Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 31.03.1975

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:07.06.2005

obiectiv

 

Punerea in practica a aptitudinilor si cunostinţelor mele in scopul atingerii obiectivelor pe care organizaţia si le-a propus, in vederea cresterii eficienţei si eficacitaţii acesteia.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Productie, Cercetare - dezvoltare, Chimie / Biochimie, Controlul calitatii, Alimentatie / HoReCa, Audit / Consultanta, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2017 - 31.07.2018

Departament: management

Titlu Job: manager fssc 22000

Responsabilitati:

Decizie de certificare pe audituri FSSC 22000, ISO 22000, uploadarea certificarilor pe site-ul Fundatiei FSSC 22000. Organizarea, elaborarea si implementarea tehnicilor, metodelor si instrumentelor specifice.
Mentinerea si imbunatatirea sistemelor, tratarea neconformitatilor si stabilirea corectiilor si actiunilor corective.
Mentine legatura cu autoritatile, organizatiile, fundatiile cu competente in elaborarea legislatiei, standardelor specifice. Implementarea noilor cerinte FSSC 22000 vers. 4.1 in cadrul companiei.
Auditor FSSC 22000, auditor ISO 22000 etc. in cadrul organizatiilor certificate FSSC 22000, ISO 22000 etc.

01.01.2016 - 30.09.2016

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: specialist calitate produse -manager calitate

Responsabilitati:

Intocmirea dosarelor de notificare pentru produsele noi dezvoltate, profil tehnic produs, evaluare si gestionare dosar de furnizor, realizarea etichetelor produselor in conformitate cu legislatia aplicabila.
Implementarea Sistemelor de Siguranta a Alimentului in productie in vederea comercializarii produselor alimentare, Monitorizarea sistemelor S. A.
Implementarea sistemului de Siguranta a Alimentului si modificarea fluxului la achizitionarea unor noi utilaje in procesul de productie.
Selectia furnizorilor de materie prima, a furnizorilor de servicii implicati in activitatile legate de calitatea produselor.
Colaborarea cu laboratoare de specialitate din tara, dar si din strainatate, in vederea determinarilor calitative.

01.11.2011 - 30.06.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sef schimb productie

Responsabilitati:

Organizarea si optimizarea necesitatilor productiei, asigurand implementarea noilor cerinte in cadrul companiei.
Verificarea activitatilor in desfasurare, pentru obtinerea unui nivel optim in conformitate cu specificatiile si procedurile in vigoare.
Identificare deficiente de calitate si evidenta acestora, abaterile de calitate, cauzele acestora si masurile de corectie/ preventie.
Sprijin si suport pentru rezolvarea unor situatii problema si realizarea in bune conditii a planului de productie.

01.11.2009 - 30.11.2011

Departament: productie

Titlu Job: manager productie- responsabil calitate

Responsabilitati:

Asigurarea selectiei furnizorilor de materie prima si a furnizorilor de servicii implicati in activitatile legate de calitatea produselor.
Achizitionarea de materie prima in vederea asigurarii productiei planificate.
Asigurarea, implementarea SMSA in conformitate cu legislatia specifica in vigoare si a standardelor ISO 22000 si ISO 9001;
Asigurarea bunei desfasurari a procesului de dezvoltare a produselor noi, Marca Proprie prin intocmirea dosarelor si profilelor tehnice cerute de catre retele/clienti. Realizarea etichetelor produselor in conformitate cu legislatia aplicabila, cu cerintele standardelor de certificare.
Asigurarea intregului proces de productie prin achizitionarea materiilor prime - ingrediente cu o calitate constanta, a ambalajelor, etichetelor necesare, instruirea si evaluarea subordonatilor in raport cu noile obiective de calitate implementate in cadrul firmei.

Mentinerea, inbunatatirea si certificarea sistemului de calitate si Siguranta Aliementului implementat si certificat prin intermediul sistemului ISO 9001, ISO 22000, auditare interna a furnizorilor in vederea evaluarilor periodice.
Implementarea si certificarea sistemului de Calitate ISO 9001, ISO 22000 in cadrul firmei.
Largirea gamei de sortimentatie produse in vederea adaptarii la cerintele pietei din acest moment.
Ohad Bruchel - tehnolog sef -Tnuva Romania

01.10.2006 - 30.11.2009

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: 1. tehnolog - inginer control room

Responsabilitati:

Supraveghere si coordonare a proceselor de productie: Cottage Cheese, Iaurt de baut, lapte batut, smantana etc. urmarind respectarea parametrilor tehnologici implementati.
Implementarea, ajustarea de retete noi in procesul de fabricatie prin adaptarea de echipamente si introducerea limitelor parametrilor fizico-chimici si microbiologici ai produsului astfel incat sa indeplineasca cerintele legislatiei aplicabile, a standardelor de calitate asumate.
Imbunatatire linia de fabricatie pentru produsul Cottage Cheese asigurand o buna preparare in conditii sigure conform standardelor europene, am initiat planuri de intretinere si control pe flux pentru a preintampina aparitia deficientelor pe parcursul procesului de fabricatie.

Supervizare din punct de vedere fizico-chimic si microbiologic a produselor finite, intermediare, rezultate din fluxul tehnologic, a apei tratate utilizata in prepararea de produs.
Ca membru al echipei de HACCP am participat activ la obtinerea, implementarea si imbunatatirea continua a SMSA prin elaborarea de proceduri si instructiuni de lucru necesare, prin instruiri si verificari periodice ale personalului aflat in subordine.

Ohad Bruchel- tehnologist sef - S.C. TRD-TNUVA Romania Dairies SRL

01.04.2006 - 31.10.2006

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: manager calitate

Responsabilitati:

Implementare si control a sistemulelor de Calitate si Siguranta Alimentului existente in firma;
Mentinerea de relatii optime cu autoritatile cu competenta in elaborarea legislatiei de specialitate, in vederea implementarii noilor cerinte in companie, in vederea obtinerii de autorizatii de functionare pentru toate unitatile/magazinele aflate in Bucuresti;
Supervizarea subordonatilor (incluzand instruire si verificari periodice) pentru crearea unei bune conduite si eficientizarea activitatilor efectuate in companie.
Imbunatatirea calitatii produselor dezvoltate noi, prin efectuarea de vizite de control, audituri a principalilor furnizori ai lantului de magazine.

01.03.2003 - 30.04.2006

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: inginer control calitate- responsabil laborator

Responsabilitati:

In cadrul Departamentului de Asigurarea calitatii am dezvoltat si validat metode analitice noi,
Implementat retete ce urmau a fi respectate ca urmare a documentarilor si testelor de laborator efectuate pe produse semifabricate si finite.
Realizat proceduri si instructiuni de lucru pentru fiecare din analizele efectuate iar metodele de analiza utilizate au buna repetabilitate si reproductibilitate rezolvand problemele tehnologice in timp util fara costuri suplimentare de productie.
Participat activ la elaborarea fiselor tehnice pentru produsele finite obtinute si lansate pe piata.

studii

 

Facultati:

2000 - 2001 Masterat: Separari si purificari avansate in industria chimica la Universitatea Politehnica Bucuresti din Bucuresti. Master: Universitatea Politehnica Bucuresti, Facultatea de Chimie Industriala, Sectia Inginerie Chimica "Separari si purificari avansate in industria chimica" , TEMA "Caracterizarea si modelarea separarii compusilor chimici din produse naturale" (2000-2001);
1995 - 2000 Facultate: Chimie Alimentara la Universitatea Politehnica Bucuresti din Bucuresti. Universitatea Politehnica Bucuresti, Facultatea de Chimie Industriala, Specialitatea: Chimie Alimentara (1995-2000);
Proiectul de diploma:
Cercetare: "Recuperarea acidului citric din mediul de fermentaţie";
Proiectare: "Tehnologia procesarii laptelui. Obtinerea derivatelor din lapte.

Premii

Certificari
Jun 2018 - Jun 2018: Certificat Formare auditor de terta parte pentru Sistem Integrat de Management Calitate- Mediu_- Sanatate si Securitate Ocupationala conform ISO 9001/2015, ISO 14001/2015, ISO 45001/2018,
Formare auditor de terta parte pentru Sistem Integrat de Management Calitate- Mediu_- Sanatate si Securitate Ocupationala conform ISO 9001/2015, ISO 14001/2015, ISO 45001/2018, terminologie aferenta managementului sanatatii si securitatii ocupationale, scopul unui sistem de management eficace
Apr 2018 - Apr 2018: Certificat- Inspectia operatorilor economici din sistemul de agricultura ecologica conform Regulamentului (CE) 834/2007 si legislatiei nationale
Inspectia operatorilor economici din sistemul de agricultura ecologica conform Regulamentului (CE) 834/2007 si legislatiei nationale
Procesul de evaluare a conformitatii produselor ecologice. Modificari ale legislatiei comunitare si nationale si cerintele autoritatilor. Studii de caz etc..
Feb 2018 - Feb 2018: Certificat Nr. 13560/22,02,2018
Sistem de Management al Calitatii - tranzitia Conform ISO 9001/2015
Mar 2011 - Mar 2011: Certificare auditor intern in cadrul cursului «Auditori interni pentru Sistemul de Management Integrat Calitate-Siguranta Alimentului» conform SR EN ISO 9001:2001 (2008) si SR EN ISO 22000 :2005

Jul 2009 - Jul 2009: Certificare «Implementarea, mentinerea si imbunatatirea continua a Sistemului de Management al Sigurantei Alimentului», conform standardului ISO 22000 :2005

Traininguri
May 2014 - May 2014: Situational leadership II

Feb 2013 - Feb 2013: Personal Effectiveness

Jan 2012 - Jan 2012: Assertive Communication

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

germană(mediu,incepator,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close