Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 12.07.1974

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.08.1998

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Departament: Vanzari, Altele, Achizitii, Alimentatie / HoReCa, Auto / Echipamente

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2015 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: manager

Responsabilitati:

Restaurant Taverna Covaci - Restaurant apartinand MCG grup
▪ Contactarea furnizorilor si agentilor pentru materiile prime,
▪ Efectuarea contractelor de colaborare cu furnizori de materie prima,
▪ Calculatia preturilor si reducerea costurilor,
▪ Stabilirea sarcinilor pentru personalul din subordine, în scopul realizării comenzilor;
▪ Repartizarea muncitoriilor pe activităţi în cadrul fluxului de productie în scopul eficientizării activităţii;
▪ Urmărirea realizarii comenzilor şi livrarea la termen a acestora.
▪ Urmărirea producţiei, coeficienţi de randament, normare personal, pierderi tehnologice;
▪ Monitorizarea parametrilor din procesul tehnologic;
▪ Monitorizarea permanentă a indicatorilor de calitate;
▪ Supravegehere reparatiilor de intretine si modernizare;
▪ Intocmirea gestiunii stocurilor de marfa, monitorizarea vanzarilor si emiterea comenzilor pentru a mentine un nivel optim al stocurilor;
▪ Supravegherea procesului de aprovizionare;
▪ Organizarea si asistarea la efectuarea inventarelor periodice.
▪ Intocmirea inchiderii de zi;
▪ Propunerea si dezvoltarea de noi specialitati culinare si strategii de dezvoltare;
▪ Definire strategii de dezvoltare si contractare a noi clienti;
▪ Intervievarea personalului si colaborare stransa cu departamentul de HR in privinta: adeverintelor medicale, concedii, etc.
▪ Colaborare stransa cu departamentul financiar privind eventuarea platilor, credite / debite furnizori, inchideri de luna;
▪ Planificarea si conducerea activitatilor restaurantului
▪ Management si programe de igienă alimentară,
▪ Identificarea problemelor şi implementarea solutiilor.
▪ Prezentarea si degustarea meniului nou,
▪ Consultanta oferita in cadrul evenimentelor private, incluzand personalizarea si ofertarea meniurilor.

01.01.2012 - 31.01.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: consultant culinar

Responsabilitati:

▪ Imbunatatirea constanta a gamei de produse;
▪ Propunerea si dezvoltarea de noi specialitati culinare;
▪ Asigurarea respectarii retetelor din meniu si a standardelor de calitate;
▪ Regandirea si reformarea fluxului bucatariei;
▪ Stabilirea nivelului de inventar şi a politicilor de achizitii;
▪ Implementarea sistemului HACCP
▪ Prezentarea si degustarea meniului nou,
▪ Identificarea problemelor şi implementarea solutiilor.
▪ Management si programe de igienă alimentară.

01.01.2010 - 31.01.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: manager restaurant

Responsabilitati:

▪ Contactarea furnizorilor si agentilor pentru materiile prime,
▪ Efectuarea contractelor de colaborare cu furnizori de materie prima,
▪ Calculatia preturilor si reducerea costurilor,
▪ Calculatia si dezvoltarea de reţete,
▪ Prezentarea si degustarea meniului nou,
▪ Management si programe de igienă alimentară,
▪ Identificarea problemelor şi implementarea solutiilor.

01.01.2006 - 31.01.2010

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: colaborator paprika tv

Responsabilitati:

▪ Prezentarea si gatirea meniului zilei;
▪ Imbogatirea gamei de produse;
▪ Propunerea si dezvoltarea de noi specialitati culinare;
▪ Asigurarea respectarii retetelor din meniu si a standardelor de calitate;
▪ Prezentarea si degustarea meniului nou,
▪ Identificarea problemelor şi implementarea solutiilor.
▪ Management si programe de igienă alimentară.

01.01.1995 - 31.01.2006

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: ospatar / sef de sala

studii

 

Facultati:

2011 - 2011 Colegiu / Studii postliceale: Curs specializare director restaurant la SC Lira Coop Creative SRL din Bucuresti. Comunicare interpersonala, Comunicare intr-o limba straina, Munca in echipa, Organizarea activitatii, Asigurarea calitatii serviciilor,Promovarea imaginii si seviciilor, Reprezentarea companiei in relatiile cu tertii
2007 - 2010 Liceu / Școală profesională: Diploma de Bacalaureat la Grupul Scolar Dacia din Bucuresti.



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close