Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 06.07.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:15.08.2007

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Manager orientat spre creștere și dezvoltare, cu o vastă experiență în optimizarea operațiunilor, îmbunătățirea calității și maximizarea profiturilor. Competent în implementarea soluțiilor de îmbunătățire a proceselor, în a reduce timpii de nefuncționare, a crește siguranța și a spori eficiența. Expertiza include coordonarea, instruirea și antrenarea echipelor pentru a lucra către un obiectiv comun și pentru a atinge performanțe maxime. Recunoscut pentru analiza proactivă a proceselor de fabricație, identificarea domeniilor de îmbunătățire, implementarea soluțiilor și maximizarea resurselor pentru a îmbunătăți productivitatea și pentru a contribui la succesul general al afacerii. Adept în comunicarea eficientă între echipe, distribuite la nivel global.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Productie, Inginerie, Petrol / Gaze, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Ploiesti, STRAINATATE, Breaza, Campina

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2019 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: business unit manager

Responsabilitati:

Coordonarea activităților zilnice, gestionarea fluxului de lucru și alocarea resurselor pentru atingerea obiectivelor de securitate, calitate și producție. Dezvoltarea și motivarea unei echipe de producție pentru atingerea obiectivelor de producție și îmbunătățirea abilităților tehnice individuale. Gândire critică pentru a gestiona utilizarea materialului având ca rezultat deșeuri minime și randament maxim, păstrând în același timp respectarea strictă a specificațiilor tehnice.
● Gestionarea unei echipe de până la 40 de membri, asigurând aderarea la cele mai bune practici și atingerea obiectivelor.
● Resurse umane alocate pentru a satisface cererea clienților în timpul pandemiei COVID-19 și pentru a îndeplini standardele de calitate.
● Am contribuit la implementarea cu succes a unui nou echipament de fabricație cu timp de nefuncționare zero.
● Identificarea și implementarea soluțiilor creative pentru a maximiza eficiența și a reduce timpul de fabricație.
● Pilotare proiect de digitalizare al indicatorilor de performanță.

01.12.2014 - 31.01.2019

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: inginer productie - analist sisteme informatice

Responsabilitati:

Gestionarea fluxului automat de lucru, valorificând cunoștințe solide despre principiile de inginerie și standardele din industrie pentru a îndeplini cerințele de fabricație, performanța, calitatea și standardele de siguranță. Am investigat și rezolvat probleme, identificând cauza principală și propunând îmbunătățiri ale procesului printr-o comunicare clară către conducere.
● Flux de lucru îmbunătățit prin susținerea implementării unui nou sistem automatizat de paletizare.
● Gestionare proiect de supraveghere pentru a monitoriza starea mașinii și pentru a reduce timpul de nefuncționare.
● Responsabil de respectarea tuturor regulilor de conformitate pentru proiect în ceea ce privește scopul, durata, costurile și riscurile asociate.
● Am implementat o soluție de îmbunătățire a procesului pentru a spori productivitatea.
● Redefinirea procedurilor de lucru.

01.05.2014 - 31.12.2014

Departament: altele

Titlu Job: stagiar

Responsabilitati:

Lucrul într-o companie multinațională m-a ajutat să obțin cunoștințe practice despre procesul de fabricație. Am fost expus la un mediu multicultural, dezvoltând astfel abilități de comunicare și colaborare versatile.
● Reorganizarea depozitelor de piese de schimb în mai multe sectoare pentru a implementa un nou sistem informatic.
● Am finalizat un curs de instruire pentru a opera eficient un sistem intern de calculator, menținând baze de date precise.
● Piese de schimb integrate în sistemul informatic.

01.08.2013 - 01.05.2014

Departament: transport / distributie

Titlu Job: agent livrari

01.07.2010 - 21.07.2010

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: practicant in laboratorul de microbiologie

studii

 

Facultati:

2013 - 2017 Facultate: Inginerie in Petrol si Gaze la Universitatea Petrol si Gaze din Ploiesti. Specializare - Foraj si Extractie
2012 - 2014 Masterat: Management in Alimentatie Publica si Agroturism la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti.
2008 - 2012 Facultate: Controlul si Expertiza Produselor Alimentare/Inginerie in productia alimentara la Universitatea Bioterra din Bucuresti.

Premii

Certificari
May 2011 - May 2011: Curs de operare calculator
Curs de operare calculator finalizat cu certificat de operator PC recunoscut de catre Ministerul Muncii si de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii
Hobby-uri
Sport, Excursii, ComputerPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close