Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 05.07.1981

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Oras de lucru: Bucuresti, Remote (de acasă)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2019 - prezent

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: meditator limba englezĂ

01.06.2018 - 30.09.2019

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: office assistant

Responsabilitati:

Furnizarea de informații și suport vizitatorilor, contractorilor și clienților; preluarea apelurilor telefonice; primirea, distribuirea și expedierea corespondenței, a faxurilor și a e-mailurilor; rezervarea sălilor de ședințe; pregătirea ședințelor și conferințelor; asigurarea protocolului în cadrul întâlnirilor; comenzi de produse de protocol și fructe; colaborarea cu administratorul clădirii în ceea ce privește problemele legate de aerul condiționat, electricitatea, apa etc; suport pentru departamentul financiar (scanare facturi și trimiterea lor în Perceptive).

01.09.2016 - 30.06.2018

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: meditator limba englezĂ

Responsabilitati:

Meditații de limba engleză cu elevi de clasele I-VI.

01.07.2011 - 31.05.2016

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: recepȚionerĂ

Responsabilitati:

Întâmpinarea vizitatorilor și îndrumarea acestora către persoanele adecvate; furnizarea de informații și suport clienților și vizitatorilor; preluarea și direcționarea apelurilor telefonice; primirea, distribuirea și expedierea corespondenței, a faxurilor și a e-mailurilor; realizarea serviciilor de copiere, scanare, printare, editare, traducere la solicitarea superiorilor și clienților; planificarea ședințelor și conferințelor; asigurarea protocolului în cadrul întâlnirilor; aprovizionarea cu produse de papetărie și protocol.

01.10.2008 - 30.04.2011

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: assistant manager

Responsabilitati:

Preluarea și direcționarea apelurilor telefonice, a e-mailurilor, a faxurilor și a corespondenței; copierea, printarea, scanarea, editarea și traducerea unor documente; programarea întâlnirilor și ședințelor; îndeplinirea activităților de protocol; aprovizionarea cu produse de papetărie și protocol; asistență/suport pentru clienți.

01.09.2006 - 30.06.2008

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor limba englezĂ

Responsabilitati:

Predarea unor cunoștințe elementare de limba engleză copiilor preșcolari.

studii

 

Facultati:

2009 - 2011 Masterat: Managementul resurselor umane la Universitatea din București, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București.
2002 - 2006 Facultate: Facultatea de Litere (Limba și literatura engleză - Limba și literatura română) la Universitatea 'Dunărea de Jos' din Galați.
1996 - 2001 Liceu / Școală profesională: Pedagogic/Învățători - Educatori la Liceul Pedagogic 'Costache Negri' din Galați.

Premii

Calificari
Aug 2016: Curs de Inspector Resurse Umane

Certificari
Jul 2007: Autorizație de traducător și interpret pentru limba engleză eliberată de Ministerul Justiției

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close