Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 03.08.1988

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:07.07.2013

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Angajarea intr-o companie care permite imbunatatirea capacitatilor profesionale. Manifest disponibilitate deplina pentru insusirea rapida a cunostintelor profesionale necesare activitatii.

Salariu: 1.000,00 USD / luna

Tip job: Part time, Full time, Internship / Voluntariat, Proiect / Sezonier

Departament: Turism / Hotel staff

Oras de lucru: Bucuresti, Constanta, STRAINATATE, SPANIA

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2014 - 30.11.2015

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bar manager

01.11.2013 - prezent

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: manager

01.07.2013 - 09.09.2013

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman

01.10.2012 - 30.11.2013

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman

Responsabilitati:

Deservirea bauturi alcoolice si non-alcoolice conform retetarului propriu al unitatii, pastrarea igienei si a curateniei la locul de munca, dozarea judicioasa a bauturilor servite in conformitate cu retetarul aprobat, administrarea corecta a stocului de bauturi, intocmirea listei de vanzare de peste zi, inregistrarea vanzarilor, intocmirea inventarului ori de cate ori este nevoie in conformitate cu legea in vigoare. Utilizarea casei de marcat. Aprovizionarea barului cu marfa necesara, comandarea marfurilor necesare barului de la distribuitori.
Conceperea Meniului " Summer Zebra" cocktail's & drinks, am conceput un meniu si un retetar special pentru sezonul de vara, selectand cocktail-uri alcoolice si non-alcoolice, cat si coffe cocktail's si derivate din cafea special pentru sezonul de vara.

01.05.2012 - 01.10.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman

01.12.2011 - 01.05.2012

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bar manager

Responsabilitati:

Deservirea bauturi alcoolice si non-alcoolice conform retetarului propriu al unitatii, pastrarea igienei si a curateniei la locul de munca, dozarea judicioasa a bauturilor servite in conformitate cu retetarul aprobat, administrarea corecta a stocului de bauturi, intocmirea listei de vanzare de peste zi, inregistrarea vanzarilor, intocmirea inventarului ori de cate ori este nevoie in conformitate cu legea in vigoare. Utilizarea casei de marcat. Aprovizionarea barului cu marfa necesara, comandarea marfurilor necesare barului de la distribuitori.

01.06.2010 - 01.12.2011

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman

Responsabilitati:

Deservirea bauturi alcoolice si non-alcoolice conform retetarului propriu al unitatii, pastrarea igienei si a curateniei la locul de munca, dozarea judicioasa a bauturilor servite in conformitate cu retetarul aprobat, administrarea corecta a stocului de bauturi, intocmirea listei de vanzare de peste zi, inregistrarea vanzarilor, intocmirea inventarului ori de cate ori este nevoie in conformitate cu legea in vigoare. Utilizarea casei de marcat. Aprovizionarea barului cu marfa necesara, comandarea marfurilor necesare barului de la distribuitori.

01.01.2010 - prezent

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: barista

Responsabilitati:

Participarea in calitate de Barista pentru compania Illy in diferite evenimente in bucuresti : J.W Marriott, Athene Palace Hilton Bucuresti, Pullman hotel, Raddison, Palatul Regal, Ateneul Roman, Opera Romana, Ambasada Italiei, Palatul Cotroceni.
Evenimente : Licitatiile Artmark, Lansare Maseratti, Sonoro 2013, Premiile Cesar, Salonul Auto Bucuresti, Gala Temporis, Romexpo.

Realizari:

Participarea la cursuri Barista training in cadrul companiei Illy


Un espresso perfect este rezultat al teoriei îmbinate cu practica de zi cu zi.

Barista Training este un program de training intensiv, teoretic si practic, de 2 zile ce abordeaza urmatoarele subiecte:

Cafeaua, istorie si origini.
illycaffe – lider al categoriei super premium
Reguli in prepararea unui espresso - cei 4M (Miscela, Macinadosare, Macchina espresso, Mano).
Cappuccino & Latte art.
Reţete şi cocktailuri, tehnici de preparare şi servire.

01.01.2010 - 24.05.2010

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman

Responsabilitati:

Deservirea bauturi alcoolice si non-alcoolice conform retetarului propriu al unitatii, pastrarea igienei si a curateniei la locul de munca, dozarea judicioasa a bauturilor servite in conformitate cu retetarul aprobat, administrarea corecta a stocului de bauturi, intocmirea listei de vanzare de peste zi, inregistrarea vanzarilor, intocmirea inventarului ori de cate ori este nevoie in conformitate cu legea in vigoare. Utilizarea casei de marcat. Aprovizionarea barului cu marfa necesara, comandarea marfurilor necesare barului de la distribuitori.

10.03.2009 - 22.12.2009

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman

Responsabilitati:

Deservirea bauturi alcoolice si non-alcoolice conform retetarului propriu al unitatii, pastrarea igienei si a curateniei la locul de munca, dozarea judicioasa a bauturilor servite in conformitate cu retetarul aprobat, administrarea corecta a stocului de bauturi, intocmirea listei de vanzare de peste zi, inregistrarea vanzarilor, intocmirea inventarului ori de cate ori este nevoie in conformitate cu legea in vigoare. Utilizarea casei de marcat. Aprovizionarea barului cu marfa necesara, comandarea marfurilor necesare barului de la distribuitori.

01.02.2007 - 01.11.2007

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: barman

Responsabilitati:

Deservirea bauturi alcoolice si non-alcoolice conform retetarului propriu al unitatii, pastrarea igienei si a curateniei la locul de munca, dozarea judicioasa a bauturilor servite in conformitate cu retetarul aprobat, administrarea corecta a stocului de bauturi, intocmirea listei de vanzare de peste zi, inregistrarea vanzarilor, intocmirea inventarului ori de cate ori este nevoie in conformitate cu legea in vigoare. Utilizarea casei de marcat. Aprovizionarea barului cu marfa necesara, comandarea marfurilor necesare barului de la distribuitori.

studii

 

Activitati extracurriculare

Capacitate rapida de insusire a noi cunostinte, atent la detalii, bine organizat, punctual.

Premii

2009 - Diploma de Bacalaureat
2009 - Atestat pentru obtinerea competentei profesionale "Tehnician Electronist"
2010 - Cursuri de specializare Barman
2010 - Diploma de Barman
2010 - Illy Barista Training 1&2end level
2012 - Cursuri De Igiena Alimentatia Publica

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close