Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 17.12.1987

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:17.12.2007

obiectiv

 

Deosebite abilități de comunicare in domeniul relațiilor interumane , un puternic spirit de convingere dominat de perseverență, o îmbinare excelentă între spiritul de echipă și cel competitiv .Adaptare usoara la mediu de grup, incredere in fortele proprii, dar si o mare disponibilitate de a invata lucruri noi. Sociabilă Practică Muncitoare Calma Optimista

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Altele, Medicina umana, Administrativ / Logistica, Controlul calitatii, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2017 - 28.02.2018

Departament: medicina umana

Titlu Job: manager clinica

Responsabilitati:

Responsabilitati : Oferă suport in promovarea serviciilor .
Controlează eficiența costurilor in clinica
Supervizarea si luare de măsuri in vederea respectării standardelor de calitate a serviciilor medicale oferite.
Propune conducerii unitatii:planul de dezvoltare , planul anual de servicii medicale,bugetul de venituri si cheltuieli.
Creșterea standardelor de calitate prin elaborarea de proceduri si instrucțiuni de lucru, elaborarea cu medicii , propuneri de îmbunătățire a activității medicale.


01.12.2012 - 31.01.2017

Departament: medicina umana

Titlu Job: receptionera /coordonator clinica

Responsabilitati:

Vizitarea clientilor si mentinerea in permanenta a contactului cu acestia
Atingerea target-ului de vanzare stabilit de companie
Identificarea de clienti noi, negocierea si semnarea de contracte cu acestia.
Monitorizeaza si evalueaza activitatile desfasurate in clinica in scopul cresterii performantelor profesionale si utilizarii eficiente a resurselor alocate;
- Imbunatateste standardele clinice si a modelelor de practica in scopul acordarii de servicii medicale de calitate in scopul cresterii gradului de satisfactie a pacientilor;
- Are atributii organizatorice si functionale cu caracter medico-sanitar;
-Sustine organizarea diverselor evenimente si servicii contractate de clinica, pe baza bugetului de venituri si cheltuieli propriu, aprobat de conducerea unitatii;
-Sesizeaza si propune masuri de simplificare a mijloacelor si metodelor de lucru;
-Coordoneaza, controleaza si raspunde de activitatea personalului din subordine si deleaga sarcini acestora.Etc
18.10.2010 - 30.04.2012

Departament: medicina umana

Titlu Job: receptionera

Responsabilitati:

Primirea pacientilor in clinica, intocmire fise medicale, realizarea de programari telefonice, livrarea probelor catre laborator, receptie corespondenta, actualizarea bazelor de date ale pacientilor, verificare biletelor de trimitere si a analizelor, indrumarea pacientilor catre sectiile de specialitate, promovarea clinicii prin intermediul telefonului si door to door.
am realizat cresterea profitului companiei prin inmultirea numarului de pacienti cu aproximativ 150%, initiativa de a incheia contracte pentru medicina muncii a adus un profit considerabil firmei.

01.08.2009 - 31.10.2010

Departament: medicina umana

Titlu Job: receptionera

Responsabilitati:

Secretariat (preluari apeluri telefonice, preluari pacienti, corespondenta), inregistrarea fiselor in baza de date, etichetarea probelor ,predarea probelor in labirator etc.
Am crescut vanzarile prin aducerea de pacienti, de la aproximativ 100 de pacienti, la peste 210.etc

studii

 

Facultati:

2010 - 2014 Facultate: INGINER la Bioterra din Bucuresti. Controlul si Expertiza Produselor AlimentarePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close