Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 08.09.1967

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:17.09.1997

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Data nasterii-sept.1967

Beneficii: masina,telefon

Tip job: Full time

Departament: Constructii / Instalatii, Agricultura, Productie, Inginerie, Chimie / Biochimie, Protectia muncii, Controlul calitatii

Oras de lucru: Cluj-Napoca, Turda

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2018 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: manager îmbunătățiri procese

Responsabilitati:

Imbunatatirea continuă a proceselor de fabricatie a ipsosurilor si produselor mixate pe baza de ipsos.

01.01.2012 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: coordonator proces

Responsabilitati:

Coordonarea proceselor de fabricatie a ipsosurilor si a produselor pe baza de ipsos,imbunatatirea continua a proceselor de fabricatie prin utilizare metodelor Kaizen,analiza change-over.Setarea si urmarirea parametrilor de proces si a consumurilor specifice.Realizare instructiunilor de lucru si instruirea personalului operator.

Realizari:

Reducerea timpului de schimbare de proces(change over) la instalatia de mixare.

23.04.2007 - 31.01.2012

Departament: productie

Titlu Job: sef sectie productie

Responsabilitati:

Conducerea,organizarea si planifificarea procesului de productie la liniile de fabricatie a ipsosului si a produselor mixate(gleturi tencuieli si ipsosuri industriale).Urmarirea si mentinerea sub control a consumurilor specifice.Implementarea tehnicilor de mentenanta autonoma in sectorul productie.
Cresterea productivitatii la produsele mixate cu 20%.
Cresterea productivitatii la unitatile de calcinare cu 10%.

Transport si asigurare.

26.09.2004 - 02.03.2007

Departament: productie

Titlu Job: inginer productie

Responsabilitati:

Organizarea si conducerea liniilor de fabricatie a placilor din marmura si calcar.

Realizari:

Am participat la instalarea si punerea in functiune a utilajelor pentru procesul de fabricatie a placajelor din marmura si calcar.
Am instruit personalul operativ pentru operarea si atingerea capacitatilor de productie proiectate.

02.02.2004 - 20.06.2004

Departament: productie

Titlu Job: sef sectie productie

Responsabilitati:

Organizarea si conducerea activitatilor de productie specifice procesului de fabricatie a obiectelor sanitare din portelan.

Realizari:

Am contribuit la reallizarea si punerea in fabricatie a unei noi game de de obiecte sanitare.

03.03.2001 - 30.01.2004

Departament: productie

Titlu Job: sef sectie productie

Responsabilitati:

Organizarea si conducerea proceselor de productie incluzind:planificarea,realizarea, controlul de calitate si predarea productiei relizate.
Instruirea personalului operational in concordanta cu tehnologia moderna, subliniind importanta fiecarui membru in procesul de realizare a productiei.

Realizari:

Am instruit si format o echipa de 50 de operatori pentru operare pe masinile de turnare automata sub presiune pentru obiecte sanitare din portelan. Am condus si organizat o sectie de productie formata din 200 de operatori si 7 sefi de fomatie.
Am participat la implementarea normelor de calitate prevazute de SR EN ISO 9001,elaborarea standardelor de firma pentru obiecte din portelan sanitar,instructiuni de lucru si control pentru etapele de fabricatie,controlul statistic al parametrilor variabili din procesul de fabricatie

20.06.1992 - 28.02.2001

Departament: productie

Titlu Job: inginer tehnolog

Responsabilitati:

Verificare si mentinerea sub control a parametrilor variabili din procesul de fabricatie a obiectelor sanitare din portelan, asigurand astfel eficienta procesului de productie.

Realizari:

Am participat la instalare si punerea in functiune a unei sectii de obiecte sanitare din portelan care a avut ca rezultat cresterea productivitatii cu 50%.
Am testat si introdus in reteta de fabricatie a masei de portelan sanitar argile si caolinuri rafinate lucru care adus la cresterea procentului de calitate cu 10% si reducerea pierderilor cu 3%

studii

 

Facultati:

1986 - 1992 Facultate: Tehnologie chimica la Institutul Politehnic Traian Vuia din Timisoara. Tehnologia silicatilor si a compusilorl oxidici


1986 - 1992 Facultate: la din Timisoara.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close