Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 09.03.1986

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:30.05.2012

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Organizat si motivat sa imi duc la sfarsit bine toate task-urile. Un aspect cheie este ca sunt muncitor, de incredere in echipa mea cu care construiesc relatii puternice. Sunt capabil sa iau decizii, sa fiu multi tasking si team player. Imi ghidez echipa sa fie flexibila, inovatoare si unita cand provocarile si deadline-urile sunt apasatoare. Mai mult, inspir incredere si lucrez mereu la autodezvoltare. Recent, impreuna cu echipa, am finalizat implementarea unui proiect nou care a adus companiei noi afaceri intr-o arie noua de dezvoltare.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Beneficiile dorite sunt cele care mi-ar permite sa-mi duc la indeplinire intr-un mod cat mai eficient responsabilitatile.

Tip job: Full time

Departament: Productie, Inginerie, Petrol / Gaze, Auto / Echipamente, Service / Reparatii, Naval / Aeronautic, Management, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Iasi

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2018 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: manager unitate de productie autonoma

01.01.2017 - 28.02.2018

Departament: productie

Titlu Job: inginer sef de mentenanta

01.09.2015 - 31.01.2017

Departament: productie

Titlu Job: manager de proiect

Responsabilitati:

Planificarea si organizarea proiectului transferat in fabrica din Iasi. Organizarea transporturilor, creare layout in fabrica pentru echipamentele transferate, cerere de buget si planificare buget pentru a acoperi nevoile proiectului. Validarea echipamentelor conform aplicatiilor din Iasi, calculare capacitate echipamentelor nou transferate,analiza de risc, balansare capacitate de productie si retrofit pentru atingere capacitate necesara . Definirea scopului proiectului impreuna cu senior management,creare detaliata a unui plan din care sa reiasa principalii pasi ce trebuie urmati pentru a face trasnferul un succes. Determinare resurse, timp si buget, evaluare proiect din punct de vedere riscuri pentru a le minimiza. Analiza si follow up scopul proiectului, timpul de relaizare si costuri.

01.12.2010 - 30.09.2015

Departament: productie

Titlu Job: inginer senior mecanic de mentenanta

Responsabilitati:

Responsabil cu întreținerea a trei linii de productie. Liniile sunt compuse din 250 de utilaje industriale. Una din linii este de aproximativ 10 ani in productie iar celelalte două sunt mai noi, de aproximativ 3 ani. Ele conțin procese cum ar fi ECM, EDM, rectificare, debavurare, strunjire, rectificare cu fluid abraziv, marcare cu laser, frezare si gaurire.
Una din liniile de productie a fost sustinuta pe partea de mentenanta inca de la inceputul acesteia de catre mine. Linia de productie a ajuns la capacitatea instalata intr-o periada mult mai scurta ( cu aproximativ 50% ) fata de liniile de productie identice instalate in alte fabrici gemene.

Sarcinile mele de serviciu sunt urmatoarele:
- Mentenanta preventiva
- Mentenanta reactiva
- Mentenanta predictiva
- Mentenanta preventiva level 4 - intreținere (mentenanta facuta cu producătorul mașinii)
- Costuri de intretinere
- Planificare bugetară pe quartere
- Resurse Umane și polivalență
- Realizam proceduri pentru repararea unor anumite piese / ansambluri și instruirea personalul din tutela (ingineri si tehnicieni)
- 5S pe zona de întreținere
- Controlam garanțiile mașinilor si apelam la acestea atunci cand este nevoie.
- Achiziționarea și logistica pieselor de schimb și a componentelor de uzura.
- Analiza stocului 0 a pieselor critice din depozitul central si actiuni de achizitie in regim de urgenta a reperelor.
- Retrofitare de utilaje vechi, sau de subansamble ale acestora.
- Proiectare piese de schimb in Autocad / SolidWorks
- Target in mentinerea unui raport de 30% mentenanta reactiva si 70% mentenanta preventiva prin conceperea unui plan de sustenabilitate a utilajelor.

Momentan am in tutela 10 ingineri si aproximativ 30 de tehnicieni

01.04.2010 - 31.12.2010

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer coordonator de proiecte

01.07.2009 - 30.04.2010

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer proiectant mecanic

Responsabilitati:

Coordonarea echipei in realizarea proiectelor in conformitate cu documentatia tehnica primita.

01.06.2008 - 28.02.2009

Departament: merchandising / promoteri

Titlu Job: merchandiser

Responsabilitati:

Trebuia sa ma asigur de prezenta tuturor produselor in magazin si de buna prezentare a acestora pe raft.
Datorita dedicarii si seriozitatzii depuse am atins targeturi de vanzari

studii

 

Facultati:

2005 - 2009 Facultate: Inginerie economica si manangement industrial la Facultatea de Constructii de Masini si Management Industrial din Iasi.
2001 - 2005 Liceu / Școală profesională: Alimentatie publica si turism la Colegiul Economic Mihail Kogalniceanu din Focsani.

Premii

Pentru buna desfasurare a activitatilor scolare am reusit sa beneficiez de bursa de merit.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close