de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

 

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 25.08.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:03.03.2008

obiectiv

 

- Punerea in practica a cunostintelor acumulate in ce priveste calitatea, organizarea si productia in domeniul industriei alimentare - Utilizarea cunostintelor acumulate in domeniul industriei alimentare

Salariu: nespecificat

Beneficii: 1.firma serioasa in care onestitatea si sinceritatea sunt pe primul plan. 2.de preferat(dar nu in mod absolut)sa fie bine precizate cererea si oferta(program de lucru,atributii,obligatii,drepturi si altele)

Tip job: Full time

Departament: Productie, Inginerie, Chimie / Biochimie, Controlul calitatii, Alimentatie / HoReCa, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2015 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: manager produs

Responsabilitati:

- Redactarea tututor documentelor din cadrul departamentului R&D(etichete, fise tehnice,fise logistice, retete, procese verbale de valabilitate produs, fise de testare produse noi).
- Intocmirea etichetelor produselor conform legislatie in vigoare si introducerea acestora in cantare
- Gestionarea si cererea codurilor de bare de la GS1 Romania
- Introducerea si gestionarea codurilor de bare in cantare
- Realizarea mostrelor de produse noi din productie.
- Participarea la toate testele din productie
- Organizarea si coordonarea introducerii in fabricatie a produselor noi; ;
- Instruirea personalului din productie si participarea la realizarea primelor loturi de produse noi.;
- Aprobarea instructiunilor tehnologice pentru fiecare faza de productie, atat la implementarea cat si la modificarea lor asigurand adaptarea corespunzatoare a tehnologiei la variatiile si specificul materiei prime utilizate;
- Intocmirea documentatiei tehnice pentru produsele si serviciile generate de departament;
- Informarea departamentelor de marketing si vanzari despre proiectele generate de departament;
- Responsabil cu tranzactiile operate de catre gestionari in sistemul WIZZ, cu implementarea noilor retete si produse in sistem, verificarea corectitudinii datelor introduse.
- Urmarirea rapoartelor zilnice de productie din sectii si inchiderea acestora
- Responsabil mediu(responsabil cu gestiunea deseurilor, declaratii catre Fondul de mediu,reprezentarea companiei in relatia cu organele de control din partea Agentiei Nationale de Mediu )
- Documentarea permanenta cu toate noutatile din domeniul industriei carnii.
- Participarea la elaborarea si finalizarea tuturor proiectelor

01.10.2014 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: sef sectie conserve mixte

Responsabilitati:

- Receptia calitativa a materiilor prime
- Programarea, lansarea si urmarirea productiei
- Monitorizarea si respectarea parametrilor calitativi, a retetelor de fabricatie si a procesului tehnologic stabilit pentru fiecare sortiment
- Realizarea controlului calitativ si analiza materiilor prime, ambalajelor, produselor semifinite si finite in timpul procesului de productie
- Controlul privind producerea produselor de calitate
- Verificarea si monitorizarea gramajului si a punctelor de control pe fluxul tehnologic
- Coordonarea si instruirea personalului din subordine
- Intocmirea actelor specifice activitatii de productie
- Efectuarea controlului etanseitatii faltului cutiilor ( imbinarea reala dintre cutie si capac)
- Completarea registrelor de trasabilitate produse cat si de igienizare

01.05.2014 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:

Organizarea si coordonarea personalului din subordine;
Urmarirea functionarii corecte si in parametri a steromatelor;
Urmarirea parametrilor stabiliti pentru procesul de sterilizare;
Executia examenului organoleptic al produselor finite.

01.05.2013 - 01.05.2014

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer abator

Responsabilitati:

Coordonarea, instruirea si supravegherea personalului in vederea respectarii principiului FIFO, a utilizarii corecte a materialelor pentru incadrarea in normele de consum cat si gestionarea eficace a timpului de lucru al acestora;
Intocmirea comenzilor de aprovizionare cu cantitatile de materii prime si materiale necesare realizarii planului de productie;
Verificarea cantitativa a materiilor prime si a materialelor; tinerea sub control a stocurilor aflate in gestiunea de productie;
Intocmirea si analiza rapoartelor de productie zilnice;
Urmarirea desfasurarii in conditii bune a procesului tehnologic, intervenind acolo unde este nevoie;
Urmarirea obtinerii de produse de calitate superioara si luarea tuturor masurilor necesare pentru atingerea acestui scop;
Verificarea calitatii produselor si interventia unde este cazul pentru a stabili si elimina cauzele ce duc la obtinerea de produse necorespunzatoare calitativ;

01.01.2012 - 14.06.2012

Departament: merchandising / promoteri

Titlu Job: hostess

18.07.2010 - 07.08.2010

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: practicant

Responsabilitati:

Invatarea liniilor tehnologice de taiere a animalelor,prelevarea probelor,supravegherea executuiei analizelor şi intocmirea difertelor documente

studii

 

Facultati:

2012 - 2014 Masterat: Inginer la Universitatea de stiinte agronomice si medicina veterinara din Bucuresti. Specializare: Tehnologii speciale in industria alimentara
2008 - 2012 Facultate / Colegiu: Inginer la Universitatea de stiinte agronomice si medicina veterinara din Bucuresti. Specializarea: Controlul si expertiza produselor alimentare

Premii

Calificari
Jul 2016: Audit intern International Food Standard

Dec 2015: Responsabil de mediu

Dec 2015: Specialist in managementul deseurilor

Jul 2011: Curs de pedagogie

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close