Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 29.01.1979

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:24.06.2007

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Obiectivul meu profesional este ca in termen de 5 ani sa detin cu succes o functie de top management intr-o companie cu activitate internationala.

Beneficii: autoturism, telefon, asigurare medicala

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Marketing, Altele, Publicitate, Achizitii, Import - export, Merchandising / Promoteri, Confectii / Design vestimentar, Auto / Echipamente

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

15.10.2007 - prezent

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: manager proiect

Responsabilitati:

Supervizarea proiectelor de constructii, pregatirea documentatiilor si aplicarea pentru obtinerea Autorizatiilor de Constructie si Desfiintare.

Realizari:

Am supervizat 5 proiecte de constructii statii de distributie carburanti, 10 proiecte de instalatii in depozite de carburanti si 28 de proiecte de obtinere autorizatii si avize.

10.06.2005 - prezent

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: manager de evenimente si reprezentant de marketing

Responsabilitati:

Organizarea de seminarii si workshop-uri. Promovarea si vanzarea produselor companiei.

15.05.2003 - 15.10.2007

Departament: vanzari

Titlu Job: manager de produs pentru produsele casio, seiko, pulsar, lorus, citizen, orient, versace, givenchy, edox, pierre lannier, clyda, ted lapidus în cadrul departamentului ceasuri

Responsabilitati:

Activităţi de import:
- Corespondenţa specifică de afaceri cu partenerii externi.
- Realizarea comenzilor de marfă.
- Pregătirea documentelor, organizarea transportului şi supervizarea realizării platilor si formalităţilor vamale pentru importurile de marfă.
- Crearea preţurilor în funcţie de caracteristicile brand-urilor şi a pieţei şi introducerea mărfii în sistemul informatic de gestiune.

Activităţi de promovare şi vânzare:
- Organizarea şi susţinerea training-urilor pentru distribuitori, clienţi şi personal despre brand-uri şi produse.
- Promovarea produselor.
- Stabilirea strategiilor de vânzare.
- Organizarea deschiderilor de noi puncte de lucru.
- Supervizarea activităţilor de livrare şi vânzare.

Activităţi de raportare:
- Întocmirea Rapoartelor de Achiziţii – Vânzări – Stocuri atât pentru utilizarea lor în interiorul companiei, cât şi pentru partenerii externi.
- Prezentarea Rapoartelor de activitate în cadrul târgurilor şi conferinţelor internaţionale precum şi a vizitelor partenerilor în România.

Reprezentarea companiei la târgurile şi întâlnirile internaţionale:
2004 – 2007 The International Trade Fair for Watches, Clocks, Jewellery, Precious Stones, Pearls and Technology, Inhorgenta Europe, Munich
2004 – 2007 Seiko European Distributors Meetings in Munich, Frankfurt, Dusseldorf, Barcelona
2005 The Citizen European Distributors Meeting in Frankfurt
2005 – 2007 5th, 6th, 7th and 8th Casio Pan European Watch Distributors Conventions in Copenhagen, Berlin, Prague and Malta
2006 The East European Orient Distributors Meeting in Berlin
2007 BaselWorld - The Watch and Jewellery Show

Activitati de management:
- Realizarea si coordonarea procedurilor de lucru in cadrul Departamentului de Ceasuri cu privire la urmatoarele activitati: import, realizare de preturi, livrari, imaginea brand-urilor, raportari si service.
- Instruirea si coordonarea colectivului Departamentului de Ceasuri

Realizari:

Am crescut vanzarile in fiecare an de activitate cu 20, pana la 30% pentru fiecare din brand-urile coordonate prin diferite strategii implementate.

Am organizat activitatea comerciala a departamentului prin realizarea si coordonarea procedurilor de lucru cu privire la urmatoarele activitati: import, realizare de preturi, livrari, imaginea brand-urilor, raportari si service.

Am reprezentat cu succes compania in cadrul targurilor si conferintelor internationale la care am participat.

15.05.2002 - 15.05.2003

Departament: achizitii

Titlu Job: gestionar în cadrul departamentului ceasuri

Responsabilitati:

Recepţia importurilor. Realizarea comenzilor de marfă şi pregătirea acestora pentru livrare. Pregătirea documentelor necesare pentru livrarea mărfii. Informarea distribuitorilor şi clienţilor despre produse. Întocmirea de rapoarte privind mişcarea mărfurilor.

Realizari:

Am organizat activitatea in cadrul depozitului departamentului, prin realizarea procedurilor de lucru, a sistemului de comenzi si de livrari de marfa.

studii

 

Facultati:

Liceu Teoretic Spiru Haret, Tulcea – Secţia de informatică, 1993 – 1997, calificare insusita - Asistent Programator.
Universitatea din Bucureşti – Facultatea de Matematică, Secţia de matematici aplicate cu predare în limba engleză. Aplicarea practica a teoriilor statistice şi probabilistice. Toate cursurile au fost predate în limba engleză. 1997 – 2001. Calificare insusita: Licentiat in matematica.
Universitatea Spiru Haret, Bucureşti – Facultatea de Management Financiar Contabil. 2001 – 2004. Calificarea insusita:Economist. Managementul financiar şi contabil al unei firme, cursant.
Activitati extracurriculare

APTITUDINI ŞI COMPETENŢE
SOCIALE - În urma participării şi aplicării cunoştinţelor dobândite la seminariile de Programare Neuro-Lingvistică Mastering Mind and Soul, am dobândit aptitudini şi competenţe sociale, de comunicare, de lucru în echipă.
Astfel, am dobândit uşurinţă în atingerea starii de raport, abilitatea de a mă face plăcut, abilităţi de integrare în grup, am înţeles care este puterea unei echipe.
Toate tehnicile şi cunoştinţele acumulate le-am pus în practică şi le-am aprofundat prin lucrul în cadrul echipei Mastering Mind and Soul , precum şi în funcţia de Manager de produs în cadrul companiei B&B Collection.

APTITUDINI ŞI COMPETENŢE
ORGANIZAORICE - Având funcţia de Manager de produs, coordonez activitatea unui asistent, a unui Key Account Manager, a 5 gestionari depozit, a 12 mărci de ceasuri, precum şi vânzarea acestor produse în 68 de magazine, gestionând astfel un buget de achiziţii de aproximativ 1000 000 Euro anual, precum şi un buget de matketing şi publicitate de aproximativ 200 000 Euro anual.
Am organizat şi susţinut împreună cu partenerii externi de afaceri seminarii de training pentru personalul companiei B&B Collection pentru diferite mărci de ceasuri.
De asemenea, ca membru al echipei Mastering Mind and Soul particip la organizarea seminariilor de dezvoltare personală şi Programare Neurolingvistică.
Ca si Manager de proiect pentru proiecte de constructii, coordonez activitatea companiilor de constructii si a tuturor furnizorilor de materiale si echipamente implicate in proces.

PERMIS DE CONDUCERE - Categoria B.

Premii

2005 – 2007
Mastering Mind and Soul – Companie de training în Programare Neuro-Lingvistică, Dezvoltare personala, Leadership si Negocieri
„De La Robot La Viaţă” – Concepte şi metode de bază de dezvoltare personala.
„Câştigă Bătălia cu Timpul”– Management al vieţii şi al timpului.
„Alege Succesul”– Seminar de afaceri şi vânzări.
„NLP Practitioner” – Seminar de Programare Neuro-Lingvistică
„NLP Master Practitioner” – Seminar de Programare Neuro-Lingvistică
„Magic Leadership” – Seminar de Leadership

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close