Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 19.06.1977

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:01.11.2000

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Oportunitatea de a lucra la o companie care sa imi ofere posibilitatea de a-mi imbunatati si completa cunostiintele dobandite pana in prezent si in care acestea sa fie utilizate la potential maxim

Salariu: nespecificat

Beneficii: se negociaza

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Vanzari, Juridic, Productie, Achizitii, Relatii clienti / Call center, Import - export, Petrol / Gaze, Financiar / Contabilitate, Banci

Oras de lucru: Cluj-Napoca, Deva, Hunedoara

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2014 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: manager contracte

Responsabilitati:

-responsabil de identificarea riscurilor contractuale din proiectele companiei si gasirea de solutii pentru contracararea acestora
-responsabil de revizuirea si negocierea documentelor contractuale din punct de vedere juridic si comercial, parte a ofertelor/ cererilor de oferta/ licitatiilor venite din partea furnizorilor si/sau clientilor companiei: oferirea de consultanta si suport juridic si comercial pe problemele contractuale pentru departamentele de vanzari si achizitii la nivel global; contracte de vanzare, achizitie, leasing, distributie, dezvoltare, etc.
-responsabil pentru optimizarea procedurilor relevante la nivel global in revizuirea si negocierea documentelor contractuale si identificarea de solutii pentru imbunatatirea acestora
-responsabil cu oferirea de training uri angajatilor companiei pe negociere contracte
-consultanta si suport juridic oferite companiei si managementului acesteia pe diverse teme: legalizare, verificare de documente; facilitati bancare; litigii comerciale etc.

01.06.2011 - 30.06.2014

Departament: juridic

Titlu Job: consilier juridic - administrator contracte

Responsabilitati:

-responsabil de revizuirea si negocierea documentelor contractuale din punct de vedere juridic si comercial, parte a ofertelor/ cererilor de oferta/ licitatiilor venite din partea furnizorilor si/sau clientilor companiei: oferirea de consultanta si suport juridic si comercial pe problemele contractuale pentru departamentele de vanzari si achizitii la nivel global; contracte de vanzare, achizitie, leasing, distributie, dezvoltare, etc.
-crearea, mentinerea si urmarirea implementarii procedurilor relevante: revizuire si negociere de contracte; audit al potentialilor intermediari, delegarea autoritatii, etc.
-mentinerea bazelor de date a contractelor
-responsabil cu oferirea de training uri angajatilor companiei pe negociere contracte
-consultanta si suport general general companiei si managementului acesteia pe diverse teme: legalizare, verificare de documente; facilitati bancare, etc

01.01.2008 - 31.05.2011

Departament: vanzari

Titlu Job: manager zona

Responsabilitati:

- responsabil de coordonarea activitatii reprezentantei din Franta a companiei Jolidon. Responsabilitati: analize de vanzari, propuneri de planuri de imbunatatire a activitatii celor 14 magazine proprii managerilor aflati in subordine, asigurarea aprovizionarii la timp cu marfa a magazinelor si a clientilor, pregatirea si instruirea personalului, analiza si identificarea de noi oportunitati pentru dezvoltarea pietei franceze.
- responsabil de coordonarea dezvoltarii activitatii comerciale pe pietele din tarile arabe. Responsabilitati: dezvoltarea clientilor actuali prin asigurarea conformitatii conditiilor contractuale cu politica firmei, cercetarea de piata si atragerea de noi clienti din regiune.
- prospectarea si analiza pietei pentru culegerea de date pentru a asigura suportul top-management-ului firmei in luarea deciziilor de deschidere de noi locatii in tarile arabe.
- responsabil de coordonarea negocierilor comerciale cu clientii externi pentru asigurarea conformitatii acestora cu conditiile si politica firmei in termeni de preturi, date de livrare, cantitati si de dezvoltare a pietei.

06.03.2006 - 31.12.2007

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant vanzari franta

Responsabilitati:


- responsabil de coordonarea activitatii operationale a sediului din Lyon. Responsabilitati: analiza si dezvoltarea pietei din sudul Frantei prin identificarea si atragerea de noi clienti, analiza si propunerea de noi locatii pentru magazine proprii si coordonarea activa a deschiderii magazinelor Jolidon in regiunea atribuita prin asigurarea conformitatii cu planul aprobat in termeni de date limita, resurse si buget.
- responsabil de coordonarea biroului din Lyon si a magazinelor din regiune.
- coordonarea colaborarii cu compania mama din Romania pentru a asigura optimizarea stocurilor, implementarea planurilor de marketing, implementarea politicii de retail in conformitate cu cerintelei companiei.

12.09.2001 - 05.03.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: referent import-export

Responsabilitati:

- coordonarea vanzarilor pe piata internationala pentru indeplinerea target-ului stabilit.
- responsabil de relatia cu clientii externi din regiunea stabilita: negocierea contractelor internationale, respectarea termenelor de livrare convenite, facturare, solutionarea eventualelor reclamatii si cerinte pentru imbunatatirea satisfactiei clientilor si dezvoltarea pietei.
- analize de piata pentru identificarea si atragerea de noi clienti.
- coordonarea participarii firmei la expozitiile si targurile internationale (Lyon Mode City 2002-2006; Salon International de la Lingerie Paris 2003-2006) pentru stabilirea de noi contacte si relatii comerciale cu clientii tinta.

studii

 

Facultati:

1997 - 2001 Facultate: Drept la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.
1995 - 1999 Facultate: Stiinte Economice - Comert International la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Activitati extracurriculare

- gandire analitica, adaptabilitate mare si capabilitate de a munci in conditii de stres
- aptidutini interpersonale si abilitate de a interactiona cu diferite personalitati si in diferite situatii

Premii

S.C. IRPECO IMPEX SRL - Operator PC - 03.10.2000 - 05.11.2000
SMART TRAINING - Tehnici de vanzare - 29-30.11.2003
SMART TRAINING - Comunicare si negociere in vanzari - iunie-iulie 2004

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close