Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 26.09.1982

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:30.10.2002

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Obtinerea unui loc de munca .

Beneficii: bonuri de masa , masina , laptop

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Relatii publice, Marketing, Publicitate, ONG / Voluntariat, Turism / Hotel staff, Cercetare - dezvoltare, Relatii clienti / Call center, Crewing / Casino / Entertainment, MLM / Vanzari directe

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.08.2011 - prezent

Departament: marketing

Titlu Job: manager outdoor

Responsabilitati:

Relatia cu portofoliu de clienti,vanzari, publicitate,coordonare proiecte , analiza marketing ,studii de piata

Realizari:

dezvoltarea bazei de clienti si suportul necesar.

01.02.2011 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: asociere

Responsabilitati:

Am fost cel care a gandit respectiva afacere, am realizat planul de afaceri prin care s-a aprobat deschiderea punctului de lucru in spatiul Iulius Mall. Am negaciat si am realizat investitia in termenul stabilit. Am angajat personal si m-am ocupat de instruirea personalului. Am negociat cu furnizorii de marerie prima. Urmaream zilnic calitatea produselor si capacitatea de productie. Intocmirea necesarelor zilnice si saptamanale.

Realizari:

Am condus o echipa de 6 oameni verificand calitatea produselor si durata de timp in care erau realizate. Am realizat partea publicitara si desing in colaborarea cu o firma specializata, am intocmit un plan de vanzare, cautand noi produse si noi metode de a a atrage mai multi clienti si cresterea vanzarilor.
Am realizat cresteri in vanzare in fiecare luna(cu 150 lei media pe zi) ,iar acum conform intelegerii avute punctul de lucru este preluat in totalitae de catre firma cu care am colaborat si am deschis aceasta afacere.
In concluzie am realizat si administrat pana acum aceasta afacere care acum creaza profit.

01.11.2010 - 01.09.2011

Departament: farmacie

Titlu Job: asociat

Responsabilitati:

Eu reprezint firma in relatia cu fabrica care produce respectivele produse.
Am luat parte la realizarea colaborarii dintre firma Sc Detoxolit srl si producator , am luat parte la negocierea contractului.

Realizari:

Fiind ascociat in aceasta firma iau parte la strategia de vanzare ,avand intalniri cu distribuitorii de produse farmaceutice si farmaci.
Firma si a inceput activitatea la inceputul lunii iunie 2011.
Am realizat contactele necesare avizarii firmei.

01.09.2010 - 01.09.2011

Departament: publicitate

Titlu Job: colaborator

Responsabilitati:

contractare, relatie clienti existenti, extinderea bazei de clienti, desing si marketing.

Realizari:

In timpul colaborarii la initiativa mea s-a introdus un nou serviciu in respectiva firma care a dat rezultate marind aria de clienti , fiind o noua sursa de venit pentru societate.

01.07.2004 - 15.07.2009

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: responsabil santier

Responsabilitati:

Responsabil executie lucrari, negociere preturi materiale de constructii, achizitionare materiale de constructii , responsabil angajati, gestiunere, reprezentant Constructor / Beneficiar / proiectant / institutii avizare in constructii.

Realizari:

Firma pentru care am lucrat avea contracte cu mai multi subantrepenori , eu aveam responsabilitatea de a gasi , negocia, contracta cu acesti subantreprenori. Totodata raspundeam de mondul si felul in care ei isi respectau atributile contractuale referitoare la timpul si corectitudinea lucrariilor pe care le executau, implicandu ma si in munca cu angajatii acestora.
Am negociat cu furnizorii de materiale de construcrii preturi de achizitie si raspundeam de aprovizionarea cu materiale de constructii in cele mai bune conditii de timp si calitate.
Am reprezentat firma in intalnirile de comandamente intre firma si beneficiari, firma si proiectanti, firma si institutii de avizare, firma si subantreprenori si antreprenori.
Am raspuns de organizarea, distribuirea pe santiere a muncitorilor in functie de prioritati si al planului de executie a lucrarilor, pentru a realiza graficul de lucrari si graficul de plati in care trebuia sa se inscrie firma pentru a incasa sumele de bani fara a fi penalizati.
Am facut toate acestea pe doua mari santiere din Cluj si Sibiu unde am luat parte la realizarea a 132 de apartamente , respectiv 180 de apartamente.

studii

 

Activitati extracurriculare

Fire deschisa , sociabila , comunicativa , adaptabila .

Premii

cursuri de economie si vanzari

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

spaniolă(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close