecarei provocari profesionale. Adaptabilitatea si capacitatea de a gasi solutii rapide si eficiente la diferite situatii, alaturi de importanta pe care o acord satisfactiei clientilor, sunt atu-uri suplimentare pregatirii si personalitatii mele. De cele mai multe ori, reusesc sa imprim si echipei mele aceasta viziune. Sunt in cautarea unei astfel de oportunitati: de a ma alatura unei echipe, alaturi de care sa demonstrez ca prin efort comun sustinut, pregatire profesionala continua, orice obiectiv poate fi atins si depasit.

Salariu: 5.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Marketing, Turism / Hotel staff, Alimentatie / HoReCa, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Ramnicu-Valcea, Sibiu, Timisoara, Sinaia, Predeal

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2020 - 31.07.2020

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: manager restaurant

01.05.2019 - 30.11.2019

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: manager restaurant

01.01.2018 - 28.02.2019

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: manager restaurant

01.11.2015 - 31.08.2017

Departament: management

Titlu Job: sef sala

Responsabilitati:

Ca sef de sala am un rol foarte important in asigurarea serviciilor eficiente si profesioniste in cadrul unitatii, supravegherea salii de mese din punctul de vedere al aspectului, facilitatilor, curateniei si igienei, supravegherea si coordonarea activitatii ospatarilor, barmanilor si picolilor, mentinerea unor relatii bune de munca intre colegii din toate departamentele unitatii, programarea si organizarea evenimentelor festive, planificarea si organizarea activitatii restaurantului astfel incat sa fie posibile atragerea de noi clienti fideli si pastrarea celor deja existenti.Totodata, raspund pentru calitatea serviciilor oferite in restaurant cat si pentru activitatea personalului aflat in subordine, ma implic prompt in solutionarea eventualelor reclamatii venitie din partea clientilor.

01.05.2014 - 31.05.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sef de sala

Responsabilitati:

Restaurant ,,a la carte’’cu specific traditional atat romanesc cat si international,situat in incinta Mall Electroputere Parc Craiova Auchan. Am avut o frumoasa colaborare cu Chef Ovidiu Stanga, experienta care m-a ajutat sa am incredere in munca pe care o desfasor, sa imi dau seama de potentialul meu si sa fac fata celor mai inalte standarde cat si satisfacerea celor mai exigente cerinte ale clientilor, un profesionist desavarsit, care va detine capacitatea de coordonare a echipei ce deserveste restaurantul, anticipand atat nevoile oaspetilor carora le va veni mereu in intampinare, dar si pe cele ale personalului sau, caruia ii va oferi exemplul personal ca baza de cooperare si buna organizare.Restaurantul avea o capacitate de 150 de locuri .
Responsabilitati: asistarea ospatarilor in service, gestionarea intregii echipe din sala de mese, controlul profitului, supravegherea si aprovizionarea, nivelul stocurilor si comenzile pentru bar si restaurant, selectia furnizorilor impreuna cu directorul restaurantului, organizarea si negocierea evenimentelor de tip corporate si private.Echipa era formata din 5 ospatari si 2 ajutori / tura care acopereau un numar mediu de 150-200 clienti/zi

01.05.2013 - 31.05.2014

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sef de sala

Responsabilitati:

Restaurant „a la carte” cu specific international , avand o capacitate de 150 de locurI.
Responsabilitati: asistarea ospatarilor in service, supravegherea salii de mese, curatenie si igienei, supravegherea si coordonarea activitatii ospatarilor si a barmanilor, programarea si organizarea evenimentelor festive, planificarea si organizarea activitatii restaurantului astefl incat sa fie posibile atragerea de noi clienti fideli si pastarea celor existenti.
Echipa era formata din 3 ospatari / tura care asigurau setup-ul pentru toate tipurile de evenimente private sau corporate.

01.10.2002 - 30.09.2005

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Restaurantul " La Patera" avea o capacitate de 100 de locuri numai cu servire ,,a la carte si meniu international cat si traditional specific spaniol.Responsabilitati: preluarea comenzilor de mancare si bautura intr-o maniera eficienta si profesionista; acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor; cunoasterea meniului incat sa poata oferi informatii cu privire la felurile de mancare si bauturi, servirea exemplara a clientilor; indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct.Echipa era formata din 3 ospatari si 2 ajutori/tura.

01.05.2000 - 30.09.2002

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Responsabilitati: preluarea comenzilor; asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor; oferirea informatiilor competente cu privire la felurile de mancare si bauturi. servirea exemplara a clientilor; indeplinirea altor sarcini curente atribuite de catre superiorul direct.
Echipa era formata din 3 ospatari si 2 ajutori/tura.

studii

 

Facultati:

2011 - 2013 Facultate: Finate-Banci la Facultatii de Management financiar-contabil- "Spiru Haret" din Craiova.
2000 - 2000 Colegiu / Studii postliceale: Barman/ Ospatar la Centrul de Formare Profesionala din Craiova. Certificat calificare profesionala in meseria de ospatar – eliberat de catre Centrul de Formare Profesionala Craiova
1995 - 1999 Facultate: Depanator Radio-TV la Liceul "Anghel Saligny" din Craiova.

Premii

Certificari
Oct 2015 - Nov 2015: Certificat de absolvire- Sef de Sala Restaurant
Curs de calificare profesionala organizat CFP Horeca School-Bucuresti
Aug 2015 - Apr 2016: Certificat de absolvire- Manager in activitatea de turism
Curs de calificare organizat de catre Asociatia Didactica- Craiova
Hobby-uri
Muzica, Lectura, Calatoriile, Astrologie, Dansul

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(incepator,mediu,avansat)



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close