Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 12.07.1982

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:06.12.2000

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Profesionist, sociabil, spirit de echipa, usor adaptabil situatiilor noi, corectitudine si meticulozitate, atent la detalii.

Salariu: nespecificat

Beneficii: posibilitate de promovare, dezvoltarea unei cariere in domeniul ingineriei , salariu motivant, bonuri de masa si alte beneficii oferite de angajator.

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Constructii / Instalatii, Functii publice, Productie, Achizitii, Inginerie, Protectia mediului, Protectia muncii, Controlul calitatii, Proiectare civila / industriala, Management

Oras de lucru: Arad, Timisoara, Caransebes, Lugoj

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2020 - prezent

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: inginer -sef de santier

Responsabilitati:

Coordonez din punct de vedere tehnic, cantitaiv si strategic santierele din subordine, in conformitate cu cerintele dezvoltatorului imobiliar si/sau clientilor respectiv a beneficiarilor finali, ai cladirilor imobiliare, in dezvoltare.
Ma ocup de intocmirea de comenzi si necesare de materiale, organizrea administrativa a santierului si a depozitelor de materiale si utilaje din santier, de intocmirea si vizarea situatiilor de lucrari, a proceselor verbale de receptie cu reprezentantii firmelor din subantrepriza, asemenea relationez direct cu organele administrative si juridice locale si cu clientii actuali si viitori.
Urmaresc respectarea standardului calitativ al lucrarii, ma ocup de intocmirea actelor cartii constructiei, a actelor de santier(avize, jurnale de lucru, etc) si a inventarelor.

01.04.2017 - 29.02.2020

Departament: management

Titlu Job: manager de proiect si specialist constructii

Responsabilitati:

Asigurarea comunicarii cu partenerii din cadrul proiectului si respectarea obligatiilor contractuale care decurg din acordurile de parteneriat( managerierea subcontractantilor).Pregatirea si organizarea planurilor de activitate in cadrul proiectului si asigurarea resurselor necesare pentru atingerea obiectivelor proiectului.Administrarea bugetului proiectului in conformitate cu procedurile interne aplicabile si cu conditiile finantatorului.
Valorificarea si dezvoltarea oportunitatilor pe durata implementarii proiectului, impreuna cu colegii de la Comercial.
Relatia cu Clientul si Autoritatile, Managementul Contractului respectiv participarea la sedinte si workshop-uri pentru lucrarile din subordine sau tematice firmei.
Printre proiectele la care am participat, as putea mentiona: Proiectul de instalare Fibra Optica cu Huawei, in Romania (RONET), Instalare echipamente radio Huawei- in Romania si nu in ultimul rand Proiectul de mentenanta a retelelor de telecomunicatii Orange Roamania cu Ericsson.
La partea de Constructii: bazat pe experienta de santier si executie, ofer suport pentru toate activitatile firmei legate de constructii, de la ofertare si solutii tehnice(pentru executie), pana la modul de intocmire al documentelor si nu in ultimul rand vizite in santier.

01.01.2017 - 30.04.2017

Departament: proiectare civila / industriala

Titlu Job: proiectant

Responsabilitati:

Întocmirea proiectelor civile, agro-industriale și hidro-edilitare de la stadiul de concept, până la stadiul de implementare și inclusiv consultanță, pe parcursul execuției.

01.08.2012 - 31.12.2016

Departament: management

Titlu Job: coordonator dep. tehnic - productie

Responsabilitati:

Din anul 2012, am ocupat functia de Director de Productie/Coordonator Departament Tehnic si Productie si am avut in subordine intregul personal TESA(productie si tehnic) al firmei , personal responsabil cu activitatile specifice domeniului tehnic si de productie al firmelor de profil:
supervizarea si coordonarea inginerilor din departamentul tehnic - ofertare si departamentul productie; organizarea si impartirea echipelor de lucru in functie de categoriile de lucrari necesare in fiecare santier; alocarea sarcinilor de lucru angajatilor aflati in subordine, din cele doua departamente;
avizarea necesarelor de materiale si colaborarea cu departamentul Logistica - aprovizionarea in vederea aprovizionarii santierelor; negocierea cu firmele de subantrepriza in vederea contractarii pentru lucrarile in derulare; sprijinul sefilor de santier in vederea organizarii lucrului in santier cu respectarea graficelor de executie; colaborarea cu beneficiarii investitiilor, proiectantii si responsabilul tehnic cu executia pentru gasirea de solutii la problemele tehnice intalnite in santiere si care sunt superioare nivelului decizional al sefilor de santier.
Din 2014, am avut, de asemenea si functia de Reprezentant Antreprenor, in cadrul lucrarilor desafsurate de firma nosatra si asociati cu beneficiarul Aquatim - Timis si Aquacaras - Caras-Severin, investitii desafasurate pe tipologia contractelor europene tip FIDIC Rosu, in cadrul programelor nationale de investitii AM-Pos Mediu, unde impreuna cu echipa mea, am coordonat acele contracte.
Dintre contractele mai mari as mentiona:
CS-CL-08 Reabilitare si extinderea conductelor de aductiune,reteaua de distributie si de canalizare in Bocsa, beneficiarul era Aquacaras, contractul a fost semnat in 2014 si avea o valoare totala de 40.502.226 lei.
Respectiv Contractul “Extinderea şi modernizarea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare în oraşele Gătaia şi Ciacova” a fost semnat în data de 08.03.2013. Valoarea contractului este de aproximativ 18 milioane lei (fără TVA). Contract a fost atribuit, în urma unei licitaţii publice, asocierii de firme SC Grup Construct SRL (lider de asociere) şi Ludwig Pfeiffer Hoch – und Tiefbau GmbH&Co KG.

01.08.2009 - 31.07.2012

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: sef santier

Responsabilitati:

Coordonarea din punct de vedere tehnic si strategic a santierelor din subordine, intocmirea de comenzi si necesare de materiale, organizrea administrativa a santierului si a depozitelor de materiale si utilaje din santier, relationarea cu organele administrative si juridice locale (Primarie, Aqua-Caras,Aquatim, Politie, Administratie drumuri nationale, Diriginte,Antreprenor general, etc)
Intocmirea actelor cartii constructiei, actelor de santier(avize, jurnale de lucru, etc) si ale inventarelor. Calcularea indicelui pentru salariile personalului din santier, din subordine in functie de cantitatile de lucrari efectuate.
Solutionarea directa sau indirecta a problemelor de ordin tehnic, urmarirea respectarii normativelor in vigoare si a calitatii, comunicarea directa cu post-proiectarea.

Lucrari finalizate pe care le-am coordonat in calitate de sef de santier pentru S.C. GRUP CONSTRUCT S.R.L.:
Reabilitari in cadrul Gradinitei Gataia
Constructie Statie de epurare in orasul Gataia
Reabilitare bazin dejectii - Gataia Noua
Construire silozuri si hale pentru depozitare cereale
Statie de Epurare in localitatea Gataia si Statie de Epurare in comuna Foeni si Canalizare in loc. Foeni si Cruceni.
Constructie Statie De Tratare Apa si retele de distributie Apa Potabila, in Comuna Birda, Localitatile Manastire si Berecuta
Reabilitare canalizare menajera pentru Localitatile Moravita si Stamora Germana cu Statie de Epurare Comuna
Construire ferma de crestere si ingrasare porci 8160 capete - loc. Iecea Mare, judetul Timis

Persoane care ma pot recomanda:
Ing. Dumitru Constantin - colaborator - 0773390900
Ing. Dan Belea - colaborator - 0721496371

01.07.2008 - 31.08.2009

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: sef punct de lucru

Responsabilitati:

Urmarirea si coordonarea din punct de vedere tehnic, calitativ si al strategiei de lucru, al santierului si echipelor aferente zonelor din subordine mea, in vederea atingerii target-lui propus spre decontare la sfarsitul lunii.
Pregatire intocmirea si lansarea de comenzi si necesare de materiale etc.
Participarea la trasarea si materializarea punctelor topo,etc.

Lucrari executate:
Zona 3, a mall-ului "GALERIA ARAD" - MALL

Persoane care ma pot recomanda:
Ing Stoicea Simina - site manager
Ing Basaraba Mihai - fost coleg
Ing Adir Goldman - reprezentatul Investitor - Galeria Arad

01.08.2006 - 31.07.2008

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: sef punct de lucru

Responsabilitati:

Coordonare din punct de vedere tehnic a santierului, identificarea si rezolvarea problemelor tehnico-constructive, urmarirea concordantei dintre proiectul tehnic cu constructia, intocmirea si catalogarea actelor specifice santierului precum si a situatiilor de lucrari.

Lucrari realizate:
Constructie noua Sc. Clasele I - VIII Nr. 1 Jimbolia (P+E+M)
Constructie noua Sc. Clasele I - VIII Nr. 2 Sannicolau Mare (P+E)
Reparatie Capitala Liceul Teoretic Sannicolau Mare (P+2E)
Reparatie Capitala Sc. Clasele I- IV Nr. 2 Jimbolia (P)
Lucrari in desfasurare in momentul parasirii firmei:
Urmarire investitie Lacuri Sarate - Dej
Construtie Centrul de Afaceri Jimbolia
Platforma utilaje de constructii Terra Romania.

Persoane care ma pot recomanda:
Ing. Chendea Ioan - Ing. constructor subantrepriza.

studii

 

Facultati:

2006 - 2008 Masterat: Organizarea sistemelor de inginerie sanitara si protectia mediului (O.S.I.S.P.M.) la Facultatea de Hidrotehnica - Universitatea Politehnica Timisoara din Timisoara. Finalizat
2001 - 2006 Facultate: Ingineria mediului la Facultatea de Hidrotehnica - Universitatea Politehnica Timisoara - Ingineria mediului din Timisoara. Finalizata
1997 - 2001 Liceu / Școală profesională: Chimie - Biologie la Liceul teoretic Gh. Titeica Drobeta-Turnu Severin din Drobeta - Turnu Severin. Finalizat

Premii

Traininguri
Feb 2018 - Apr 2018: Managementul Proiectelor
Evolutiv Project Management, curs de training in management de proiect, facut de cei de la Evolutiv Consultants Network.
Calificari
Nov 2016: Diriginte de santier pentru domeniul 6 - Constructii edilitare

Jan 2014: Project Manager - Cod COR 242101
Certificat de absolvire emis de Asociatia Didakticos, in conformitate cu Ministerul Muncii, Consiliul National de Formare Profesionala si Ministerul Educatiei - MANAGER PROIECT/Cod COR 242101
Hobby-uri
Jocurile pe caculator, pescuitul sportiv, iesirile in aer liber

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(avansat,avansat,avansat)

rusă(incepator,incepator,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close