Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 22.08.1990

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:22.08.2008

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Experienta de peste 10 ani in restaurante internationale cat si romanesti, experienta in management , consultanta afaceri si vanzari.

Salariu: 3.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Imobiliare, Resurse umane / Psihologie, Marketing, MLM / Vanzari directe, Management

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2019 - 31.05.2020

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: manager

01.04.2016 - 31.10.2019

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: sef de sala

Responsabilitati:

Organizarea ospatariilor
Asigurarea stocuriilor
Instruirea noilor angajati ( formarea echipei)
Programarea orarului lunar
Buna functionare a restaurantului

01.06.2015 - 31.03.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: manager

Responsabilitati:

Sarcini de protocol
Colectarea informatiilor importante
Strategi de afaceri
Obiective organizationale
Clasarea clientelei

01.12.2012 - 30.06.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar/asistent manager

Responsabilitati:

Asigurarea necesarului bar/bucatarie
Organizarea programului de lucru lunar al angajatiilor
Asigurarea functionarii optime a restaurantului

01.04.2009 - 31.10.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar

Responsabilitati:

Asigurarea bunei functionari a restaurantului pe tot parcursul programului ( deschidere inchidere)

studii

 

Facultati:

2019 - 2019 Colegiu / Studii postliceale: Curs initiere a degustarea vinurilor. la Transylvania wine school din Cluj.
2012 - 2014 Facultate: Management la Birmingham business Management din Birmingham.
2004 - 2008 Colegiu / Studii postliceale: Matematica-Informatica la Colegiul Tehnic Tarnaveni din Tarnaveni.



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close