Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 31.08.1969

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:31.01.1995

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Coordonator de echipe.Bun comunicator.Rabdator si analitic.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Masina, laptop,telefon mobil

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Arhitectura / Design interior, Paza si protectie / Militar, Turism / Hotel staff, Internet / e-Commerce, Inginerie, Auto / Echipamente, Service / Reparatii, Naval / Aeronautic, Automatizari

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: 05.02.2017

experienta profesionala

 

01.05.2019 - prezent

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: manager

01.08.2018 - 30.04.2019

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: director general

Responsabilitati:

Coordonare ,control ,gestionare si dezvoltare resurse umane , materiale si procese pentru ca atelierul de service sa devină reparator autorizat JaguarLandRover

01.04.2009 - 31.07.2018

Departament: service / reparatii

Titlu Job: director after sales si tehnic

Responsabilitati:

Coordonarea in Romania a serviciilor post vanzare Jaguar Land Rover ( tehnic si non-tehnic )
Membru in consiliul de administratie.

01.12.2007 - 30.04.2009

Departament: service / reparatii

Titlu Job: sef service,manager tehnic si garantii

Responsabilitati:

Coordonare flux service,coordonare suport tehnic si diagnoza,control si auditare flux garantii01.01.1997 - 31.12.2007

Departament: service / reparatii

Titlu Job: director service reparatii land rover

Responsabilitati:

Ca sef de service ma ocup de diagnoza problemelor tehnice, coordonarea muncitorilor, lansarea de comenzi interne si externe, eliberarea pieselor si executia devizelor, instruirea personalului din subordine, calculul preturilor de vanzare si al manoperei, intocmirea actelor vamale, receptia lucrarilor si stabililrea termenelor de executie. Controlul final al lucrarilor complexe, cat si testarea finala a autovehiculelor dupa executia acestor lucrari le execut personal. De asemenea comunic cu clientii la fiecare pas al executiei, punandu-i in tema cu stadiul lucrarilor si necesarul ulterior daca este cazul.
Aleg furnizorii interni si externi pe baza calitatii pieselor si a raportului corect pe piata al pieselor. Comunic electronic cu furnizorii din Anglia, lansez termenele comenzilor si stabilesc frecventa aprovizionarii.Controlez magazia si iau masuri in scopul unui stoc eficient.Instruiesc elevi practicanti aflati la SC ANGLOCARS SRL.

Ca principale realizari sunt cresterea productivitatii de la an la an, dublarea cifrei de afaceri in ultimii doi ani, mentinerea unui nivel de calitate al lucrarilor ridicat, cointeresarea echipei, asigurarea unui suport tehnic performant,asigurarea unui climat de lucru propice performantei, interconexiunea cu firmele furnizoare la un nivel inalt, cat si crearea unei conduite de comunicare cu clientii, numarul acestora triplindu-se in ultimii doi ani.
Dl. Mike Brown Patron
Dl. Michael Roberts - Director Economic
Clienti carora li se pot cere referinte
Bonuri de masa
Telefon mobil
Prime ocazionale

01.07.1994 - 31.01.1997

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer sef service auto

Responsabilitati:

Ca sef de service principalele responsabilitati erau mentinerea in functiune a autovehiculelor intreprinderii (macarale hidraulice, electrocare, stivuitoare, camioane, automobile) cat si a depanarii de automobile catre terti.
Ca sarcini zilnice erau procurarea de materiale si piese necesare reparatiei, diagnoza defectiunilor, coordonarea muncitorilor din subordine si interconexiunea cu departamentele de aprovizionare, desfacere si conducere ale unitartii.
Tot ca sef de service, intocmeam bonurile de materiale si devizele finale ale lucrarilor.
Principalele realizari ca sef de service sunt : repunerea in functiune a unor utilaje vechi casate initial (cum ar fi electrocare si compactoare), utilarea si organizarea service-ului, colaborarea cu departamentul proiectare in scopul proiectarii si executiei a unor elevatoare hidraulice tip foarfeca.
Am condus o echipa de sapte muncitori cu care am reusit sa executam reparatii de calitate catre terti.
Dl. Marius Dragomir - Director Tehnic
Dl. Pricop Ioan - Director General
D-na Mihaela Nicolae - Sef Serv. Aprovizionare
Prime ocazional.

20.06.1987 - 20.07.1994

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: mecanic masini ,utilaje si auto

Responsabilitati:

Responsabilitatile mele ca mecanic masini ,utilaje si ulterior auto erau: intretinerea si depanarea utilajelor mecanice aflate in productie in flux si apoi a celor auto ,inclusiv macarale ,electrocare, camioane,stivuitoare, etc.

Realizari:

Am depanat si intretinut o serie de masini,utilaje ce m-au ajutat sa-mi largesc bagajul tehnic profesional.Mentionez ca in aceasta perioada eram student la Facultatea de Masini si Utilaje, fapt ce m-a ajutat sa-mi consolidez pregatirea tehnica.Depanarile erau programate,mai putin cele accidentale, care cu trecerea timpului,dupa 1989 au avut nevoie de un efort sporit de adaptare tehnica,uzinele pre 1989 falimentind una cite una si nemaiavind posibilitatea procurarii de toate piesele de schimb si necesitind o reconditionare a anumitor repere.

studii

 

Facultati:

1988 - 1994 Facultate: la din Bucharest.

Activitati extracurriculare

Vorbit, scris engleza tehnica
Consecventa, determinare, putere de munca, lucrul in echipa
Capacitate organizatorica,Capacitate de lucru sub presiunea termenelor limita

Premii

Atestat RAR - Sef Service Auto

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close