Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 19.12.1985

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:14.08.2017

obiectiv

 

Peste 10 de ani de experiență în domeniul marketing. Principalele domenii de activitate: telecomunicații și marketing research. Competențe cheie: dezvoltarea și implementarea strategiilor de marketing la nivel național, asigurarea transparenței activităților financiare/bugetelor, implementarea proiectelor pentru creșterea si dezvoltarea afacerii (reducerea costurilor, creșterea productivității muncii, optimizarea proceselor de afaceri); examinarea proiectelor de investiții.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Publicitate, Administrativ / Logistica, Turism / Hotel staff, Cercetare - dezvoltare, Achizitii, Merchandising / Promoteri, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2019 - 31.08.2020

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: director proiect - fonduri europene. programul operational capital uman – pocu.

Responsabilitati:

Coordonarea echipei de proiect, gestionarea bugetului, planificarea și monitorizarea implementării activităților, menţinerea legăturii cu partenerii şi autorităţile locale, monitorizarea și evaluarea rezultatelor și a indicatorilor proiectului, întocmirea raportărilor tehnice şi financiare, colaborare in organizarea evenimentelor din proiect, întocmire documentație pentru derularea procedurilor de achiziții publice. Coordonarea activităților tehnice cu grupul țintă.

01.06.2018 - prezent

Departament: marketing

Titlu Job: manager de produs

Responsabilitati:

Responsabilități : - Analizarea oportunităților de dezvoltare și implementare pentru produsele companiei; - Realizarea unei gestiuni eficiente a proiectelor prin prioritizarea acestora; - Transpunerea oportunităților de dezvoltare/îmbunătățire a produselor în cerințe specifice, în mod profesional, într-o formă clară și la timp; - Analizarea pieței, tendințelor, competiției și definirea strategiei pentru produsele companiei; - Realizarea, actualizarea și asigurarea distribuției materialelor promoționale pentru echipa de vânzări, de operațiuni și pentru punctele de prezență locale; - Participă și oferă suport la implementarea proiectelor de media, publicitate, marketing direct, promoții pentru vânzări , strategii pentru evenimente, în concordanță cu strategiile de comunicare și marketing; - Stabilește/ menține relații cu agențiile partenere de media și publicitate; - Elaborează analize de piața privind clienții, concurența, structura pieței și evoluția acesteia în timp; Sunt și administrator site companie (mențin site-urile companiei updatate corespunzător din punct de vedere conținut+funcționalități). Administrez și site-ul canalului de televiziune CINEMARATON.

01.08.2008 - 28.02.2018

Departament: marketing

Titlu Job: senior operations executive

Responsabilitati:

Responsabilități:
Realizarea cotațiilor de preț pentru proiectele calitative si cantitative, realizarea de briefing-uri înainte de începerea oricărui proiect, coordonarea / organizarea proiectelor de teren/CATI (Computer-Assisted Telephone Interview), stabilirea programului de lucru pe teren: zile și ore, verificarea rapoartelor finale din teren, completate de supervizorii din București și din țară, quality control asupra bazelor de date, livrarea datelor către departamentul research înainte de deadline.
Am asigurat livrarea proiectelor în timp convenit, la buget și la calitate. Am dezvoltat noi idei și recomandări privind îmbunatățirea performanței și dezvoltarea proiectelor. Am dezvoltat documentația privind know-how-ul intern și transferul de cunostințe în cadrul companiei. Prin experiențele mele de lucru am dezvoltat abilități excelente de planificare, organizare și rezolvare a problemelor, deoarece am fost implicata in coordonarea și supravegherea proiectelor de marketing în toate etapele, atât din punct de vedere creativ, cât și din punct de vedere tehnic. Am dobandit o vastă experiența în managementul proiectelor de tip B2B și B2C, telecommunication, mistery shopping, customer segmentation, diary study și tracker on banks. Am acordat sprijin administrativ.

01.05.2005 - 31.08.2008

Departament: marketing

Titlu Job: asistent cercetator in marketing

Responsabilitati:

Am oferit sprijin și m-am implicat în principalele activități: planificare, organizare, coordonare, monitorizare și comunicare internă și externă. Activități de contabilitate: organizarea, gestionarea și arhivarea documentelor companiei. Am fost persoana de contact pentru clienții și colaboratorii locali și internaționali. Am promovat imaginea companiei prin atitudine, cunoaștere, orientare spre client, având întotdeauna o prezență plăcută și o atitudine decentă.

studii

 

Facultati:

2005 - 2010 Facultate: Economic la Facultatea de Marketing și Afaceri Economice Internaționale; Masterat: Managementul și Marketingul serviciilor din Bucuresti.

Premii

Traininguri
Oct 2020 - Oct 2020: Curs SEO Academy

Jul 2017 - Jul 2017: Ascent Group Training Romania
Comunicare & Leadership
Aug 2008 - Sep 2008: Executive Marketing&Sale
Trainingul se concentrează pe vânzări și marketing

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)

franceză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close