Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 18.03.1985

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Experiența totală de muncă în specialitate este de peste 10 ani, sustinuta de studiile de licenta in domeniul Alimentatie Publica si Management si Master in domeniul Sanate Publica si Management. Am activat in domeniul HoReCa, atat in Romania cat si in Olanda, coordonand echipe de peste 15 persoane. In timpul pandemiei m-am focusat pe dezvoltarea si implementarea platformei " catering.umfcd.ro"destinata studenților si personalului UMF. Permis de conducere - Categoria B

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Altele, Turism / Hotel staff, Inginerie, Protectia muncii, Controlul calitatii, Alimentatie / HoReCa, Management, Personal calificat, Project Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2019 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: manager cantine

Responsabilitati:

Manageriez, planific si coordonez activitatea zilnica din cele trei locatii ale Institutiei, respectiv: Cantina din Caminul Studentesc E, Cantina din Facultatea de Medicina si Bufet din Facultatea de Farmacie ; Intocmesc liste necesare cu produse alimentare si nealimentare; Mentinerea legaturii cu furnizorii privind modificarea comenzilor; Controlez activitatea de productie prin supravegherea unei echipe de 19 persoane; Initiere implementare Platforma ,,catering.umfcd.ro" - suport departement IT pentru urmatoarele: - propunere sondaj in randul studentilor; - creare meniuri zilnice ( 5 meniuri saptamanal ); - preluare si monitorizare comenzi si plati realizate. Management platforma online pentru aprox 150 comenzi/zilnice; Facultate de Medicina - 300/400 portii pe zi , Facultatea de Farmacie - 150/200 portii pe zi, Caminul E din Grozavesti - 150/200 porti pe zi. Asigurarea functionalitatii cantinelor in timpul evenimentelor din cadrul Universitatii ( Rezidentiat, Repartitii, Admitere si alte evenimente ); Asigurarea serviciilor standard impuse de institutiile publice ( DSVSAB; DSPMB; ISU; ISO si a altor instituții de control ) prin sistemul Hazard Analysis and Critical Control Point ( analiza riscurilor si a punctelor critice de control ); Gestionare si solutionarea reclamatiilor venite de la clienti. Realizari: - Asigurarea standardelor la cel mai inalt nivel impuse de legislatia in vigoare, reducand la zero numarul sanctiunilor primite in urma controalelor DSVSAB, DSPMB, ISU, ISO, a altor instituții de control; -Implimentarea cu succes a platformei online ,,catering.umfcd.ro" .

01.05.2015 - 30.04.2019

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: team lider

Responsabilitati:

Companie olandeza cu peste 20 de sucursale și peste 1500 de angajați. Conceptul este iubit de mulți datorită meniului extins, raportului preț-calitate și serviciului bun.

Conducerea unei echipe de peste 10 persoane in realizarea unui numar de peste 800 comenzi zilnice.
Optimizarea turelor de lucru, controlul calitatii produselor, supervizarea activitatii angajatilor, planificarea si coordonarea activitatii zilnice din restaurant.

01.07.2010 - 31.05.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: pizzar

Responsabilitati:

Angajat la deschiderea restaurantului cu scopul de a dezvolta un numar de peste 15 retete proprii de pizza.
Realizari:
- coordonarea unei echipe de 3 persoane;
- atingerea targetelor initiale prin livrarea a 150 pizza/zi in sezon;

01.03.2007 - 30.06.2009

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar pizzar

Responsabilitati:

Preluarea si efectuarea comenzilor din bucatarie;

studii

 

Facultati:

2019 - prezent Masterat: Sanatate Publica si Management la UMF din Bucuresti. Departamenul preclinic de stiinte Complementare - Disciplina "Sanatate Publica si Management"

Profil : Sanatate Publica si Management
2010 - 2014 Facultate: Inginerie si Management in Alimentatia Publica si Agroturism la Agronomie din Bucuresti. Specializare: Inginerie si Management in Alimentatia Publica si Agroturism

Profil – Alimentatie Publica si Management

Premii

Certificari
Jan 2019 - Jan 2019: Curs de notiuni fundamentale de Igiena
Organizat de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului
Apr 2001 - Nov 2001: Curs de calificare acreditat de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale
Specializare: Bucatar ( cu durata de 6 luni, fiind recunoscut si international )
Profil: Alimentatie Publica



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close