Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 12.09.1990

Permis conducere:  Cat.A,B, Data obtinerii:01.10.2008

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Oras de lucru: Timisoara

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2018 - prezent

Departament: saloane / clinici frumusete

Titlu Job: manager

Responsabilitati:

Responsabil cu întreținerea magazinului, prezența online și crearea bazei de date a clienților.
Gestionarea reclamelor on-line și a crearea diverselor materiale promoționale.
De asemenea, asigurarea că inventarul este mereu actualizat pentru fiecare segment al salonului.
Dezvoltarea și menținerea relațiilor bune de lucru cu atât cu clienții și distribuitorii.

Pe lângă cele de mai sus, sunt responsabil de organizarea de cursuri de formare pentru angajați, pentru a se asigura că aceștia sunt întotdeauna la curent cu tendințele și cerințele pieței.

01.12.2016 - 31.01.2018

Departament: functii publice

Titlu Job: asistent parlamentar

Responsabilitati:

Am făcut parte din personalul delegatiei României în Parlamentul European din Bruxelles. În timp ce lucram ca asistent printre responsabilitățile mele, am fost însărcinat cu organizarea programărilor săptămânale, participând la diverse conferințe pe teme diverse, cum ar fi piața unică digitală, infrastructura, turismul de finanțare și conservare.

Principala mea sarcină a fost să particip la dezbaterile comisiilor parlamentare, Libertățile civile, Justiție și Afaceri Interne (LIBE), Transport și Turism (TRAN), Piața Internă și Protecția Consumatorilor (IMCO).

Am fost responsabil cu organizarea unor evenimente culturale și educaționale, atât în ​​Parlamentul European, cât și în mai multe instituții din România. Am fost implicat în diverse roluri în peste 50 de evenimente diferite, oferind asistență grupurilor VIP sau Visitor.
De asemenea, am fost responsabil pentru crearea materialelor pentru conferință, cum ar fi posterul evenimentului, prezentarea vorbitorilor și cercetarea pe tema conferinței pentru discursul deputatului european.

În plus, am fost responsabil pentru editarea și gestionarea prezenței online a deputaților europeni în diferite grupuri media sociale, inclusiv pe site-ul oficial al deputațiilor.
Printre alte activități frecvente, am fost implicat în editarea videoclipurilor și a imaginilor, traducând o varietate de documente diferite (răspunsuri prin e-mail de la Comisia Europeană, răspunsuri din partea parlamentului național și documente confidențiale din instituții precum Euro-pol, eu-Lisa, Frontex etc.).

01.11.2015 - 31.12.2016

Departament: marketing

Titlu Job: customer support

Responsabilitati:

Am fost responsabil cu furnizarea de asistență tehnică minimă și asistență pentru diverși clienți interesați de creșterea veniturilor prin intermediul Social Media și Search Engine Optimization. Furnizarea de informații exacte, valabile și complete prin utilizarea metodelor / instrumentelor corecte.

Preluarea plângerilor clienților, oferindu-le soluții și alternative adecvate, respectând parametrii de timp. De asemenea, construcția unor relații durabile cu clienții prin comunicare deschisă și interactivă.

01.09.2014 - 31.05.2016

Departament: medicina veterinara

Titlu Job: stagiar

Responsabilitati:

Întreținerea cabinetului într-o manieră ordonată. Am fost primul contact cu clienții care au intrat în cabinet.

Tratarea triajului și situațiile de urgență efectuate sub supravegherea unui medic veterinar.
Prin lucrul alături de un practician cu experiență am dezvoltat abilități de management și am obținut experiență clinică.

studii

 

Facultati:

2010 - 2016 Facultate: Medicină Veterinară la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara din Timisoara.

Premii

Traininguri
Mar 2018 - Mar 2018: Inbox Zero - Ari Meisel

May 2017 - May 2018: Abilități esențiale pentru noul manager - Lawrence M. Miller

Nov 2016 - Nov 2016: ”21 de secrete ale vânzătorilor de top” - Lorand Soares Szasz

Voluntariat
Feb 2017 - Sep 2018: Asociația Națională pentru Protecția Pacienților
Participarea la diverse conferințe în domeniul medical;
Informarea cetățeniilor asupra drepturilor pacienților și a noutăților din sistemul medical;
Aug 2015 - Sep 2018: Asociația Împreuna pentru Familie
Organizareea diferitelor acțiuni caritabile precum: donare de sânge, colectarea deșeurilor, sprijinirea persoanelor nevoiașe;
Responsabil de campaniile pentru strângerea fondurilor necesare acțiunilor caritabile;
Promovarea evenimentelor caritabile;Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close