Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 14.07.1990

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:05.01.2011

obiectiv

 

Construirea unei cariere care imi va permite aplicarea si aprofundarea cunostintelor si competentelor dobandite atat in timpul facultatii cat si in urma experientelor cumulate.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Publicitate, Administrativ / Logistica, Relatii clienti / Call center, Financiar / Contabilitate, Banci, Management

Oras de lucru: Iasi, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.07.2020 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: manager

Responsabilitati:

Asigur o buna imagine a firmei pe piata
Identific oportunitatile de investitie si obtinere profit
Particip la intalnirile de afaceri cu furnizori, organisme financiare si institutii
Dezvolt relatii pozitive cu persoane-cheie in vedere intaririi pozitiei firmei

01.09.2019 - 31.07.2020

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: functionar economic

Responsabilitati:

Întocmesc diverse situații referitoare la activitatea desfășurată

Verificarea documentelor precum și arhivarea acestora

01.02.2015 - 31.01.2016

Departament: banci

Titlu Job: ofițer bancar

Responsabilitati:

-Am asigurat interfața cu clientul prin preluarea-predarea documentelor care intră în circuitul bancar,

Înregistrare tranzacții în sistem, oferirea informațiilor și consultanță clienților referitoare la produsele și serviciile bancare oferite.

Efectuarea tranzacțiilor de depuneri și retrageri de numerar în și din contul clienților persoane fizice și juridice

Procesarea tranzacțiilor fără numerar către clienții băncii în conformitate cu normele și procedurile băncii (instrumentelor de plată de credit și debit în RON, ordine de plată în valută cecuri comerciale și necomerciale)

01.06.2014 - 28.02.2015

Departament: banci

Titlu Job: agent servicii client

Responsabilitati:

Atragerea clienților și dezvoltarea relațiilor cu aceștia, promovare și vânzare a produselor companiei, respectând procedurile în vigoare, întocmirea dosarelor de credit cu acuratețe și la timp. De asemnea, am desfășurat activități de consiliere și fidelizare a clienților prin serviciile oferite, precum și redactarea rapoartelor de activitate periodice.

01.12.2012 - 30.06.2014

Departament: internet / e-commerce

Titlu Job: operator introducere, validare şi prelucrare date

Responsabilitati:

Verificarea, prelucrarea si inregistrarea datelor pe suport electronic
Capacitatea de analiza si sinteza.

01.03.2011 - 30.09.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: consultant vanzari

Responsabilitati:

Atragerea clienților și dezvoltarea relațiilor cu aceștia, promovare și vânzare a produselor companiei, respectând procedurile în vigoare, întocmirea dosarelor de credit cu acuratețe și la timp. De asemnea, am desfășurat activități de consiliere și fidelizare a clienților prin serviciile oferite, precum și redactarea rapoartelor de activitate periodice.

studii

 

Facultati:

2012 - 2014 Masterat: Managementul organizaţiilor la Universitatea „A. I. Cuza” Iaşi - Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din Iaşi.
2009 - 2012 Facultate: Management la Universitatea „A. I. Cuza” Iaşi - Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din Iaşi.
2005 - 2009 Liceu / Școală profesională: Tehnician în activități economice la Grup Școlar “Virgil Madgearu”(Economic 2), Iași din Iaşi.

Premii

Certificari
Aug 2013: Certificat de absolvire pentru ocupaţia Inspector (Referent) Resurse umane, organizat de Asociaţia Aprendis Iaşi.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close