de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

 

Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 15.02.1987

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:21.11.2007

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Dezvoltarea carierei intr-o companie multinationala, bine organizata ,contribuind la cresterea cotei de piata a acesteia prin profesionalism, experienta si seriozitate.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Farmacie, Turism / Hotel staff, Productie, Telecomunicatii, Transport / Distributie, Achizitii, Saloane / Clinici frumusete, MLM / Vanzari directe, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Arad, Deva, Drobeta-Turnu-Severin, Oradea, Petrosani, Sibiu, Timisoara, Hunedoara, Caransebes, Targu Jiu

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2018 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: manager de zona

Responsabilitati:

Comunicarea în permanenţă cu reprezentantii zonali si cu directorii departamentelor/ punctelor de lucru, implicarea personal in rezolvarea operativă a situaţiilor apărute.
Implicarea in mod direct in recrutarea membrilor echipei, instruirea, integrarea, evaluarea si motivarea angajatilor.
Dezvoltarea echipei de reprezentanti zonali (training, formare, integrare) astfel incat acestia sa fie pregatiti sa reprezinte compania atat in contactarea si atragerea de noi parteneri în vederea stabilirii de relaţii de colaborare, cat si in mentinerea si cresterea cifrei de afaceri cu clientii deja existenti.
Colaborarea cu directorul de resurse umane si cu directorii de vanzari in sensul intocmirii planului de instruire al reprezentantilor zonali cu scopul de a crea o echipa competenta care sa serveasca interesele companiei.
Efectuarea de training-uri de produse si de politici interne, responsabilitatea de instruire, formare, motivare si integrare a angajatilor noi.
Scoaterea in evidenta a punctelor forte si a intregului pachet de servicii oferite clientilor de catre companie in raport cu competitia (experienta de pe piata, logistica, business la nivel national, diversitate stoc, disponibilitate, seriozitate, parteneriate cu marea majoritate a retelelor de tip Key Account, etc), astfel incat reprezentantii zonali sa aiba convingerea ca reprezinta o companie de mare incredere, care poate sustine parteneriate serioase de lunga durata.
Sustinerea vanzari produselor cu viteza mica de rotatie prin efectuarea de traininguri specifice din care sa rezulte punctele forte ale acestor produse versus produse similare din piata, cu scopul de a impulsiona promovarea si lichidarea acestora.
Evaluarea si testarea reprezentantilor zonali care beneficiaza de training atat la nivel teoretic, cat si ca mod de implementare a cunostintelor in teren, in procesul de promovare si vanzare a produselor (training on the job).
Stabilirea impreuna cu directorii de vanzari sarcini specifice pentru reprezentantii zonali din subordine si prioritatile in executarea acestor sarcini.
Monitorizarea si contribuirea calitatii serviciilor oferite de echipa de vanzari pe care o supervizeaza si implicarea in gasirea de solutii pentru imbunatatirea activitatii.
Evaluarea rezultatelor reprezentantilor zonali si propunerea de recompense, respectarea retetei de vanzare, conform politicii interne, urmărirea contractelor de vânzare-cumpărare implicarea direct in mentinerea si dezvoltarea portofoliului de clienti ai companiei, contractarea de noi clienti.
Urmarirea activitatii din aria sa de acoperire si asigurarea ca aceasta se desfasoara in conditii de eficienta si rentabilitate.
Întocmirea rapoartelor solicitate de catre directorul de vanzari, in urma vizitelor facute in piata.
Rezolvarea problemelor speciale aparute pe zona atribuita, inclusiv problemele cu clientii dificili, fara a prejudicia interesele firmei, implicarea in rezolvarea cu prioritate a oricarei probleme de natura contractuala ce poate pune in pericol incasarea soldurilor, cu informarea imediata a sefilor ierarhici si a controlorului financiar.

01.04.2014 - 31.01.2018

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant vanzari zonal

Responsabilitati:

Dezvoltarea zonei alocate atat prin contactarea si atragerea de noi parteneri in vederea stabilirii de relatii de colaborare cat si prin mentinerea si cresterea cifrei de afaceri cu clientii deja existenti, implicarea directa in mentinerea si dezvoltarea portofoliului de clienti, incheierea contractelor comerciale cu clientii colaboratori.
Prezentarea, promovarea si vanzarea produselor noi implementate, instiintarea colaboratorilor de noile campanii desfasurate de catre companie, negocierea cantitatii produselor.
Intocmirea fisei de date si de evaluare clienti, participarea activa la stabilirea conditiilor comerciale de colaborare cu acestia, propunerea limitei de credit, nivelulul discountului acordat, modalitatea si termenul de plata.
Organizarea activitatii din aria alocata in conditii eficiente si rentabile, responsabilitatea vanzarilor si a incasarilor de pe intreaga zona alocata, comunicarea in permanenta cu superiorul ierarhic, implicarea zi de zi in procesul de vanzare.
Rezolvarea reclamatiilor formulate de clienti, incasarea facturilor emise la termele stabilite, verificarea instrumentelor de plata emise de catre clienti.
Supravegherea pietei, indentificarea prezentei produselor noi, tendintele pietei, aparitia potentialilor noi clienti, monitorizarea concurentei, strangerea informatiilor din piata, pastrarea unei bune relatii cu clientii din zona alocata.

01.09.2012 - 01.04.2014

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant vanzari

Responsabilitati:

Implementarea si promovarea produselor noi,prospectarea zonei, dezvoltarea de clienti noi, ofertare, negociere, deschiderea zonelor noi, sortimentatia produselor.
Prelungirea contractelor, educarea si consilierea clientilor vechi si noi implementati, contractarea clientilor noi si a colaboratorilor.
Cresterea portofoliului de clienti, urmarirea livrarilor si a facturilor, acoperirea soldurilor cu instrumente de plata, ofertarea produselor noi implementate, introducerea si preluarea comenzilor in palm, sfa, pda.
Crearea unei baze de clienti noi, educarea si consilierea acestora, prezentarea clientilor a tuturor avantajelor si beneficilor, cresterea numarului de clienti.
Directorul de vanzari, regional.
Bonusuri in functie de realizari.

01.08.2011 - 01.09.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant vanzari

Responsabilitati:

Prospectarea zonei, testarea pietei, ofertare,introducerea si preluarea comenzilor in palm, sfa, pda, incasarea comenzilor, negocierea produselor ofertate, urmarirea livrarilor si a facturilor,consultarea clientilor, coordonarea transportului si a vanzarilor, cresterea vanzarilor si a adaosului.
Prelungirea si negocierea contractelor clientilor cu vechime, contractarea clientilor noi si a prospectilor.
Implementarea pe piata a produselor noi si comercializarea acestora.
Realizarea unei baze de clienti, stabilirea relatiei cu acestia pe un termen lung, sortimentatia de produse implementate, cresterea volumului de marfa si a vanzarilor.
Cordonatorul de vanzari, directorul de vanzari.
Bonusuri in functie de realizari

01.10.2009 - 30.06.2011

Departament: vanzari

Titlu Job: sef sectie

Responsabilitati:

Comenzi, inventare, organizarea echipei, lucru in echipa, receptia marfii, plasari in magazin, cresterea vanzarilor, productivitate, pontaje, realizarea planului de lucru in fiecare luna, urmarirea pierderilor, venirea in practica a noilor angajati si formarea lor, participarea la inventare generale si deschideri noi de magazine, transmiterea informatiilor si a sarcinilor bine stabilite pentru o buna organizare a magazinului, testarea periodica si propunearea spre avansare a celor cu realizari in urma evolutiei favorabile acestora.
Avansarea rapida pe o functie de conducere.
Realizarea cerintelor impuse, cresterea vanzarilor si a productivitati.

01.03.2006 - 01.09.2009

Departament: it software

Titlu Job: operator pc

Responsabilitati:

Verificarea retelei de calculatoare (instalare software,aplicativ), devirusare, verificare echipamente, ierarhizare pana la nivelul software-ului de management.
Selectia cat mai eficienta a personalului si plasarea lui in functie de competente si abilitati.
Cresterea numarului de angajati prin oferire de locuri de munca in strainatate, in conditiile cele mai optime, precum si stimularea acestora in functie de performante.
Inspectorul resurse umane, directorul comercial.
Masina de serviciu.

studii

 

Facultati:

2007 - 2010 Facultate: Management la Universitatea Wales Bucuresti din Bucuresti. Diploma de absolvire.
2003 - 2007 Liceu / Școală profesională: Informatica la Liceul de Informatica Petrosani din Petrosani. Atestat de specialitate. (Informatica).

Premii

Traininguri
Feb 2018 - Mar 2018: Tehnici de negociere
Ascendis - negocierea multipla
Certificari
Apr 2014 - Nov 2014: Curs vanzari - Lorand Soares Szasz

Jan 2007 - Dec 2010: Atestat in Informatica
Operator hardware si software
Hobby-uri
Sport, ItPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close