Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 01.12.1975

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.11.2004

obiectiv

 

Munca intr-un domeniu de actualitate si de perspectiva,la un nivel corespunzator. Dobandirea de noi cunostinte si optima lor conjugare cu aptitudinile personale.

Salariu: nespecificat

Beneficii: bonuri de masa masina depinde de natura serviciului

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Agricultura, Achizitii, Protectia mediului, Controlul calitatii, Alimentatie / HoReCa, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti, Ploiesti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2018 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: manager proiecte operatiuni

Responsabilitati:

Responsabil cu planificarea, executarea și finalizarea proiectelor industriale și de transformare, inclusiv reducerea pierderilor, minimizarea consumurilor, optimizarea proceselor, TPM și alte proiecte care au impact asupra KPI-urilor industriale.

01.08.2014 - 31.03.2018

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: research & development project manager greater balkans

Responsabilitati:

Responsabilitate directa in livrarea proiectelor R&D
- Livrarea agendei AOP ( Inovatie , Reformulare ,Technical brand Stewardship, Productivitate ) si lansarea noilor produse dezvoltate in acord cu calendarul Comercial pentru regiunea Greater Balkans ,Polonia si Turcia
- Asigurarea suportului tehnic pentru brand-urile existente si proiectele pe rol prin completarea activitatilor de technical stage gate TSG (food safety ,nutrition ,regulatory ,quality ,product insights, packaging ) , generarea specificatiilor tehnice pentru materii prime si produs finit ,etichetare ,suport design ambalaj , asigurarea conformitatii produsului in acord cu standardele de calitate , livrarea documentatiei tehnice catre Operatiuni si implementarea noilor produse .
- Conducerea eficientă a mai multor proiecte simultan si lansarea lor in regiunea EER ( responsabilitate directe a livrarii proiectelor in acord cu calendarul AOP, efectuare studii fezabilitate ,abilități analitice, rezolvarea problemelor tehnice, luarea deciziilor )
- Conducerea si coordonarea proiectelor R&D pentru tari non-EU si adaptarea acestora in acord cu cerintele legislative locale (Turcia ,Israel )
- Implicare directa in dezvoltarea noilor produse si procese tehnologice in EER region . Aplicarea tehnologiei si product insights pentru a oferi un design avantajos și optimizat al produsului(chips ,popcorn ,produse extrudate)
- Follow – up pe proiecte si verificare status prin setarea periodica de sedinte cu departamentele implicate in process (Marketing ,Commercialization ,Global Procurement ,Planning ,Quality,Regulatory,Product Insigts ) pentru regiunea EER .
- Planificarea ,organizarea si supervizarea testelor pe liniile tehnologice a noului design (protocol test , elaborare reteta fabricatie ,setarea si monitorizarea parametrilor de proces , analize laborator ,verificarea si interpretarea rezultatelor ,actiuni corective ,next steps ,comunicare directa cu departamentelor implicate in process )
- Validarea noului produs dezvoltat NPD si elaborarea documentatiei tehnice (validare reteta ,elaborare documentatia tehnica pentru Operatiuni ,specificatii tehnice produs finit )
- Acordare suport Marketing pentru testele cu consumatorii prin livrarea mostrelor de produs si documentatia aferenta .
- Efectuare testelor senzoriale si interpretarea rezultatelor urmarind protocolul Global /pregatire mostre produs testul senzorial din Rusia /pregatire documente transport
- Cresterea si construirea de relatii prin colaborare stransa pentru livrarea proiectelor de Innovation pipeline intre echipele EER R&D , Global R&D, Global functions (Regulatory ,Nutritie ,Calitate ,Product Insights ,Global Procurement ,Productie ) si impartasirea de cunostinte tehnice (cresterea networking-ului ).
- Coordonator sistem online brief arome catre furnizori globali si aprobarea brief-urilor pentru EER R&D team / Livrare training utilizare sistem online brief arome pentru echipa EER R&D

01.10.2010 - 31.08.2014

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: r&d engineer east & west balkans

Responsabilitati:

- Dezvoltarea si lansarea de produse noi pentru regiunea East & West Balkans in concordanta cu calendarul anual AOP si cerintele pietii
- Responsabilitati directe in managementul de proiect, oferirea de instrumente si asistenta tehnica pentru punerea in aplicarea eficienta a noului produs in programul de productie (implementare ,comisionare nou design ) si contribuirea prin cunostintele dobandite si experienta acumulata in domeniul operational de a construi agenda de inovare si capabilitatile R&D
- Organizarea si conducerea testelor in productie in acord cu procesul de dezvoltare a produsului (ingrediente ,calificare furnizori , reteta , definirea parametrilor de proces ,monitorizarea acestora pe parcursul testului ,analize de laborator ,verificare si interpretarea rezultatelor )
- Acordare suport echipei de marketing in vederea organizarii testelor cu consumatori
- Colaborare stransa cu echipa de marketing pentru livrarea proiectelor la timp
- Etichetare produs nou
- Elaborarea documentatiei tehnice a produsului finit (specificatie , job-aid si distribuirea acestora catre departamentele implicate Operatiuni si Calitate
- Urmarirea performantei in piata a noului produs lansat
-Gestionarea bazei de date interne R&D specificatii materii prime si produs finit

01.05.2003 - 31.10.2010

Departament: productie

Titlu Job: front line manager

Responsabilitati:

Coordonator productie , numar muncitori 50-75
- Coordonarea si executarea productiei zilnice in acord cu planificarea .
- Monitorizarea productiei ,urmarire indicatorilor de performanta KPIs si imbunatatirea continua a acestora (planificarea productiei, livrarea in conformitate cu planul de productie , consumurile de materii si materiale prime , productivitate , perfomanta individuala a personalului )
- Folosirea rationala a capacitatilor de productie proces si ambalare
- Raportarea datelor de productie zilnice conform cerintelor ( sistem SAP ).
- Asigurarea ca toate activitatile de productie sunt conforme cu normele HACCP si standardele de siguranta a alimentului ,standardele de siguranta personal
- Gestionarea, alocarea și optimizarea resurselor pe liniile de producție (materii prime ,
materiale, consumabile, oameni si expertiza acestora )
- Identificarea domeniilor pentru îmbunătățirea continuă a producției, a proceselor de lucru , a procedurilor . Implementarea prin stransa cooperarea si colaborare cu echipa si managerul de productie .
- Pregatirea si mentinerea mediului de productie pentru indeplinirea standardelor de siguranta a alimentelor ,mediu ,sanatate si securitate in munca
- Instruire continua a personalului cu privire la normele de igiena, protectia muncii, proceduri si instructiuni de lucru.

01.01.2002 - 31.05.2003

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sef sectie conserve legume mixte si conserve de carne

Responsabilitati:

- Realizarea zilnica a productiei pe ambele sectii conserve din carne si conserve legume mixte si carne
- Folosirea eficienta a capacitatilor de productie
- Urmarirea stocului de materie prima si comandarea materiilor prime necesare productiei
- Pregatirea materiilor prime in acord cu procesul tehnologic (blansare ,decongelare ,tocare materii prime ,fierbere )
- Respectarea retetelor de fabricatie , urmarirea fluxului tehnologic (prepare ,dozare ,sterilizare ) si a randamentelor obtinute
- Raportarea productiei zilnice catre Managerul productie si departamentul Planificare
- Managementul oamenilor din subordine (prezenta si organizarea pe sectie )
- Colaborare stransa cu departamentul tehnic pentru rezolvarea imediata a problemelor tehnice aparute

01.09.1999 - 31.12.2001

Departament: productie

Titlu Job: adjunct sef sectie rafinarie-imbuteliere uleiuri vegetale

Responsabilitati:

- Realizarea productiei Rafinarie -Imbuteliere ulei in mod eficient si monitorizarea acesteia
- Intocmirea rapoartelor de productie zilnic
- Realizarea inventarelor lunare de materii si materiale prime
- Managementul oamenilor (organizarea personalului din sectie in vederea obtinerii unei bune desfasurari a programului de lucru )
- Colaborare stransa cu departamentul tehnic pentru rezolvarea imediata a problemelor tehnice aparute

studii

 

Facultati:

1994 - 1999 Facultate: Facultatea de Industrii alimentare,Acvacultura si Pescuit ; Profil Tehnologia produselor alimentare ; Specializarea Tehnologia si controlul calitatii produselor alimentare la Universitatea "Dunarea de Jos " din Galati.
1990 - 1994 Liceu / Școală profesională: Profil Matematica -Fizica la Liceul Teoretic din Ciorani.

Premii

Certificari
Feb 2017 - Feb 2017: Certificat Managementul alergenilor
organizat si eliberat de Lloyds Register LRQA
Feb 2017 - Feb 2017: Certificat Auditor Intern Food Safety Management systems bazat pe principiile HACCP
organizat si eliberat de Lloyds Register LRQA
Jan 2016: Certificat Formator (trainer )
organizat de Centrul de pregatire profesionala CEPECOM , avizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice
Sep 2008: Certificat Auditor Intern mediu ISO 14001 in cadrul Star Foods EM SRL
organizat de Fiatest
Apr 2008: Certificat Inspector protectia muncii nivel de baza
organizat de Management Force SRL, avizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si
Cercetarii
Traininguri
Jan 2015 - Jan 2015: Managementul alergenilor
Reguli privind etichetarea alergenilor /clasificarea acestora si efectele produse de alergeni asupra organismului uman organizat si eliberat de Lloyds Register LRQA
May 2001: Training de pregatire profesionala:Notiuni Fundamentale de Igiena-sector alimentar
avizat de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Sanatatii (International Computer
School)

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(incepator,incepator,incepator)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close