Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 04.06.1988

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:16.12.2008

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Cunostintele dobandite de-a lungul perioadei educationale, cat si activitatile intalnite in experienta personala, mi-au confirmat si conturat vocatia de Inginer Proiectant. Toate competentele dobandite si descoperite pana acum, ma recomanda pentru prestarea acestei meseri. - Sunt o persoană sociabilă, serioasă, cu o continuă dorintă de a învăţa lucruri noi şi de a mă autodepăşii din punct de vedere al cunoştinţelor. - Mă adaptez uşor la mediul de lucru în echipă, reusind sa gestionez eficient relatiile de coordonare/suordonare cu alte persoane. - Competenţe solide şi talent în domeniul desenului tehnic si modelare 3D asistata de calculator. - Deţin o buna vizualizare tridimensională, abilitatea de a citi desene tehnice şi de a opera cu unităţi de măsură din Sistemul Imperial. - Cunostinte de baza pentru notatie/compozitie/recomandari de utilizare pentru metale si plastic - Software principal utilizat pentru aplicatii CAD : CATIA V5-V6, NX Unigraphics.Cunostinte operationale si pentru alte softuri : Solidworks, NX Unigraphics, Inventor, Creo, AutoCAD. Detin abilitatea de a ma adapta in timp util si cu utilizarea altor soft-uri folosite pentru aplicatii CAD. (Aptitudini dobândite şi descoperite pe parcursul formării profesionale şi din activităţile întâlnite in experienţa profesională) . - Permis de conducere categoria B, obţinut din data de 15 decembrie 2008

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Productie, Cercetare - dezvoltare, Inginerie, Auto / Echipamente, Naval / Aeronautic

Oras de lucru: Brasov

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2017 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: manager/product development team lead

Responsabilitati:

Manager
Principalele sarcini si responsabilitati:
• Coordoneaza activitatile din cadrul firmei, supervizand direct echipa tehnica, consultantii si alti colaboratori implicati.
• Stabileste relatii de colaborare pe termen lung cu partenerii, clientii, beneficiarii si finantatorii.
• Pregateste bugetul si cash-flow-ul firmei pentru contractele finale in conformitate cu propunerea inaintata, cu comentariile beneficiarului si cu activitatile prevazute a se desfasura, asigurand resursele necesare bunei desfasurari a acestuia.
• Monitorizeaza in timp progresul atins fata de obiectivele propuse si redacteaza rapoarte lunare catre finantatori, parteneri si beneficiari cu respectarea datelor prevazute in contracte.
• Verifica gradul de imbunatatire a stilului de lucru pentru a maximiza eficienta atingerii obiectivelor propuse.
• Evalueaza impactul activitatii
• Intocmeste si verifica pontajul lunar pentru personalul din subordine si-l transmite Departamentului Contabilitate.
• Organizeaza acordarea concediului de odihna si a zilelor libere pentru personalul din subordine.

01.05.2016 - 31.03.2017

Departament: inginerie

Titlu Job: product development team lead

Responsabilitati:

Companie multinaţională specializata in servicii de suport tehnic (prin delegare de personal specializat la sediul clientului sau in sediul personal) in domeniile CAD / CAE / CAM / FEM. Activitatile se desfasoara in numeroase sectoare tehnice: Automotive, Aerospatiale, Navale, Dispozitive extractie/distributie petrol si gaze naturale, Electrocasnice.

Team leader
Principalele sarcini si responsabilitati:
• Intocmeste si negociaza ofertele propuse posibililor clientilor (atat tehnic cat si financiar),
• Asigurara schimbului eficient de informatii intre clientii actuali si birou,
• Asigura un mediu adecvat de lucru pentru intreaga echipa,
• Realizeaza/modifica modele/desene CAD cerute in cadrul proiectelor abordate,
• Supravegheaza d.p.d.v tehnic si social, activitate echipei.

01.07.2014 - 31.05.2016

Departament: inginerie

Titlu Job: mechanical design engineer

Responsabilitati:

Companie multinationala specializata exclusiv in productia componentelor din plastic, pentru industria Automotive.Activitatile desfasurate pentru aceasta companie au fost intreprinse ca si delegat al companiei Mind 4D.

Modelarea asistata de calculator pentru diverse piese din plastic (Rezervoare SCR-Selective Catalytic Reduction, sisteme de umplere pentru rezervoarele SCR, colectuare de aer, rezervoare de expansiune a lichidului de racire) realizate prin diverse procedee specifice realizarii pieselor din plastic: turnarea in matrite prin injectie, extrudare la cald, ambutisare profilata la cald sub presiune (blowmolding).
▪ Realizarea modelor 3D, conform mediului dimensional/functional in care se va monta produsul finit.
▪ Participarea in cadrul sedintelor de tip „Design Review” impreuna cu reprezentantii altor departamente, pentru devoltarea unui produs care sa se incadreze din punct de vedere al fezabilitatii in capacitatea tehnologica de care dispune linia de productie.
▪ Asigura fluxul de informatii tehnice necesare legate de proiectarea / dezvoltarea produsului, care sa indeplineasca toate cerintele impuse de celelalte departamente implicate in procesul de design/functionalitate/livrare (Calitate, CAE, CAM, Logistica)
▪ Participarea in cadrul sedintelor FMEA , unde evalueaza/propune solutii pentru problemele care se pot intampla de-a lungul procesului de productie.
▪ Gestionarea informatiilor/feedback-ul clientului, pentru dezvoltarea unui produs care indeplineste toate cerintele impuse, pe tot parcursul procesului de productie.
▪ Incarcarea si actualizeaza modelele/informatiile in baza de date a companiei, utilizand programe dedicate acestor activitati de gestionare a datelor.

01.01.2014 - 31.07.2014

Departament: inginerie

Titlu Job: mechanical design engineer

Responsabilitati:

Companie multinaţională specializata in servicii de suport tehnic (prin delegare de personal specializat la sediul clientului sau in sediul personal) in domeniile CAD / CAE / CAM / FEM. Activitatile se desfasoara in numeroase sectoare tehnice: Automotive, Aerospatiale, Navale, Dispozitive extractie/distributie petrol si gaze naturale, Electrocasnice.

CAD Designer
Principalele sarcini si responsabilitati:
• Realizeaza/modifica modele/desene CAD cerute in cadrul proiectelor abordate.

01.07.2011 - 31.01.2014

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: design engineer

Responsabilitati:

Companie multinaţională care se ocupă de proiectarea si fabricarea produselor cu structură metalică pentru: consctrucţii civile, consctrucţii industriale si poduri.

▪ Proiectarea asistata de calculator pentru realizarea diverselor detalii de montaj si/sau distribuire a pieselor din metal folosite la asamblarea structurilor, pentru diverse constructii, industrial si civile.
▪ Pregătirea desenelor de montaj în programe CAD, pentru “joist”-uri (grinzi cu zăbrele), “deck” (tablă ondulată), listele de materiale şi desenele finale folosite pe şantier.
▪ Analiza documentelor (desene, dosarul proiectului, revizii şi specificaţii), pentru a verifica calitatea şi acurateţea informaţiilor, conform desenelor de contract ale proiectului.
▪ Gestioneaza cerintele /feedback-ul clienţilor, pentru obţinerea informaţiilor lipsă sau rezolvarea altor discrepanţe şi aplică modificările solicitate.

studii

 

Facultati:

2007 - 2011 Facultate: Facultatea Inginerie Tehnologică la Universitatea Transilvania din Brașov din Brasov. Ingineria şi Managementul Calităţii
Concepţia proceselor tehnologice aferente ingineriei produselor (fabricaţie şi asamblare)
▪ Utilizarea calculatorului în proiectarea produselor şi a proceselor tehnologice;
▪ Proiectarea, implementarea şi auditul sistemelor de management al calităţii şi/sau al mediului;
▪ Aplicarea metodelor de control statistic al produselor şi proceselor, tehnici de inspecţie;
▪ Analiza fiabilităţii şi securităţii produselor industriale complexe;
2003 - 2007 Liceu / Școală profesională: Tehnician în turism la Grup Scolar Industrial Energetic Câmpina din Campina. Turism și alimentatie publică
▪ Gestionarea relatiilor client – furnizor servici (în agenţie / telefonic / posta electronica)
▪ Identificarea, colectarea informaţiilor pentru informarea şi consilierea clientului
▪ Realizarea vânzării produselor turistice
▪ Urmărirea derulării sejururilor în urma vânzării, asigurarea calităţii serviciilor turistice şi protecţiei consumatorilor.

Premii

Proiecte
Oct 2016 - Mar 2020: DREAM – Driving up Reliability and Efficiency of Additive Manufacturing
I am proud to be involved in a project that is approached one of the future technologies, such as metal AM (Additive Manufacturing).
The aim of DREAM is to significantly improve the performance of laser Powder Bed Fusion of titanium, aluminum and steel components in terms of speed, costs, material use and reliability, also using a Life Cycle approach, whilst producing work pieces with controlled and significantly increased fatigue life, as well with higher strength-to-weight ratios.
In the DREAM project, I was the 1st representatives for our organization in the Technical Committee, were I coordinated the CAD activities that divided into two main work packages.
For the first work package, I supervised the redesign (using topology optimization processes), three products currently manufactured by conventional methods, in order to be produced by AM. The models were redesign by using CATIA V6 design and topology optimization specific modules.
The three redesigned products are representative landmarks in areas such as medical, automotive and mold manufacturing: Hip prosthesis (Adler Ortho) - currently produced by forging; Engine subframe (Ferrari) - currently produced by casting; Mold insert (RB) - currently produced by machining (cooling channels).
For the second work package, I supervised and design a device for removing contamination from different metal powders, used for AM processes.
Besides the role of 1st representatives in the Technical Committee, I also had the role of 1st representatives in the Steering Committee, were related to the specific profile of our organization, I performed specific activities as for Project Coordinator and Project Manager.
For more details and info related to the DREAM research and innovation programme, please visit: www.dream-euproject.euPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close