Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 20.05.1974

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Avand 11 ani de experienta manageriala in firme multinationale, am abilitatile si experienta necesare pentru o pozitie de Manager Logistica.

Salariu: 1.600,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Administrativ / Logistica, Transport / Distributie

Oras de lucru: Bucuresti, Ilfov

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2005 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: manager depozit

Responsabilitati:

S.C. Mediplus Exim SRL este cel mai mare distribuitor de medicamente din Romania, companie care impreuna cu Sensiblu formeaza grupul A&D Pharma.
Am 25 de angajati in subordine. Responsabilitatile mele sunt:
- coordonarea activitatilor logistice din antrepozit si custodie (4500 mp – cu o capacitate de peste 5000 de paleti), depozite care au adus venituri logistice de aproape 7 mil. ron in 2014.
- participarea la auditurile organizate de furnizori in antrepozit (Schering AG Germania, Boots Marea Britanie, Pfizer Belgia, etc.), la auditurile interne si la cele organizate de firma certificatoare ISO.
- coordonarea serviciilor logistice pe care Mediplus le presteaza pentru clientii din custodie ( depozitare, gestiune, inventare, transport, exporturi, etc.)
- coordonarea activitatilor logistice din depozitul de materiale promotionale al Mediplus si Sensiblu( 800 mp, cu o capacitate de peste 1000 paleti).
- coordonarea compartimentului arhivare
- participarea la recrutarea de personal impreuna cu departamentul resurse umane pentru compartimentele din subordine.
- colaborarea cu celelalte divizii si departamente (vanzari, marketing, comercial, administrativ, resurse umane) astfel incat toate obiectivele firmei sa fie atinse.
- crearea celor mai potrivite proceduri pentru departamentele pe care le am in subordine.
- calcularea lunara a veniturilor logistice de la clientii din antrepozit si custodie
- monitorizarea indeplinirii SLA-urilor prevazute in contractele logistice cu clientii din antrepozit si custodie

01.08.2004 - 01.06.2005

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: supervisor logistica

Responsabilitati:

SC Kamis Condimente este o companie multinationala, nr. 2 pe piata de condimente din Romania, filiala a companiei omonime din Polonia. Principalele responsabilitati ale postului:
- asigurarea logisticii necesare desfasurarii activitatii de vanzare si distributie in conditii optime; efectuarea livrarilor de marfa catre key accounts (Metro, Selgros, Cora, Billa, Carrefour, Mega Image, Artima, Univers All) si distribuitorii din Bucuresti si din tara.
- rezolvarea problemelor legate de livrari si de retururile de marfa.
- efectuarea comenzilor de marfa in Polonia in functie de stocuri si de forecasturile de vanzari.
- supervizarea importurilor: mentinerea legaturii cu comisionarul vamal; reprezentarea firmei in fata organelor vamale.
- supervizarea exporturilor catre Republica Moldova
- supervizarea activitatii personalului din depozit si a activitatii soferilor livratori; rapoarte livrari.
- aprovizionarea cu materiale pentru depozit si negocierea preturilor cu furnizorii.
- conceperea bugetului logisticii (bugetul pentru masini, piese de schimb, combustibil, materiale pentru depozit, servicii transport, servicii vamale, analize sanitare), monitorizarea cheltuielilor logisticii astfel incat acestea sa se faca in limita bugetului.
- parcul auto (reparatii, revizii, cheltuieli auto, consumuri combustibil, procese verbale predare-primire masini, relatia cu firma de service auto), achizitionarea de masini noi si inmatricularea acestora, asigurari auto, contracte de service.
- redactarea si trimiterea in Polonia a rapoartelor lunare referitoare la flota auto.
- relatia cu societatea de asigurari (negocierea si semnarea politelor de asigurari auto, rezolvarea dosarelor de daune auto, asigurari marfa etc.).
- calcule de profitabilitate, dezvoltarea si implementarea de masuri de reducere a costurilor asociate cu operatii logistice.

studii

 

Facultati:

1997 - 1998 Facultate: istorie la Universitatea Bucuresti din Bucharest.
1992 - 1997 Masterat: la din Bucharest.

Premii

Certificari
Jun 2012 - Jul 2013: Bell BucharestPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close