Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 31.08.1954

Permis conducere:  Cat.B,C, Data obtinerii:10.04.1974

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Manager de Productie

Salariu: 1.200,00 USD / luna

Beneficii: masina de serviciu , al 13-lea salar functie de performante

Tip job: Full time

Departament: Productie

Oras de lucru: Arad

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

08.12.2008 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: manager de productie

Responsabilitati:

Conducerea activitatii de asamblare si testare a instalatiilor electrice preasamblate in conformitate cu cerintele clientilor si in conditiile de calitate cerute de Manualul Calitatii,standardele ISO 9001/ISO 9002,TS16949,ISO14001.Supervizarea structurii subordonate formate din cinci maistrii,pana la 22 sefi de echipa si 320 operatori directi si indirecti.
Colaborare cu departamentul Logistica ref. la Kan Ban,procedura FIFO,acuratete stocuri,reducere pierderi de stocuri,detectare si completare materiale lipsa,respecatrea planului de livrare conform cerintelor clientului.
Cooperare cu departamentele Inginerie de Program/Inginerie Tehnologica ref. la implementare instructiuni,proceduri de lucru,actualizarea normelor tehnice,introducerea modificarilor tehnice ale produselor cerute de client;ref. la transferarea de noi linii,la implementarea noilor metode,proceduri,instructiuni de lucru,amenajarea noilor magazii Kan Ban,instruirea fortei de munca conform planului.
Raportarea catre Managerul de Fabrica cu privire la toate problemele legate de realizarea planului de productie si livrare catre clienti,Productivitate,calitatea produselor,ordine si curatenie conf. procedurii 5S,formare,motivare si indrumare personal.
Colaborarea cu departamentul Controlul si Asigurarea Calitatii cu privire la detectarea si prevenirea defectelor de calitate prin analiza cauzelor primare si implementarea de actiuni corective centrate pe autocontrolul realizat de muncitori si prin feed-back imediat catre persoanele care au generat defectiuni.
Implementarea spiritului de munca in echipa,a comunicarii deschise in ambele sensuri,a escaladarii problemelor pe scara ierarhica ,a delegarii sarcinilor si imputernicirii colaboratorilor directi in toate aspectele vietii cotidiene.
Sprijinirea si respectarea standardului de firma APS.

01.08.2006 - 02.12.2008

Departament: productie

Titlu Job: manager de productie

Responsabilitati:

Manager de Productie ,responsabil cu asamblarea ,testarea electrica si livrarea spre firma mama a instalatiilor electrice,coordonarea activitatii zilnice de productie,recrutarea si formarea noilor angajati,detectarea,raportarea si completarea lipsurilor de materiale,imbunatatirea calitatii produselor prin detectarea,analiza cauzelor generatoare de defecte si implementarea de actiuni corective,disciplina zilnica,ordine a si curatenia la locul de munca,motivarea profesionala a colaboratorilor.

03.01.2006 - 30.07.2006

Departament: productie

Titlu Job: manager de productie

Responsabilitati:

Manager de Productie responsabil cu producerea de placi cu circuite integrate pe linii automate SMT,asamblarea acestora si a altor componente electrice,electronice si mecanice in subansamble de server,testarea ''in circuit'' ,functionala si de anduranta a subansamblelor.Structura subordonata formata din trei Team Leaderi,20 tehnicieni si 150 operatori directi.
Colaborare cu inginerii de proces ,cu inginerii de mentenanta si de calitate pentru marirea eficientei,a disponibilitatii echipamentelor de productie si imbunatatirea calitatii produselor.
Colaborarea cu departamentul Logistica pentru realizarea angajamentelor zilnice fata de client,pentru detectarea lipsurilor de materiale si a pierderilor de stocuri.
Accelerarea ritmului reparatiilor de placi defecte,pentru reducerea stocului blocat in clinica de reparatii si in zona de rebuturi ''bone pile''.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close