 |
Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau
daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina
este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera
candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de
potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un
format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai
detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.
Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de
mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul
catre aceasta pagina.
Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de
ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi
exprima acordul in acest sens.
| Curriculum Vitae |
|
informatii personale
|
|
 |
M 12.07.1974 Permis conducere: Cat.B, Data obtinerii:10.08.1998 Stagiu militar: da
|
|
obiectiv | |
|
Departament: Vanzari, Altele, Achizitii, Alimentatie / HoReCa, Auto / Echipamente Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani) Disponibil: oricand | experienta profesionala | |
|
01.05.2015 - prezent Departament: alimentatie / horeca Titlu Job: manager Responsabilitati: Restaurant Taverna Covaci - Restaurant apartinand MCG grup
▪ Contactarea furnizorilor si agentilor pentru materiile prime,
▪ Efectuarea contractelor de colaborare cu furnizori de materie prima,
▪ Calculatia preturilor si reducerea costurilor,
▪ Stabilirea sarcinilor pentru personalul din subordine, în scopul realizării comenzilor;
▪ Repartizarea muncitoriilor pe activităţi în cadrul fluxului de productie în scopul eficientizării activităţii;
▪ Urmărirea realizarii comenzilor şi livrarea la termen a acestora.
▪ Urmărirea producţiei, coeficienţi de randament, normare personal, pierderi tehnologice;
▪ Monitorizarea parametrilor din procesul tehnologic;
▪ Monitorizarea permanentă a indicatorilor de calitate;
▪ Supravegehere reparatiilor de intretine si modernizare;
▪ Intocmirea gestiunii stocurilor de marfa, monitorizarea vanzarilor si emiterea comenzilor pentru a mentine un nivel optim al stocurilor;
▪ Supravegherea procesului de aprovizionare;
▪ Organizarea si asistarea la efectuarea inventarelor periodice.
▪ Intocmirea inchiderii de zi;
▪ Propunerea si dezvoltarea de noi specialitati culinare si strategii de dezvoltare;
▪ Definire strategii de dezvoltare si contractare a noi clienti;
▪ Intervievarea personalului si colaborare stransa cu departamentul de HR in privinta: adeverintelor medicale, concedii, etc.
▪ Colaborare stransa cu departamentul financiar privind eventuarea platilor, credite / debite furnizori, inchideri de luna;
▪ Planificarea si conducerea activitatilor restaurantului
▪ Management si programe de igienă alimentară,
▪ Identificarea problemelor şi implementarea solutiilor.
▪ Prezentarea si degustarea meniului nou,
▪ Consultanta oferita in cadrul evenimentelor private, incluzand personalizarea si ofertarea meniurilor. |
|
01.01.2012 - 31.01.2015 Departament: alimentatie / horeca Titlu Job: consultant culinar Responsabilitati: ▪ Imbunatatirea constanta a gamei de produse;
▪ Propunerea si dezvoltarea de noi specialitati culinare;
▪ Asigurarea respectarii retetelor din meniu si a standardelor de calitate;
▪ Regandirea si reformarea fluxului bucatariei;
▪ Stabilirea nivelului de inventar şi a politicilor de achizitii;
▪ Implementarea sistemului HACCP
▪ Prezentarea si degustarea meniului nou,
▪ Identificarea problemelor şi implementarea solutiilor.
▪ Management si programe de igienă alimentară. |
|
01.01.2010 - 31.01.2012 Departament: alimentatie / horeca Titlu Job: manager restaurant Responsabilitati: ▪ Contactarea furnizorilor si agentilor pentru materiile prime,
▪ Efectuarea contractelor de colaborare cu furnizori de materie prima,
▪ Calculatia preturilor si reducerea costurilor,
▪ Calculatia si dezvoltarea de reţete,
▪ Prezentarea si degustarea meniului nou,
▪ Management si programe de igienă alimentară,
▪ Identificarea problemelor şi implementarea solutiilor. |
|
01.01.2006 - 31.01.2010 Departament: alimentatie / horeca Titlu Job: colaborator paprika tv Responsabilitati: ▪ Prezentarea si gatirea meniului zilei;
▪ Imbogatirea gamei de produse;
▪ Propunerea si dezvoltarea de noi specialitati culinare;
▪ Asigurarea respectarii retetelor din meniu si a standardelor de calitate;
▪ Prezentarea si degustarea meniului nou,
▪ Identificarea problemelor şi implementarea solutiilor.
▪ Management si programe de igienă alimentară. |
|
01.01.1995 - 31.01.2006 Departament: alimentatie / horeca Titlu Job: ospatar / sef de sala |
| studii | |
|
Facultati: 2011 - 2011 Colegiu / Studii postliceale: Curs specializare director restaurant la SC Lira Coop Creative SRL din Bucuresti. Comunicare interpersonala, Comunicare intr-o limba straina, Munca in echipa, Organizarea activitatii, Asigurarea calitatii serviciilor,Promovarea imaginii si seviciilor, Reprezentarea companiei in relatiile cu tertii
2007 - 2010 Liceu / Școală profesională: Diploma de Bacalaureat la Grupul Scolar Dacia din Bucuresti.
|
|
|
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
|
|