Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 11.04.1952

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Inginer cu formaţie creativă şi deosebită înclinare spre inovaţie, având idei neobişnuite pt. a rezolva probleme neobişnuite, extrem de perseverent şi tenace, proiectare mecanica asistata de computer, folosind AutoCad, peste 8000 ore cu Catia-V5, office software si programe de graphic design Fluient in limba Engleză, tradus si interpretat documentatie tehnica din/in limba engleza, franceza, scrisori de comunicare cu ambasade, delegatii straine, vendori, firme, particulari modificat si publicat electronic fotografie industriala si desene, documente de birou

Salariu: 1.500,00 USD / luna

Beneficii: concedii si sarbatori legale, sporuri legale aplicate (cunostinte tehnice, limba, serviciu prelungit, ore de seara, toxicitate, stress), bonuri de masa, asigurare de pensie, asigurare medicala, 3-6 luni compensatie de comcediere, bonuri de transport (pt. locatii indepartate), compensatii bazate pe realizari meritorii

Tip job: Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Cercetare - dezvoltare, Relatii clienti / Call center, Inginerie, Traduceri, IT Hardware, Proiectare civila / industriala

Oras de lucru: Bucuresti, Brasov, STRAINATATE

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2011 - 30.04.2017

Departament: management

Titlu Job: manager strategie

Responsabilitati:

Manager Strategie şi Dezvoltare, Proiectant Gabarite Asamblare Airbus, Liaison Boeing, Participare intensivă la programul CleanSky (proiectare în CATIA, filozofia de fabricaţie, de asamblare, de transport, WebEx şi implicări decisive în discuţii cu JU, Airbus France şi Airbus UK,
Participări la conferinţele internaţionale ale ROSA (Agenţia Spaţială Română) şi ESA (Agenţia Spaţială Europeană) pentru implicare în programe spaţiale - de aici a derivat participarea ROMAERO la programele Ariane-4 şi Ariane-5 şi începerea participării ROMAERO în programul Ariane-6 impreuna cu INCAS.

01.05.2005 - 30.06.2007

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: manager de productie centru local

Responsabilitati:

Urmărirea ritmică a procesului de producţie, relaţii cu clienţii şi partenerii externi, atribuţii în procurarea de echipament şi materiale, liaison cu vendorii de piese şi marketing.
Menţinerea unui climat propice de lucru şi dezvoltarea de relaţii profesionale cu clienţii.
Barbara White, Concord, CA -- client
A.J., Concord Police Dept., CA -- client
Asigurări gratuite medicale, dentare, oftalmologice,
Concedii de odihnă, sărbători legale, concedii medicale plătite,
Cotă parte din beneficiile anuale ale companiei

10.05.1999 - 01.12.2001

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer aeronautica si liaison, structura

Responsabilitati:

Peste 7000 ore proiectare de piese cu programul CATIA V5, modelare spaţială pe computer şi desen de detaliu, proiectare şi modificare de ansambluri speciale, scule speciale şi dispozitive de fixare pt. bancul de probă motoare. Proiectare de piese primare, ansamble, imbinări, desene de execuţie. Folosit adiacent şi AutoCad pt. verificări şi schiţe rapide

Realizari:

Proiectat şi urmărit implementarea Sistemului de Control al Mediului ECS (Environmental Control System) pentru motoarele Pratt & Whitney PW2000, PW 4000 pt. testarea acestui sistem pe bancul de probă, faţă de avionul în zbor, reducând astfel costurile cu $ 800.000 şi timpul de stationare la sol cu 1 săptămână.
Îmbunătăţit proiectul de carenaj pt. motoarele PW4000 şi CFM-56 şi modificat lacătele de capace şi carenaje pt. a elimina vibraţii şi jocuri.

studii

 

Facultati in straiatate

Expunere si experienta internationala indelungata,
A se vedea la Cursuri, atestate si premii

Premii

Boeing Flight Safety, Seattle, USA - Diploma

United Airlines, San Francisco, USA - Training in Catia5 design software, on job certification

Continental Training Center, Concord, USA -
Diploma in AutoCad design software

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close